Естетични процедури за лице и тяло – 58 тема

• 52 941
  • 760
  •   2
Отговори
# 495
Със цинк ми минават по-бързо синките.
За пиене или мазане?
Да знам, че аз съм от много посиняващите...
За пиене. Имах на ръката 2 синки, които не минаваха от друго, стояха с месеци, като започнах цинка заминаха за няколко дни, и аз не очаквах.
Скрит текст:
 по-специално беше този, не знам други форми дали ще има същия ефект.  
Благодаря много!
Как го пиеше, по колко хапчета на ден, преди, след ядене?

# 496
От бустерите ефектът е върху качеството на кожата (и то не винаги), друго не трябва да се очаква, особено пък лифтинг или запълване на бръчки. Аз си правя бустер понякога, когато нещо ми е много дехидратирана кожата и с маски за лице и козметика не става да си възстановя бариерата. Но, като цяло - бустери, PRP и мезотерапия са си пари на вятъра. Ефектът върху кожата е макс месец. По-добре инвестирайте в хубава козметика и някакви апарати за домашна употреба

Аз сега съм на Biologique, правя и процедури в Дерма акт по една на месец. Взех си вкъщи от Тему от тези маските с лед светлини, две от най-популярните маски на Biologique и честно казано кожата ми е по-добре, отколкото като съм правила бустери и напр.съм била на корейска козметика.

Слаб лифтинг с хибридните и Скулптра, Морфеус и вече от там филъри.
Може ли да споделите впечатления за Biologique процедури? Виждам, че доста се рекламират в момента с хубави отзиви.

# 497
monii, този е течен , една ампула сутрин в малко сок.  Цинка е токсичен в големи дози. До 12- 15 мг на ден.
Жаки, слагай шапка, аз на плаж ходя с шапка.

# 498
Бе шапка, аз съм като нинджа, огромни очила, шапка като чадър на слънчака, през час крем и пак където ме докосне слънце край. Сега дето ме пече от едната страна в колата имам петна, от другата дето не е към слънцето нямам.
Зима и лете съм с 50 фактор.

# 499
Всеки си има май нещо дето го дразни. Аз пък си имам широки пори, като палачинки,. Поне петната може да се скрият с грим ама порите какво да ги правя. Освен да ги шпакловам 😄😄🤪🤪😂😂

# 500
  • София
Със цинк ми минават по-бързо синките.
Благодаря много!
Как го пиеше, по колко хапчета на ден, преди, след ядене?
Аз мажа крема за синки, докторите преди години ми го казаха, когато ми пукаха яко капиляри като ми взимаха кръв. Но много голяма беше тази, а и на кофти място.

# 501
Бе шапка, аз съм като нинджа, огромни очила, шапка като чадър на слънчака, през час крем и пак където ме докосне слънце край. Сега дето ме пече от едната страна в колата имам петна, от другата дето не е към слънцето нямам.
Зима и лете съм с 50 фактор.

И аз съм така, зимата успявам да ги поисветля с Витамин С и ниацинамид.Екпигмента въобще не ми подейства.Дерматоложката ми каза, че няма отърване, лятото пак ще се появат.Всякакви слънцезащитни кремове съм изпробвала и това .

# 502
  • Orihuela Costa,Spain
Привет и от мен,какво бихте препоръчали за бръчки тип баркод?Не пуша,но от около година  забелязвам,че ми се появиха 3-4,и много ме дразнят.Подозирам,че е защото спя на една страна .Ще помогне ли хиалуронова киселина според вас и как се поставя,директно в бръчката или с канюли?Благодаря ви.

# 503
  • Там където
Идвам само  да се оплача, че всичките ми Радини вълнения за морфеуса  бяха разрешени- осъмнах днес с Ковид Sad От миналата седмица бях болнава, но според мен го пипнах от една мацка от спорта в петък. В събота ми писа, че е с Ковид.  Направих си тест- положителен е....Така че вместо красива съм с температура, хрема и кашлица. Дано да мине бързо.

# 504
Бързо оздравяване!

За маската - в Тему като напишеш - Led face mask и излизат едни и същи. Всички са между 20-30 лв. Не очаквах нищо за този цена, но с червената светлина особено, лицето направо се плъмпва.

Иначе за процедурите и козметиката на Biologique - много съм доволна аз. В салон е достатъчно само веднъж на месец да се ходи. Серумите им са уникални, както и маските. Заслужава си вложените пари, а и са икономични. Преди да забременея ползвах трет и ретинол. Мисля да не се връщам, а да използвам техните серуми после

# 505
За Biologique Recherche ли говорите или за нещо друго?
За колата може да си сложите uv фолио на стъклата?
А за лед маска съм харесала една на Current body но е 1000 лв и се чудя но пък има доста добри снимки преди и след на сайта им.

# 506
  • софия
Момичета ,трябва да поставя ботокс в масетрите и тъкмо се бях навила да запиша час при Здравкова и прочетох коментарите тук от преди ден.След поставяне на импланти преди 3г започнах да стискам толкова силно ,че чупя конструкцията със зъби.Последните месеци имам чувството ,че ми се сковават мускулите на лицето от стискане.Започнах да образувам дълбоки бръчки покрай устата.Дайте съвет кой е добър в поставянето в тази зона.

# 507
  • София
magi mei,аз имам същия проблем и ходих при др.Ставров за ботокс в масетерите.
Доволна съм,но издържа много кратко,около 2 месеца и пак усещам как стискам🤷♀
Заради това стискане др.Ситновска ми отказа бондонг,понеже бързо ще го счупя.

# 508
Има шини. бруксизъм.Здравкова добре ми сложи ботокс 2 пъти, но е много нетраен.Третият вече беше много зле.

# 509
А знаете ли колко единици ви слагат в масетрите ?!?Забелязвам,че повечето го пишат като зона ,но не и единици .Последния път реших да разделя 60 единици между чело и масетри ,40 масетри 20 чело и още на третата седмица усещах ,че си скърцам .За мен по малко от 60 единици няма ефект .

Общи условия

Активация на акаунт