Чуждоезикови обучения за заети лица по програма на БТ (2024-2027)

• 23 450
  • 521
  •   2
Отговори
# 75
Вече мисля да анулирам тоя прословут ваучер и да си платя  сама нивата.Досега от май месец ,щях да съм почнала сигурно второто ниво.Страшно несериозно  и неадекватно отношение, само гледат да усвоят едни пари.Едните искат доплащане Интелекти ,ако помня правилно,Кабината не можеш да разбереш кой,кой е,Фарос ме прехвърляха от телефон на терефон(даже уж ми дадоха някакъв техен за по-точна информация, а се оказа на бързи кредити),свързах се с тях само една колежка била запозната и ще върне обаждане-още го връща това обаждане.Фарс голям,нямам думи просто.

# 76
От кабината.бг, Кабината езикови курсове, получихме имейли с активен достъп за 7 дни да се запознаем със системата. През това време ще се уточнят графиците сигурно и май ще се стартира след 15.11. Към момента това което виждам е такова каквото беше и преди година, класната стая е с Електра, учителите са същите, материала е същия. Така че мисля, че това е правилната кабина и се надявам и сертификати в края на курса да са коректни!

# 77
  • София
Някой има ли информация за сформирана група към фарос за английски от А2?

# 78
  • столицата
Пълно мълчание от Фарос по всички езици.

# 79
Аз днес получих информация за немски Б1 с Фарос, групата щяла да стартира от 28.11, два пъти седмично - вторник и четвъртък от 18:30 до 21:20, дистанционна форма. Питах няколко уточняващи въпроси и да видим какво ще стане.

# 80
Аз днес получих информация за немски Б1 с Фарос, групата щяла да стартира от 28.11, два пъти седмично - вторник и четвъртък от 18:30 до 21:20, дистанционна форма. Питах няколко уточняващи въпроси и да видим какво ще стане.
И аз за същото ниво получих мейл, доста подробно са ми писали. Ако нещо допълнително ти отговарят, би ли споделила? Благодаря предварително!

# 81
За Кабината Езикови курсове А1 немски ,някой дали знае нещо по конкретно?За пробният период и 1 урок ,ясно.

# 82
Здравейте, тази програма към безработни ли е насочена?

# 83
  • София
Аз съм посочила немски във Фарос А2, но не са се свързали с мен. Ако няма да има А2 скоро , бих се включила и на В1. Освен утре да им звъня, че се проточи много.

# 84
  • 🌊
Аз съм чакам за А1 немски, Чебурашкин за А2 във Фарос. Никой не се е свързвал с нас освен неговото да потвърдят нивото на езика

# 85
Тази е за работещи.

# 86
Тази е за работещи.

Страхотно,  някой може ли накратко да прати линк или да обясни как се кандидатства

# 87
Аз си отказах ваучера. Казаха ми да пиша мейл на бюрото по труда и на доставчика.

# 88
Тази е за работещи.

Страхотно,  някой може ли накратко да прати линк или да обясни как се кандидатства

https://serviceseprocess.az.government.bg/service/5aedf067-45f5- … b208-227dc454076f

# 89
И аз за същото ниво получих мейл, доста подробно са ми писали. Ако нещо допълнително ти отговарят, би ли споделила? Благодаря предварително!

Аз питах:
- дали след 1 ниво задължително трябва да започна следващо - Отговорът беше, да.
- по празниците как е с обучението - казаха, че от 23ти до 01ви няма да има занятия
- питах дали може да се наваксва или ако изпуснеш, изпускаш - казаха, че няма наваксване

Аз сега съм в голяма дилема, дали мога в следващите 9 месеца всеки вторник и четвъртък по 3 часа да съм на линия за уроците.

Общи условия

Активация на акаунт