💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 117 💙

• 24 711
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Днес с Къванч се уцелихме

За съжаление повода е трагичен, загинали са шестима войници. Сега като се замисля, Къванч винаги реагира, когато има подобни събития свързани с военни.

Айре 😍
А тази фенка качва също доста минали снимки на Къванч, само да не слагаше тези надписи през тях.
Къванч е толкова красив в КСШ, че си мисля, че всяка роля с униформа страшно много ще му отива. Нямам против да участва и в роля и от османската история, но по принцип тези филми и сериали са толкова пропагандни, че по добре -не.
Видях само снимка на Онур и че благодари на дъщерите си, сина си и любимата жена.

Фени 😍😘
Предлагам ви нова игра 😛 😂
От утре да пишем по една дума всеки ден до Коледа с буквата от името на Къванч Татлъту и на Коледа да ги съберем в акростих.
/само не знам какви думи ще използваме за Ъ 😛/
Разбира се ако сте съгласни 😘

И още една новина, която току що видях, снима се документален филм за Селчук Йонтем

Познати лица ще видим на екрана.

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 16:37 от pe04

# 481
Айре Heart Eyes Пепи, благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Каквото иска да прави Киво, само да не спира да ни радва с нови роли!
Пепи, идеята е чудесна, но с Ъ наистина ще е сложно, на мен освен тези думи ъгъл, ъглест, ъглов, ъгловат,  ъгломер други не ми хрумват Thinking
Цитат
Къванч е толкова красив в КСШ, че си мисля, че всяка роля с униформа страшно много ще му отива. Нямам против да участва и в роля и от османската история, но по принцип тези филми и сериали са толкова пропагандни, че по добре -не.
О нее, само в османска униформа не искам да го виждам Къванч  Не ги харесвам тези техни сериали именно защото са прекалено преекспонирани, а пък и Киво баш на османлия мяза Stuck Out Tongue Closed Eyes
Днес РД имала Хилял Сарал, да е жива и здрава и все хубави сериали да режисира! Flowers Four Leaf Clover

Малко стари красотички.

Ами майстор в кухнята си беше момчето още 2011

Хубава вечер, дружки Hug

# 482
Добро утро, момичета!
Благодаря ви за всичко споделено!
Не знам дали ви е попаднало това

Kıvanç Tatlıtuğ, актьорът, който получи тримесечно кулинарно обучение като Робърт де Ниро в Англия, ще се заеме с индустрията за храни и напитки като холивудски звезди и ще отвори ресторант в Göktürk.
Мислите ли, че е възможно?
Снощи изгледах първата серия на Кузей Гюней. Като изключим лошото качество,  започна добре, мисля, че ще ми хареса.
Желая ви прекрасен ден!
15 дни до Коледа

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 14:46 от NeZ_9

# 483
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Благодаря ви за всичко споделено...
Прочетено в интернет....
Disney+ сподели първия кадър от филма „Умами“ с участието на Бурак Дениз и Ойкю Караел.

Сонгюл Йоден...

# 484
Привет, къзлар! Hug

Гости Kissing Heart
Нези, благодаря ти много за тази нова версия на готварските курсове на Къванч! Kissing Heart Сега от теб я научавам. Нямам идея вярно ли е, не е ли, но защо да не е възможно, ако е истина ? Трябва наистина сериозна причина, за да предприемат КБТ престоя от 3 месеца в Англия, а де Ниро е действително такава. Ако е вярно, разбира се Smile
Благодаря ти за поредния красив коледен венец! Hands Clap
Много се радвам, че си започнала КГ! Two Hearts Щом първата серия е привлякла вниманието ти, която не е толкова интересна като следващите и аз мисля, че тази история ще те завладее и теб, дано!
Ако имаш желание можем да си обсъждаме заедно развитието на сериала, и без това няма какво друго да споделяме. Ще чакам с нетърпение първите ти впечатления за героите и историята.
Харесах си този колаж.

И да споделя нещо от Серка:
Цитат
Серенай в нова фотосесия за ELLE:

▪Каква беше 2024 г. за Вас? Какво ще запомните най-много за тази година?

С - За мен тази година беше добра. Обичах, бях обичана, близките ми бяха с мен, работих, пътешествах, видях. Слава богу. Сега ще видим какви ще са следващите години.

▪Какво си пожелавате през 2025 г. освен здраве?

С - Преди всичко искам да замина през януари. Възнамерявам да е за дълго време. Ще посетя нови места. Ще се опитам да живея някъде другаде известно време. Ще добавя нови цветове в джоба си. Ще реша всичко по-късно по пътя.

▪Поставили ли сте си нова цел, която искате да постигнете?

