Чуждоезикови обучения за заети лица по програма на БТ (2024-2027)

• 23 535
  • 523
  •   2
Отговори
# 105
  • 🌊
Хайде доживях, от Фарос ми писаха и живот и здраве, започвам немски от 28.11. Нивата са без пауза помежду им (освен празниците), учебните програми са нови (нещо, на което държа доста), всичко се покрива от тях освен доставката на учебниците.

# 106
Аз на 01.10 подадох заявление за анулиране на ваучера за Хармония и отпускане на нов за Фарос. А още нямам отговор. Сега виждам, че Фарос след 10 дни започват. Не е истина направо. Накрая ще си платя и ще си ходя на курсове, то се е видяло. Ядосах се...

# 107
  • 🌊
Ако проблема е с Фарос, аз им писах на prchr@pharos.bg.
Ако е от БТ, Чебурашкин имаше някакво диво забавяне с анулирането и издаването на новия ваучер, проблема се оказа от това, че системата не им давала да видят сертификата за нивото и трябваше да го праща ръчно. Когато го получиха го одобриха за 2 часа.
Другото, което ми хрумна, понеже ние сме към Фарос и ни е отбелязало към ДБТ Възраждане, да се звънне на
02 831 2087

# 108
От БТ е проблема, чакам от тях да ми анулират стария ваучер и да ми издадат нов. Вече си мисля, дали съм го подала правилно заявлението. Нямам потвърждение по имейл. Ама то от друга страна не знам дали трябва да дойде потвърждение на имейла по принцип. В понеделник ще им звъня, ама до тогава едва ще изтрая. Ако ми пуснат нов ваучер, дали ще мога да се включа в групата на Фарос в последните 2-3 дена??

# 109
  • 🌊
Трябва да има потвъждение. Първо потвърждение за кореспондецния, после потвъждение, че заявлението е прието, след това, че старото е анулирано и накрая за одобрение на новото.
Аз имам 1 допълнителен имейл понеже бях объркала номера.
Скрит текст:

Иначе от това, което съм говорила със самите Фарос, казаха, че ще поръчват учебниците около 20ти, за да са дошли 1-2 дни преди старта при курсистите, така че май са подготвили нещата, но се обади. Чебурашкин му казаха, че ако за неговата група се освободи място ще му се обадят, явно има възможност.

# 110
  • столицата
Чебурашка, знаеш ли по кой учебник ще работят Фарос?

# 111
Здравейте,

Някой да знае някоя школа ,която със сигурност ще започва курсове по английски от ниво B1 като изключим Кабината?

Вече ми омръзна да звъня и да ми говорят глупости. Искам да започна някъде?

# 112
  • 🌊
Чебурашка, знаеш ли по кой учебник ще работят Фарос?
А1 и А2 са Exakt fur dich, B1 е Netzwerk Neu

# 113
Здравейте, интересувам се от онлайн обученията по английски език. Как се провеждат, имам предвид ние участваме ли в някакъв разговор или само слушаме и ако имаме въпроси на някакъв чат пишем или е друга практиката ?

# 114
Здравейте,

Някой да знае някоя школа ,която със сигурност ще започва курсове по английски от ниво B1 като изключим Кабината?

Вече ми омръзна да звъня и да ми говорят глупости. Искам да започна някъде?
И аз чакам това, но съм подала за Фарос.

# 115
Хора, чух се с АЗ, въобще не съм била подала ваучер!! Някаква грешка е имало от моя страна и съм чакала от умрял писмо близо 2 месеца. Сега подадох нова заявка и вече получих имейл с входящ номер, но сега се тревожа дали е попълнен коректно, да не ми го откажат и т. н, и да трябва да попълвам наново и пак да чакам и сега се чудя дали да звънна да ги питам дали правилно съм го попълнила. Обадих се и на Фарос, казаха че до края на седмицата могат да ме чакат за групата на 28.11, а ако я изтърва, ще има група за 03.12, което пак е скоро, а от агенцията действат бавно и сега направо ми е много нервно дали ще има пак проблеми. Дано се включа!!

# 116
Някой да има информация като започваме немски от 28.11. , кога се очаква да приключим с трите нива? Пресмятали ли сте колко седмици за ниво? Иска ми се да преценя кога ще са изпитите за всяко ниво.

# 117
  • столицата
Някъде 9 месеца се падаше май да е целият курс с трите нива.
Зависи от почивките покрай празниците.

# 118
  • 🌊
Аз приключвам на 11.09 във Фарос. За тестовете е сложно с датите, защото има мини тестчета по самите глави. За А1 и А2 са по-тежки, но за В1 са всяка седмица. Ще има междинни тестове на 6.03 и 12.06, с финален тест на 11.09

# 119
  • София
Добре, че прочетох тук, че започват от Фарос.
Преди да им пиша какво става и защо никой не се е свързал с мен, реших с търсачката да потърся мейл от тях и се оказа ,че още на 6-ти ноември съм получила имейл от тях с цялата информация.
Писах им, че искам да стартирам ако мога от този месец и им дадох адрес за учебника, макар да го имам ако не се лъжа от децата.
Аз стартирам от А2 немски във Фарос, ще се радвам да се засека с хора от форума Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт