За съжаление повода е трагичен, загинали са шестима войници. Сега като се замисля, Къванч винаги реагира, когато има подобни събития свързани с военни.
Айре 😍
А тази фенка качва също доста минали снимки на Къванч, само да не слагаше тези надписи през тях.
Къванч е толкова красив в КСШ, че си мисля, че всяка роля с униформа страшно много ще му отива. Нямам против да участва и в роля и от османската история, но по принцип тези филми и сериали са толкова пропагандни, че по добре -не.
Видях само снимка на Онур и че благодари на дъщерите си, сина си и любимата жена.
Фени 😍😘
Предлагам ви нова игра 😛 😂
От утре да пишем по една дума всеки ден до Коледа с буквата от името на Къванч Татлъту и на Коледа да ги съберем в акростих.
/само не знам какви думи ще използваме за Ъ 😛/
Разбира се ако сте съгласни 😘
И още една новина, която току що видях, снима се документален филм за Селчук Йонтем

Познати лица ще видим на екрана.
Пепи, благодаря ви за споделеното! 

Щом първата серия е привлякла вниманието ти, която не е толкова интересна като следващите и аз мисля, че тази история ще те завладее и теб, дано! 

“Джемре” пък е първата роля на Ойкю, в която я гледах и продължавам да я гледам и в други роли…