С - Това, което искам да постигна, е да си дам добро рестартиране за следващата година! Да се актуализирам, да се освежа. Умората ми вече е толкова силна, че просто искам да се спра за известно време точно сега.“

• Серенай Сарикая, 300-ти брой на Elle Turkiye, декември 2024 г.
Имайте прекрасен ден! Hug

# 485
Привет и от мен Hug
аз постнах статия вчера, но според мен няма общо престоя на Къванч в Лондон с Де Ниро. Thinking
дават пример с холивудски актьори.
https://www.haber.biz/kivanc-tatlitug-dunyaca-unlu-asci-olma-yol … oran-acacak-37902
Цитат
Пътешествието на Kıvanç Tatlıtuğ в областта на гастрономията е паралел на подобни инициативи на холивудски звезди. Докато носителят на Оскар актьор Робърт де Ниро е известен с Нобу и няколко места в Ню Йорк; Ричард Гиър има ресторанти, наречени The Barn и The Farmhouse в Ню Йорк. Изглежда също има повишен интерес към тази област, с Bess Bistro на Сандра Бълок в Тексас и италианския ресторант Beach на Дани Де Вито в Маями.

Нези, Фенче, Гости, Пепи - хубав ден ви желая Heart Exl
Скрит текст:
аз нещо не съм във форма Pensive

Нези, къде гледаш КГ, че е лошо качеството?

# 486
Айре Heart Eyes
Скрит текст:
Прегръщам те, мило!
Благодаря ти за споделеното! Kissing Heart
Права си, явно журналята пак са си писали свободни съчинения
Намерих този превод, за ресторанта може пък и да е истина Smile Не зная дали съм права, но мисля, че не само заради този курс КБТ са в Лондон, Киво е възможно да има и други интереси там Thinking Ще се разбере, когато се приберат, поне се надявам.
Цитат
Kъванч Taтлъту започва да се занимава професионално с новото си хоби и се готви да сбъдне мечтата си – да отвори ресторант.

Kъванч, съпругата му Башак и синът им Kурт Eфe заминаха за Лондон, където започна обучението му с тримесечен курс по готварство.

След като завърши обучението си, Kъванч Taтлъту планира да отвори ресторант в Истанбул, в квартал Göktürk, където се намира и домът му, където ще предлага международна кухня.

Много холивудски звезди имат собствени ресторанти. Например: Робърт Де Ниро, Сандра Бълок, Дани Де Вито, Франсис Форд Копола, Ричард Гиър.

Реджеп Аслан
Ех, дано скоро ни зарадват отново с някоя снимка.

# 487
Да, по-скоро и аз така го разбрах, че следва примера на Де Ниро.
Но едва ли е точно така.
Той още в онзи разговор, споменаваше,че има интереси в тази област. А и там присъстваха представители на този бранш, може те да са го вдъхновили.
Фенче, благодаря! Kissing Heart
 Тази година ги направих малко по-рано. Успях да направя 20 венеца и няколко други украси, които ще ви покажа.
Айре Hug Hug Hug
КГ започнах да го гледам  от линка, който е на първа страница.
С български дублаж. (не обичам с дублаж, но...)
И още малко за Серенай
Мелданар и думите и за Серенай
Сарикая като главен редактор на това
издание на #ElleTurkey

,Направихме нови стъпки в нашия
300-ти брой на ЕLLЕ и искахме да
включим нашата любима Серенай
Сарикая във всички процеси и решения
на списанието като наш гост-главен
редактор, а не просто да я приемем на
корицата ни с блясъка на Bvlgari.
Серенай, която знаем колко страстна
евъв всичко, което прави, присъства
на тематичните срещи на този брой,
докато снимките на новия сезон на
КGКG продължават; Тя предложи
теми, интервюира трима души, които
хареса, направи снимки, работи върху
творческата концепция за собствената
си сесия, позира с любимите си очила от
колекцията си, прегледа РДF файловете
на страницата и отбеляза любимите си
произведения.
Освен това тя написа редакционна
статия, в която обяснява процеса
от нейна гледна точка и изразява
желанията си за 2025 г. Освен това
снимка, която подписа, беше отпечатана
като пощенска картичка, като подарък за
този брой..

Още веднъж се възхищаваме на
вашата визия, гледна точка, модни
познания, вкус, упорит труд и другарство,
Благодарим ви за всичките ви Усилия И
безкрайна енергия.

# 488
Здравейте,някъде активен линк за “Семейство “Благодаря предварително!

# 489
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Мога да ви предложа линк на руски ако искате.

Ох, само като видях  кой е източника на новината......, мисля, че си пишат ей така наизуст. Ако улучат добре, ако ли не, не е болка за умиране.

Но пък Бирсен е отговорила на запитване дали Къванч ще участва във филма за Селчук Йонтем и е отговорила утвърдително, но не го е написала в публикацията, защото Берен и Хазал вече са снимали своите сцени, а Къванч все още не.

