Блефаропластика - 4 тема

• 34 991
  • 473
  •   3
Отговори
# 450
  • Варна
Здравейте! Моля за мнение за д-р Наталия Ненкова за горна блефароспластика, ако има някой който си е правил процедурата при нея.

Същата ли е, която работи във Варна и е пластичен хирург?
Аз нямам мнение. Дано момичетата от Варна се включат. Hands Pray

Да, пластичен хирург е. Преглежда във Варна, но оперира в София.

Аз  правих гона блеферопластика при нея преди няколко месеца.Всичко до тук написано е вярно,мога  да добавя,че има златни ръце и съм изключително благодарня и доволна ,страхотен много мил човек много харизматичен,лекар,специалист.Подмлади ме най-малко с 10 години по думи на очевидци, а и по мое мнение-Изключително прецизна работа,бързо се възстанових нямам белези,много избирах,много изчетох написано от вас,много очи изгледах правени при различни очни и пластични и за миг не съм съжалила за избора си,мога да не спирам да я хваля толкова много съм благодарна за това което направи за мен.
Прегледа беше във Варна в Майчин дом,операцията във София болница Вита на единия ден операцията на другия ден се прибрах,операцията премина  с пълна упойка.В обищи линин това е,Снимки във форума не качвам,ако някой иска може да ми пише на лични.

# 451
Може ли на мен снимки на лични и също и - защо се е наложила пълна упойка и един ден престой в болницата? Обикновено блефарото е с местна и същият ден ви освобождават

# 452
Някои лекари предпочитат пълна упойка.Престоят вероятно е за наблюдение.

# 453
  • Варна
Може ли на мен снимки на лични и също и - защо се е наложила пълна упойка и един ден престой в болницата? Обикновено блефарото е с местна и същият ден ви освобождават
За да е по прецизно според мен.Можех да си тръгна и на деня,но останах за наблюдение.

# 454
И аз ще помоля за снимки на ЛС Simple Smile Блефарото е тема, която вече не мога да отлагам и през следващата година ще я направя - или пролет, или есен. Но не мога да се ориентирам за лекар, честно казано. Мой приятел си прави при Таук и е доволен, но съм виждала и други негови клепачи, които не ми харесват. Дерматологът, при когото ходя, ми препоръчва Спартак Милев. В Турция не ми се ходи за една блефаро и търся локално решение.

# 455
Ох, аз не бих се направила пълна упойка за глупост и суета. Тази д-р значи ми отпада от списъка, щом работи с пълня упойка. Аз все пак си мисля за Турция. А от Дерма акт някой има ли впечатления?

# 456
Ама тя не е пълна, а периферна.
Аз лично предпочитам да ме приспят.

# 457
Е да де, но заспиваш. После пак си има събуждането и като цяло ефектът от по-тежката упойка. Като цяло, хич не искам да лягам да ме.режат, но в един момент или ще трябва да свикна или ще режа.

# 458
  • Sofia
Аз съм планирала горна блефаропластика при д-р Чилингирова за края на октомври. Ще пиша как е минало. Имам доста притеснения и страхове, но е належащо и ще трябва да ги преодолея. Аз си правя ботокс, Радиес и 1 път устни  при нея от 5 г и съм много доволна. Внимателна, обяснява всичко и нищо прекалено няма. Дано и тази операция мине добре. Ако някой вече е правил блефаропластика при нея, ще се радвам да сподели.

Ох, аз не бих се направила пълна упойка за глупост и суета. Тази д-р значи ми отпада от списъка, щом работи с пълня упойка. Аз все пак си мисля за Турция. А от Дерма акт някой има ли впечатления?

# 459
Е да де, но заспиваш. После пак си има събуждането и като цяло ефектът от по-тежката упойка. Като цяло, хич не искам да лягам да ме.режат, но в един момент или ще трябва да свикна или ще режа.
Това съм го минавала няколко пъти по други причини и не ме тревожи.Но понеже имам операции без да ме приспиват- притеснението ми е огромно тогава, затова искам да заспя и да се събудя.
Scarlett, и аз ще правя в Дерма акт при същия екип, но малко преди теб.Моя приятелка прави при д-р Чилингирова горна блафаро и браулифт- много добре се получи.Затова и аз реших при нея, освен че ми е естетичен гуру от много години вече.

# 460
Стискам палци на всички, на които предстои процедурата. Ще се радвам да споделите обратна връзка като мине и възстановяването.

Относно упойките - аз предпочитам локална анестезия със сигурност. Но това не го мисля на този етап.

# 461
Ще се радвам да споделите резултати от екипа на Дерма акт. Аз там ходя от години и ако мога и там да направя брау лифт и блефаро. ДХЗ, а твоята приятелка с каква упойка беше и за корко време се възстанови? Веднага ли я изписаха?

# 462
КPP, тя беше с местна,част от екипа беше друг.За браулифт- правят с външи разрези, виждала съм снимки на пациенти и беше много добре направено.Моята приятелка също прави такъв, но доколкото разбрах трябва да има човек мобилност на кожата, а аз нямам- няма какво да се премахне, за да се повдигнат веждите.При мен само ендоскопски с фиксиране.Засега го оставям на заден план.

# 463
Аз минах при д-р Янева. С местна упойка, всичко беше добре организрано, всички бяха много мили, пуснаха ме почти веднага - един час някъде полежах с мехлеми и лед. Клиниката е хубаа, условията са чудесни. Накрая ми дадоха една папка с документи и добре описано всичко, което трябва да правя. Вече виждам резултатите и започват да ми харесват, въпреки че още се възстановявам и би следвало да става по-добре, за сега още съм си подута. Днес обаче се събудих с едния клепач по-подут от другия. Левият. Янева ми беше казала, че винаги пациентите се подували повече отляво. Ами при мен поне е така, отляво е по-зле. Отоците отдолу намаляват, но още ги има, повече отляво отново. Леко синьо е все още, но аз даже мислех, че ще е по-зле - специално отците под очите не са кой знае какви. Отдясно даже нямах синина.
Но нормално ли е на 7-мия ден още да се подуват клепачите??? Вчера беше определено по-добре, не беше толкова подуто. Някой, минал по пътя, ако може да сподели набюдава ли се такава "регресия" в процеса на оздравяване? Вече нямам търпение да си добия нормалния вид...

# 464
Alia1, аз бях синя 14 дни и жълта 21...
Отоци са нормални дори и месец.
Бъди спокойна! Всичко ще е наред!

Общи условия

Активация на акаунт