Блефаропластика - 4 тема

• 35 078
  • 473
  •   2
Отговори
# 375
  • София
Благодаря ти! Heartpulse

# 376
Моля 🤗 ако не те е страх от снимки, ще ти пратя. Да добиеш представа какво да очакваш (и да си предвидиш отпуск 😂). Аз много смело ходех насам - натам, за ужас на всички в офиса, но го отчитам като грешка.

# 377
  • Бургас
А колко дни отне възстановяването във вид, годен да се появиш на работа, без да плашиш клиентите

# 378
След горната около 2 седмици е ок. След долната зависи - при мен беше около два месеца.

# 379
  • Sofia
А при кого правихте горната? Може ли и на мен снимки? Предстои ми Горна и 2 седмици след това имам едно събитие.. Дали ще може с грим да се покажа и да не плаша хората?
След горната около 2 седмици е ок. След долната зависи - при мен беше около два месеца.

# 380
Мисля, че ще си в състояние, да. При Янева беше горната. Ще ти пусна снимки, но е общ албум - преди, по време, след, като не всички са приятни за гледане.

# 381
Моля 🤗 ако не те е страх от снимки, ще ти пратя. Да добиеш представа какво да очакваш (и да си предвидиш отпуск 😂). Аз много смело ходех насам - натам, за ужас на всички в офиса, но го отчитам като грешка.

Здравейте, може ли снимки на долната преди /след?

# 382
Пускам ти целия албум, тъй като не зная кога ще имам време да отсея. Но ще се ориентираш лесно.

# 383
  • София
Кристи, моля и на мен да изпратиш ДБ!

# 384
Моля и на мен аз съм за долна но ме притеснява възстановителния период

# 385
Пуснах. Имай предвид, че каквото и да правиш хирургично, ВИНАГИ има възстановяване и риск от евентуални усложнения. Казвам го като човек, който е с абдомино, повдигане гърди, две блефаропластики, липектомия бедра и тн. Имала съм ядове и рев, но не съжалявам за нито една интервенция - резултатът е важен в крайна сметка.

# 386
Пуснах. Имай предвид, че каквото и да правиш хирургично, ВИНАГИ има възстановяване и риск от евентуални усложнения. Казвам го като човек, който е с абдомино, повдигане гърди, две блефаропластики, липектомия бедра и тн. Имала съм ядове и рев, но не съжалявам за нито една интервенция - резултатът е важен в крайна сметка.
Може ли и на мен да ми пратите на горната? Аз имам час след двеседмици ивече се "втрисам".

# 387
  • София
Минах и аз консултация при Войнов, откакто беше писал някой че дебне в сайта за записване много бързо изкочи един час. Имам записана дата за операция на 25.05 догодина. Ще правим горна и долна блефаропластика и повдигане на челото. Много лекари все ми казваха, че ми е паднало челото и Войнов го потвърди. И на мен много ми хареса като човек, изключително земен и любезен. Консултацията е 140лв.
Кристи, бих искала и аз да видя снимки. Доколкото съм чела за долна възстановяването е 6 месеца, до тогава все може да има-няма отоци и т.н.

# 388
Ани, как ще повдига челото?Лапароскопски ли?Или директен разрез?

# 389
  • София
Ани, как ще повдига челото?Лапароскопски ли?Или директен разрез?
Директен разрез в линията на косата.

Общи условия

Активация на акаунт