Рак на белия дроб - тема 12

• 26 368
  • 270
  •   1
Отговори
# 270
Nancy93

За посещение при професор Минчев от Токуда няма записване за часове. Отива се на място и се записва ред на регистратурата пред самия кабинет. Сядате и чакате, понякога успявате да минете за 3 - 4 часа, друг път не, търпение.

В моя случай биопсията беше от лимфни възли в медиастинума, по документи е правена от Минчев, на практика не е, но все пак е платено като за Минев. Да го имате на ум.
Резултатите в моя случай след 3 месеца и много разпразвии с Токуда. Изследванията бяха направени докато чаках пред лабораторията , за да взема блокчетата и да бъдат изпратени за Германия. Преди това просто бях на опашката и не стигаха до мен. Резултатите от друга страна бяха точни, всеки  един от тях. А съответните изследвания правилните.

Относно проф. Иван Щерев от болница Надеждатвърдно НЕ го препоръчвам на никого! В ситуацията когато си наистина объркан и търсиш всякакви мнения и съвети изказвания от сорта "В твоя случай си късметлия, че си с АЛК позитивен карцином и може би ще поживееш някоя друга годинка, но не го мисли отивай и се наслаждавай поне на това което ти остава и последвано от препоръка за лъчетерапия и за НЕзапочване на АЛК инхибитор (с мотиваа да го запзазим в резерв) категорично ме навеждат за липсата на какъвто и да е професионализъм. И да на въпроса колко АЛК позитични карциноми е лекувал личният му отговор беше 0! Към това мнение беше включена и др. Мила Петрова с опит с 1 такъв случай.

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 11:05 от thesa1nt

Общи условия

Активация на акаунт