💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 117 💙

• 24 698
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро, дружки! Hug

Пепи, Къванч явно липсва вече много на всички фенове, не само на нас. Благодаря за споделеното за Перла Kissing Heart Много се пише за тази двойка тези дни

Цитат
ДОХА, КАТАР – 29 ОКТОМВРИ: Къванч Татлъту и Сонгюл Йоден присъстват на премиерата на филма "Амелия“ в Музея на ислямското изкуство по време на филмовия фестивал. (Снимка от Майкъл Бъкнър)

Трябва да се отбележи, че до 2010 г. интересът към Турция се увеличи от страна на арабските туристи след появата на популярния телевизионен сериал "Гюмюш". Поне така смята британският вестник The Guardian, който съобщи, че показването на една сапунена опера в мюсюлманските страни - историята на турската "Пепеляшка" - е довело до истински бум на арабския туризъм в Истанбул. Турският сериал се излъчва от две години по саудитския телевизионен канал MBC и, както писа "Гардиън", е гледан от "60 милиона зрители - от Палестина до Мароко".
Плейбоя Kivanc Tatlitug и крехката Songyul Oden (изпълнителката на ролята на "Пепеляшка" Нур) направиха отлична реклама на Турция, като разказаха една лежерна любовна история, трогателна и чувствена, почти на ръба на позволеното - което е толкова ценено от телевизионните зрители в мюсюлмански страни. Много арабски жени идват в Истанбул само за да видят със собствените си очи "същата тази къща”, в която Гюмюш (в арабския свят Нур) страда и обича. Последният епизод на този филм има 85 милиона гледания!

Можем да кажем, че този сериал беше революционен за Турция и за арабските страни, където се излъчваше.
Сериалът "Gumus" / "Silver" според уебсайта Sayfaofficial е избран за най-влиятелния сериал за последните 50 години.
ПС: Сериалът "Сребро" беше крачка към Забранена любов ... беше на ръба на позволеното ... а Забранената любов вече премина границата на позволеното в онези години!
Браво Kivanc и Songul , бяхте първи)!
Цитат
Докато няма ново, да пошумолим със старото от архивите)!😉
Да продължим за сериала  "Gümüş"

👇
Според швейцарската изследователска компания The WIT сериалът "Гюмюш" е включен в списъка на 50-те най-гледани сериали и предавания по телевизията през последните 50 години.
Сериалът "Gümüş" с участието на Kivanç Tatlitug и Songul Oden, продуциран в Турция, е излъчен на екрана през 2005-2007 г. Трябва да се отбележи, че този сериал се превърна във феноменален рекордьор в Близкия изток.

Цитат
Маскат: Двама турски актьори, и двамата любимци на арабските кинолюбители, ще бъдат най-голямата атракция на Седмия международен филмов фестивал в Мускат (MIFF).
Къванч Татлъту и Сонгюл Йоден – най-популярни с екранните си имена Моханнад и Нур – ще украсят червения килим на 31 март и ще бъдат почетени на MIFF същия ден.
Красивата двойка очарова арабските телевизии с техния сапунен сериал и плени сърцата, умовете и въображението на зрителите, включително и тези от Оман. Съобщава се, че последният епизод на най-известния сериал, излъчен от телевизия MBC, наречен на арабски „Нур“), успя да събере повече от 80 милиона зрители от Мароко до Палестина, от Саудитска Арабия до Оман и отвъд. 
Популярната сапунка с Моханнад и Нур е гледана не само от жени, но и от цели семейства, което помага на Турция да изгради ниша в арабското кино и телевизия. Моханнад и Нур станаха любимци на масата арабски зрители.
Истинско удоволствие!
"Моханнад и Нур завладяха сърцата и умовете на много жени и мъже в Оман и да бъдат тук на филмовия фестивал е истинско удоволствие“, каза поласкан Д-р Халид Ал Задиали, председател на MIFF и OFS (Филмово общество в Оман). "Благодаря на турското посолство и специално на турския посланик, Хайри Ерол, за подкрепата, която той ни оказа като ни помогна да поканим двете звезди да участват във филмовия фестивал.“
Междувременно турският посланик, Ерол, каза: "Турските филми набират огромна популярност в арабския свят, особено Оман. Аз съм изключително доволен, че тези две известни звезди идват да присъстват на MIFF. С популярността на тези звезди и техните сериали, се набира популярност дори отвъд пределите на арабския свят, тяхното присъствие ще служи като едно чудесно начало за по-нататъшно сближаване на Турция и Оман на културния фронт. Благодаря на Министерството на наследството и културата и на OFS за награждаването на Моханнад и Нур. "
Моханнад е наречен "Брад Пит на Близкия изток", благодарение на популярността му в арабския свят. Много от сериалите, в които той е участвал, са излъчени в арабския свят след първоначалното излъчване в Турция. Той също беше избран за "Най-секси турски жив мъж" в анкета, проведена от турския ежедневник Хюриет, през юли 2009 г..
Нур също има свои собствени фенове в арабския свят и дори зрителите от страни като България, където сериалът "Перла“- в който тя играе с Къванч я обожават. Миналата година, поради популярността на Gumus, тя бе поканена да бъде домакин на финала на Kënga Magjike 2011 в Албания заедно с Ардит Gjebrea (албански певец, продуцент и водещ).
Още нещо интересно:
Цитат
В интервюто Firat Gülgen споделя:

въпрос: Как се стигна до такава популярност и до такива продажби на турските сериали?

