Чуждоезикови обучения за заети лица по програма на БТ (2024-2027)

• 20 962
  • 500
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Аз си смених доставчика. От Кабината Езикови курсове се преместих във Фарос. Реших, че няма да смогна на темпо от 3 дни в седмицата + събота. От АЗ резгираха мигновенно - отне точно един ден.
Фарос започват немски A2 от 28.05.
и английски А2 от 19.05

# 346
  • столицата
Здравейте, някой има ли информация за Образователен център Хермес и по конкретно курс по италиански език?
Прехвърлих ваучера си към тях края на миналата година и началото на този месец ми писаха,че започват група от 23.04, два пъти в седмицата, вечер. Та исках да прочета някое мнение преди да подпиша договор с тях, но не намирам нищо..
Обучението по италиански дистанционно ли ще бъде? И от А1 ли е?

# 347
Да, от А1, мисля, че се води смесено, търсих присъствено, но се оказа мисията невъзможна за език, който не е английски или немски. Казаха ми, че тестовете ще са присъствени, иначе онлайн.

# 348
Здравейте!

Всички курсове ли са само онлайн?
Ако не - при кой доставчик да запиша френски в Пловдив?
Или при кой доставчик да запиша френски онлайн?
Благодаря!

Здравейте, дали се спряхте на доставчик? Аз също се интересувам от френски онлайн. Имам ваучер за Кабината, но се чудя дали да не го сменя. Честно казано не ми допада много произношението на преподавателката, а то не е маловажно.

# 349
  • Варна
Здравейте!

Всички курсове ли са само онлайн?
Ако не - при кой доставчик да запиша френски в Пловдив?
Или при кой доставчик да запиша френски онлайн?
Благодаря!

Здравейте, дали се спряхте на доставчик? Аз също се интересувам от френски онлайн. Имам ваучер за Кабината, но се чудя дали да не го сменя. Честно казано не ми допада много произношението на преподавателката, а то не е маловажно.

Не съм, още се чудя. Надявам се някой тук да даде съвет. Довечера ще прегледам и отзивите за различните фирми.

# 350
Здравейте, ще може ли някой, който е бил на обучение в Кабината да сподели имал ли е изпит и ако да, какво е представлявал? Аз така и не разбрах.

# 351
  • 70% Варна, 30% Шумен
Здравейте,
Бихте ли ми препоръчали доставчик за обучение от Варна за Английски език с добри впечатления?

# 352
Здравейте, някой да е записал или да има мнения от Давитоз или Квалификация - Асеновград, виждам, че и двете фирми провеждат обучения по различните езици, вкл. и английски. Чувам доста лоши мнения за Фарос и Кабината, така, че мисля да не подавам за тях ? Благодаря предварително !

# 353
Лошите мнения май са общи - не се знае кога ще започнеш, не навсякъде са осигурили учебници (а щом някои го правят,значи е заложено), ударно минаване на часовете.
Дразни ме, че дори и хоризонт някакъв не дават за началото. Човек се записва, защото си преценява сегашната ситуация, след година можем да я нямам тази възможност като време, например.
Ако разкачат ваучерите от доставчика, т.е. те да си предлагат курсовете и ние да им предоставяме ваучерите тогава, рязко според мен, ще урегулират нещата, освен ако не пропускам източника на проблема.

# 354
Здравейте, аз съм на път да изкарам B1 немски, започнахме го, юли месец го завършвам. Някой запознат ли е дали после мога да подам искане за В2, С1 и С2? Би ми дошло в повече, но ме интересува има ли такава хипотетична възможност?

# 355
  • Sofia
Здравейте, аз съм на път да изкарам B1 немски, започнахме го, юли месец го завършвам. Някой запознат ли е дали после мога да подам искане за В2, С1 и С2? Би ми дошло в повече, но ме интересува има ли такава хипотетична възможност?

Възможност има, ваучер издават, но от 3-те фирми, които излизаха като опция (онлайн в София), всичките казах, че няма да се събере група.

# 356
Хм, то като е онлайн, градът не е от значение. Преди малко повече от месец, това което ми излизаше като опция за В1, В2,С1 немски дистанционно излизаха във формата само 2 възможности Фарос и някаква Академия Веда или подобно. За до С2 мисля, че няма възможност.
Аз продължавам да не вярвам, че за месец-два не се събират 20-тина души от цялата страна, които безплатно да искат да учат немски, та да започват групи и на двете места, ама щом казват....

# 357
На мен изобщо не ми е зор за С2, много ще ми е трудно, но май по програмата не може 2 нива, трябва задължително 3, за да си усвоят ваучера от школата. В1 няма да мога да повторя по същата програма, аз сега го правя.

# 358
  • София-Младост
То по тази програма, нали няма вариант да се вземе втори ваучер...или бъркам?

# 359
По програмата нали са 3 нива, как правите само Б1?

Общи условия

Активация на акаунт