Още в изявлението на Зерин за заминаване за Лондон се споменаваше, че Къванч ще се връща в Турция, когато има работни ангажименти.

Гости 😍 поне сега ще има какво да чакаш с Ойкю. Знам, че снима и сериал за Нетфликс.

Нези, страхотна отново.👏👏👏 20 венеца...уау.
С най- голямо удоволствие ще следя коментарите ви за Кузей Гюней, както ми е и много приятно да чета това, което Дива споделя за КСШ. Аз последно точно него си го преговарях.

Фени, щом си съгласна за моето предложение да започнем с буквата К

Пиша най -очевидното -КРАСИВ

Обаче ще те помоля утре ти да сложиш най-трудното, че не знам кога ще се прибера 😂.

Айре 😍 😍 😍

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 17:16 от pe04

# 490
  • Плевен / София
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Мога да ви предложа линк на руски ако искате.

Ох, само като видях  кой е източника на новината......, мисля, че си пишат ей така наизуст. Ако улучат добре, ако ли не, не е болка за умиране.

Но пък Бирсен е отговорила на запитване дали Къванч ще участва във филма за Селчук Йонтем и е отговорила утвърдително, но не го е написала в публикацията, защото Берен и Хазал вече са снимали своите сцени, а Къванч все още не.

Още в изявлението на Зерин за заминаване за Лондон се споменаваше, че Къванч ще се връща в Турция, когато има работни ангажименти.

Гости 😍 поне сега ще има какво да чакаш с Ойкю. Знам, че снима и сериал за Нетфликс.

Нези, страхотна отново.👏👏👏 20 венеца...уау.
С най- голямо удоволствие ще следя коментарите ви за Кузей Гюней, както ми е и много приятно да чета това, което Дива споделя за КСШ. Аз последно точно него си го преговарях.

Фени, щом си съгласна за моето предложение да започнем с буквата К

Пиша най -очевидното -КРАСИВ

Обаче ще те помоля утре ти да сложиш най-трудното, че не знам кога ще се прибера 😂.

Айре 😍 😍 😍
В момента нищо не гледам, а новините за патрона вие ги “хващате” във въздуха. “Перла” ми е първия сериал на Къванч и следя какво се случва със Сюнгюл Grinning  “Джемре” пък е първата роля на Ойкю, в която я гледах и продължавам да я гледам и в други роли…
Надявам се скоро да видим филма и с Керем Бюрсин  и Гюпсе. Снимките носещо приключиха

# 491
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Гости, и аз нищо не гледам в момента 😛 Чакам Къванч, за никой друг не бих отделила от времето си, особено сега.
Надявам се поне скоро да получим информация за филм, сериал...
Ти изгледа ли Семейство?

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 492
Добро утро, момичета!
Реших да отменя Фенчето, предполагам, че няма да се сърди.Wink
Ъ
Ърбан- жаргон е, но мисля, че е подходящ
Градски, модерен, според градската мода;
Когато се използва като определение за човек, най-често се отнася за млад жител на голям град със съвременни и разкрепостени разбирания и навици, причисляващи го към определена „градска” култура.

Другото Ъ ще го оставя на вас. Grinning
Желая ви прекрасен ден! Hug

# 493
  • Плевен / София
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Гости, и аз нищо не гледам в момента 😛 Чакам Къванч, за никой друг не бих отделила от времето си, особено сега.
Надявам се поне скоро да получим информация за филм, сериал...
Ти изгледа ли Семейство?

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

Да.

# 494
Привет, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Гости, ще те помоля да споделиш, когато излезе филма с Ойкю Hug
Нези, благодаря ти за помощта! Kissing Heart Честно казано, за първи път чувам тази дума - жаргон Thinking Много е вярно, че човек се учи, докато е жив. А аз освен да предложа  ъгловат при този никакъв избор, която изобщо не подхожда на Къванч, ама все е по-добре от ъглест например, нали ? Stuck Out Tongue Closed Eyes
Сподели, ако имаш желание за героите от 1 серия на КГ, как ти се видяха братята, ще ми е интересно какво мислиш.

Пепи, само по една дума ли трябва да пишем?  Защото с К мога да предложа още подходящи за Къванч - контактен, комплексен, комуникативен, колегиален, конкурентен, класен, конспиративен,креативен,късметлия Smile И да питам, буквите от фамилията също ли ? Че с това Ъ и в нея ще трябва да се повтаряме Stuck Out Tongue Closed Eyes
Радвам се, че Киво също ще вземе участие в документалния филм за Селчук, дори се учудих, когато не го споменаха в началото, те двамата са близки приятели.

Имайте хубав ден и дано получим нещо, което да ни зарадва. Hug

Общи условия

Активация на акаунт