Блефаропластика - 4 тема

• 35 035
  • 473
  •   2
Отговори
# 435
  • Бургас
Съвсем не е задължително.
Има офталмолози, които работят само на кабинет. Тези, които оперират, се наричат отфалмохирурзи. Нужна е допълнителна квалификация и много практически опит.
Същото важи и за АГ. Има такива, които не израждат, не оперират, а само проследяват бременности и лекуват.

# 436
Не всички офталмолози и гинеколози имат квалификация да оперират все пак.

Аз визирах тези, които имат, разбира се. Останалите изобщо не ги коментираме.

# 437
То може да има такива, защото така са решили, но в хирургичните специалности е задължително да могат да оперират, поне за изпита за специалист. Дали после ще продължат с операциите, си е тяхна работа.

Това не е разговор по темата, и за да не продължаваме, най-лесно е да потърсите информация, вместо да разтягаме локуми, кой какво чул и недочул.😉
Такова е положението сега, за зъвършилите преди 20-30г., не знам как е било.
При дерматолозите скоро също ще има задължителен хирургичен модул.

Последна редакция: нд, 14 сеп 2025, 22:40 от Чи лу

# 438
Аз си мисля, че всяка операция е риск. 50% е.
Или ще е Ок, или няма. (Може и други % да се дадат, ама да не влизам в подробности.)
Особено на такова малко и деликатно място като горен клепач.
Страно ми е някой да коментира колко публикации и от кога има даден потребител, защото скоро четох едни безумия от известен списващ във форумите.
Човек обикновено се регистрира, когато има нящо да каже, иначе защо му е?
И Роси е написала, че иска да предпази другите.

# 439
Здравейте, към  "миналите под ножа" въпрос: на кой ден след операцията можехте да излизате от къщи? Знам, че при всеки е различно, но все пак.

# 440
  • в 1001-та нощ
Аз на третия, след като свалих превръзката. В седмицата преди да ми свалят конците излизах с леко затъмнени слънчеви очила 👌

# 441
Зависи какво разбираш под "можене". Аз бях в офиса на третия ден и плаших всичко живо. Реално нямаш проблем да излизаш чисто физически. Просто не е толкова лицеприятно.

# 442
Кристи, а кога спря да ги плашиш? И още, има ли някаква забрана за четене или телевизия?

# 443
  • София / Пловдив
Здравейте, към  "миналите под ножа" въпрос: на кой ден след операцията можехте да излизате от къщи? Знам, че при всеки е различно, но все пак.

На втория ден си излизах, дори шофирах, но със слънчеви очила. И на работа си ходех така. Седмица след свалянето на конците сложих лек грим и вече нямаше уплашени хора 😄

# 444
Кристи, а кога спря да ги плашиш? И още, има ли някаква забрана за четене или телевизия?
Писала съм малко по-назад, но след десетина дни си пушка. Ако ще правиш само горна. Няма забрана.

# 445
Да, сега се сещам, че беше писала, ама ми идва денят за операция и вече ме хваща паниката, та мисълта ми не тече правилно Simple Smile. Сори, че питам пак.

# 446
Здравейте! Моля за мнение за д-р Наталия Ненкова за горна блефароспластика, ако има някой който си е правил процедурата при нея.

# 447
Здравейте! Моля за мнение за д-р Наталия Ненкова за горна блефароспластика, ако има някой който си е правил процедурата при нея.

Същата ли е, която работи във Варна и е пластичен хирург?
Аз нямам мнение. Дано момичетата от Варна се включат. Hands Pray

# 448
Тя идва само петък и събота във Варна и то за козметични процедури.Ходила съм при нея за консултация и съм с отлични впечатления -премерана и с фин естетичен поглед.Не съм правила нищо при нея, но доста адекватни съвети ми даде.

И аз се надявам на отзиви за нея.

# 449

Същата ли е, която работи във Варна и е пластичен хирург?
Аз нямам мнение. Дано момичетата от Варна се включат. Hands Pray

Да, пластичен хирург е. Преглежда във Варна, но оперира в София.

Общи условия

Активация на акаунт