- С продажбата на “Deliyürek” през 2001г. в Казахстан и 30 долара на епизод /смее се/.... Сега продаваме продукция за 60 млн. долара и инвестираме с чуждестранни партньори в кооппродукции.
Нашите сериали са подобни на латиноамериканските - историята продължава и се развива във всеки следващ епизод. Има любовни отношения, богати-бедни, силни-слаби...Тогава сапунените опери вървяха по 30-40 долара на епизод ... И ние тръгнахме с тези цени ... А как станаха популярни? .... В този регион на света хората разказват едни и същи приказки и истории. Близкият Изток, Тюркските републики, Македония, Албания, България, Гърция, Румъния ... ние си приличаме в културно отношение. В тези страни показват и “Lost” и “CSI Miami” /От местопрестъплението/, но кажете ми, къде е историята в тях, тази която е като живота на зрителя? А в “Yaprak Dökümü”, например, всеки може да разпознае и своя баща, и нещо от своя живот... Образите, хората, случките, те толкова си приличат и напомнят собствения живот на зрителя, че той може спокойно да каже "Това е моята история" .... И аз харесвам персонажите на нашите сериали, а актьори като Къванч и Кенан правят нещата така, че няма начин да не искаш да ги гледаш ....

въпрос: Кои актьори са най популярни в чужбина?

Къванч Татлъту и Кенан Имирзалиолу... Сложете образа на Къванч някъде и продажбите ще хвръкнат нагоре/смее се/ Също така и Tuba Büyüküstün, Songül Öden, Murat Yıldırım, Beren Saat, Hazal Kaya...

въпрос: А най-печелившия жанр, тематика?

Любовта, интригата, семейните драми ... това се гледа най-много. В последно време се опитва да пробие и ситкома по телевизиите, но нещата не се получават твърде успешно. Понякога, водени от мнението ,че публиката по-лесно ще ги разбере, се създават доста елементарни неща.
Stuck Out Tongue Closed Eyes

Забавно видео от награждаването на Киво с втората Златна пеперуда за ролята на Кузей. Ех, тези микрофони Stuck Out Tongue Closed Eyes

МАВИ ни оставиха без реклама този път. А какви реклами правеше едно време с едни от най-известните световни модели ...

Имайте хубав ден, дружки! Петък е! Hug

# 241
Привет момичета! Hug
набързо, ще пиша после пак...
отговор от Зеррин за плановете на Къванч

# 242
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Радвам се, че ситуацията се изясни, но по отношение на проекти стана още по заплетена. 😂

Италианките са в истинска еуфория от финала на Семейството 👏.
Толкова много суперлативи прочетох за нашия сериал и финалния епизод. Но то си е и така, няма такъв финал, най, най- добрия.

# 243
Пепи, на мен ми хареса най-много предпоследното изречение!
А може да има и друга причина да стоят 3 м. в Лондон, но да не искат да я оповестяват. едва ли е за някакви кулинарни ала-бала.
Накратко, той ще прочисти главата си и ще инвестира малко в себе си в Лондон.

И аз чета в ТТ много и страхотни коментари за финала на Айле в Италия!! Hands Plus1 искат 3 сезон...
https://x.com/hashtag/TheFamily?src=hashtag_click&f=live

клипче Heart
https://x.com/uncondjtional/status/1857369089250910549

Heartpulse

Фенче Kissing Heart, благодаря за всичко от архива!! Flowers Hibiscus

# 244
Айре, за едно и също ли мислим? 🫣😍

Аз досега четох във фейсбук, а уж полегнах, но италианките са толкова емоционални 😛

# 245
Айре, за едно и също ли мислим? 🫣😍

Аз досега четох във фейсбук, а уж полегнах, но италианките са толкова емоционални 😛
не знам, ако искаш ми сподели на ЛС. сега ми хрумнаха и други неща Wink

# 246
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kissing Heart
Значи Башак наистина е казала, че ще отидат за 3 месеца Thinking

