Блефаропластика - 4 тема

• 35 091
  • 473
  •   1
Отговори
# 390
Ani, а цена за челото?
ДХ3, ти ли първа ще го направиш или аз Wink ?
На мен вече почна да ми се губи ефекта от блефаропластиката именно заради главоломно свличане на челото....

# 391
Зиги, кога прави блефаропластика и само горна ли, или и долна?И при кого?

# 392
А как става записването за операция при Войнов? Искат ли капаро? Може ли по-късно да се уточните, или трябва на консултацията? Аз съм в петък при него.

# 393
Зиги, имам час за блефаро, после ще мисля за лапароскопския лифтинг на вежди и чело.При мен няма излишна кожа и няма как да се дръпне,имам много малко чело и стегната кожа:Та това ще го мисля по-натам.Сега искам да спрат да ми тежат клепачите и малко да ми се отвори окото.

# 394
Юни 2023 правих при Янева. Имах излишна кожа, но още от първия преглед през 2018 си знам, че проблемът е в челото и че блефаропластиката ще реши проблема макс за 5 години.

# 395
  • София
При мен ще почне първо от челото и после надолу. За горна и долна иска 7000лв, а за челото 5500лв. Не иска капаро, праща линк на който да потвърдиш операцията месец по-рано и какви изследвания 2 седмици по-рано, разменяте телефони и така. Blush

# 396
Започвам да следя темата, защото забелязвам паднал клепач на дясното око, който в бъдеще бих искала да коригирам.

# 397
  • в 1001-та нощ
Ако проблемът е само на едното око, то може да е мускулен 👌 Корекцията е пак оперативна, но различна 👌

# 398
  • София
ДХ3, за кога ти е часа за блефаро и при кого?
При мен Войнов каза, че ако мина само с блефаропластика, няма да ми се отвори кой знае колко окото заради това чело, така че при мен то е на първа линия и после всичко останало. Поне и малко бръчки ще обере като го опъне нагоре.Smile

# 399
Ако проблемът е само на едното око, то може да е мускулен 👌 Корекцията е пак оперативна, но различна 👌

Каква е, Алена?

Това е снимка от сега, не ми гледайте веждите, чакам си часа за козметик Joy
Скрит текст:

Не ме цитирайте, моля, че и без това изглеждам достаъчно зле Joy

Просто исках да онагледя падналия клепач.

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 22:42 от alethea

# 400
Не съм лекар, но според мен не си за блефаро още.

# 401
Не съм лекар, но според мен не си за блефаро още.
мнооого й е рано,много.

# 402
Alethea, я се виж какво пространство имаш за поставяне на сенки на горния клепач! Сигурно има поне 10 години до момента, в който ще си за блефаропластика! Живей си живота и си показвай красивите очи с или без грим!

# 403
Аз не съм написала , че ще се оперирам следващия месец,
Просто влязох в темата, защото забелязах, че е паднал единия клепач.

Мен много ме е страх от пълни упойки, а доколкото чух за блефаропластика може и с местна. Някой знае ли повече за това?

# 404
  • Бургас
Нищо ти няма на клепача.
Радвай се на живота, пий едно вино, можеш да си направиш един лазер, ще се освежи кожата.

Общи условия

Активация на акаунт