Блефаропластика - 4 тема

• 35 114
  • 473
  •   1
Отговори
# 405
Какъв лазер, Тинтина?

# 406
  • Бургас
Фракционен CO2 лазер, лазерен ресърфейсинг.
Много добре действа.

# 407
Фракционен CO2 лазер, лазерен ресърфейсинг.
Много добре действа.

Това тази процедура ли е, която лицето е в кори поне 7 дни, много червена и чувствителна в следващите месеци?

# 408
Не, за 7-10дни всичко минава.

# 409
  • Варна
alethea, горна блефаропластика правят в 99% от случаите с местна упойка, друга не е нужна. В момента разбира се нямаш нужда от никаква такава, да не би по-скоро за някаква лека асиметрия да става въпрос? На мен по снимки едното ми око го виждам ,че е по-отворено от другото Grinning
Но ти паднал клепач не виждам да имаш ама изобщо.

# 410
За жалост, Не мисля, че е асиметрия.
Видимо и на живо единия клепач е по-паднал и “натежава”.

Cry

Ще разгледам за лазерната процедура. Върти ми се нещо в главата, че във Варна др Пенев прави такива неща? Ама защо си мисля, че не слага обезболяващи?

Тинтина, ти имаш ли лични отзиви з а процедурата? Може ли препоръки?
ДХ3, ти беше споменавала, че си правила CO2, нали? В зоната на очите или не? Боли ли много?

# 411
Да, и зоната на очите, не боли, но мен рядко ме боли процедура на лицето.А и те мажат с крем за обезболяване.

# 412
  • Варна
Alethea, забрави за Пенев. Абсурд, абсурд...
Той няма никаква специалност.

# 413
Мен много ме е страх от пълни упойки, а доколкото чух за блефаропластика може и с местна. Някой знае ли повече за това?
Изцяло с местна са. Аз настоявах да съм с пълна и на двете, защото ми е много неприятно да усещам всичко, което се случва, ама и двамата лекари не се съгласиха Smile Но аз съм пълната противоположност - умиргам за упойки. Ако се продаваха свободно в аптеките, щях да съм завършен наркоман.

# 414
Не всички оперират с местна.

# 415
Ами аз бях на консултации при четирима - всички казаха местна. Но не споря и не претендирам да е крайно изчерпателно.

# 416
Кънев ли оперираше във Вита? Той май държи да е приспан пациентът.Не седират повечето, защото има вероятност нещо да се обърка от упойките.
Но аз също съм от пациентите, които предпочитат да спят .
Ще кажа за моя час за блефаро като потвърдят всичко.

# 417
Не са само с местна упойка. Днес видях в една от групите във ФБ публикация за много сполучлива долна блефаропластика, която е била с пълна упойка. Пацентката писа, че операцията е продължила 3 часа.
Тя на 10ия ден изглежда супер, а аз като се знам, сигурно 2месеца ще съм като блъскана от влак😆

# 418
  • Варна
Долните -да, правят ги с пълна в доста от случаите -те са по-сложни. Но в случая ние говорим за горна, а там правят с местна с някакви много малко изключения може би.

# 419
Д-р Кънев от Вита прави блефаропластика само с пълна упойка. Това беше първото нещо, за което ме предупреди, когато отидох на преглед при него. Аз съм страхлива и така или иначе държах да ме оперира с пълна упойка. Питах го защо не оперира с местна. Каза, че преди години е оперирал основно с местна упойка, но е имал няколко сериозни ситуации, след които е спрял да прави блефаро с местна упойка. Разказа за един случай, в който жената е поискала да стане от операционната маса след като са и оперирали единия клепач и преди да започнат втория.

Общи условия

Активация на акаунт