Цитат
А може да има и друга причина да стоят 3 м. в Лондон, но да не искат да я оповестяват. едва ли е за някакви кулинарни ала-бала.
Накратко, той ще прочисти главата си и ще инвестира малко в себе си в Лондон.
Хайде, да видим какво е намислил Thinking
Пепи, благодаря за споделеното от италианките  Kissing Heart Значи е свършил вече ... Ами не се учудвам, че са в еуфория, сериала ни свърши прекрасно, макар, че ни измъчи до последно Бономо.
Какво ти минава през главата ? И аз като Айрето не мисля, че ще ходи баш пък в Лондон на курс по готварство, ама знам ли ? И ми хрумват само  две неща по повод това заминаване, ама няма да казвам, за да се случат Smile А това изречение ми вдъхна надежда, че все пак има някакви бъдещи планове :
Цитат
Междувременно той ще идва в Истанбул, за да продължи по своите проектите в областта на киното, сериалите и рекламата.
Да са живи, здрави и щастливи, пък ние търпеливо ще го чакаме Heart Само да ни споделят от време на време снимки, за да минава по-бързо времето Smile
А с възпитанието, което му дават неговите прекрасни родители, с примера им, който му дават за любов към хората, природата и животните, 100 % Курт Ефе ще порасне любящо и мило момче, с голямо и чисто сърце като на мама и тати.

Хайде, да видим няколко награждавания, някои от тях са с лошо качество, но пък са забавни Smile

С червения нос в Санкт Петербург, умряха от студ горките.

# 247
Аааа, и аз няма да пиша какво ми минава през главата, за да се сбъдне 😍
Едно ми е ясно, няма как Къванч да престане да снима, може да намали темпото, може да се насочи повече към киното, може да опита и в театъра, но едва ли ще остави професията си. Това е съдба и няма как да избягаш от нея.

Фени, първото видео, което си споделила от наградите ме подсетиха за този шал на Къванч.

Аз си купих такъв, когато бях на Петра и онзи ден шефката ме вижда с него и направи коментар, че много екстремиски изглеждам 😂😂😂
а аз си мисля, ако знаеше истинската причина да го имам 😛

Пак си четох италианките, върнаха ме в нашата еуфория от финала. Извадих доста цитати, но ми падна батерията на лаптопа, а малкия е при мен и не извършвам никакви движения 🫣😂
та утре ще ви ги пусна.

Айре, сега загледах по внимателно видеото с Башак, тя е на някакви работни снимки. Сега се чудя дали няма да е нова реклама с нея или ще има нови изненади. 🤔

# 248
Привет, момичета Hug
Благодаря ви за споделеното!!
едно кафенце от мен

и се почерпете виртуално за мое здраве Blush
Скрит текст:

реших да постна клипчето ми за РД на Курт Ефе, за настроение. а и на тази дата разбрахме за съществуването му....Blue Heart

и любимите ни АсДев Heart

хубава събота!!

# 249
Честит рожден ден, Айре!

Желая ти много здраве, щастие и радост в живота.
Никога не падай духом и винаги посрещай деня с усмивка и позитивно настроение!
Пожелавам ти да бъдеш щастлива, да се радваш на живота,
да не спираш да се изненадваш, да не спираш да мечтаеш,
винаги да си заобиколена от верни приятели и най-важното - винаги да бъдеш обичана!

Весел празник!

# 250
Здравейте Благодаря за споделеното

Айре Честит рожден ден Желая ти повече здраве,щастие и по-малко лоши моменти в живота ти Благодаря ти ,че се грижиш  и в най-трудните ти моменти за нас

# 251
Добро утро, дружки! Hug

Айре Heart Eyes Честит Рожден Ден, скъпа моя приятелко, да си ми жива и здрава и много щастлива! Бъди все толкова добро човече! Обичам те!

Твоят рожден ден е много късметлийски за всички нас! Благодаря ти за почерпката и прекрасния клип с нашето сладко Ефенце! Kissing Heart А когато изгледах клипа с нашите любими АсДев, отново ми се пригледа Smile
За теб един поздрав с нашето талантливо сапфирче! Heart Зная, че ще те усмихна с него

# 252
Честит рожден ден,  Айре!
Бъди жива и здрава, много щастлива и все така мила и добра!

Още едно скорпионче, значи! Kissing Heart
Желая ви прекрасен ден, мили момичета!
Благодаря за всичко, което сте споделили!

# 253
🎈🎈🎈ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АЙРЕ🎈🎈🎈
Бъди здрава, щастлива, обичана, сбъдвай  и споделяй с любими хора.
Нека денят ти е цветен, изпълнен с добри срещи, усмивки, радост и обич! 🎂🎁🎉

# 254
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АЙРЕ ♥️

Пожелавам ти здраве, много поводи за усмивки, много обич и любов ❤️

И още нещо, да продължи традицията на твоя рожден ден да получаваме хубави вести за нашия общ любимец Къванч 😍

Хубав празник ❤️❤️❤️

Общи условия

Активация на акаунт