Канал TLC - тема 2

• 5 568
  • 103
  •   1
Отговори
# 60
В сряда, 21 или 22 ч, ако имаш връщане назад, пусни си го от снощи.  
Прави впечатление как всички знаят какво се случва и си мълчат с години.

# 61
  • Fairbanks, Alaska
Сряда от 22 часа и повторение в четвъртък от 3 часа.

# 62
Понеже никога не съм я гледал тази телевизия, мислех, че Никелодеон е само с анимационни филми. А всъщност те май са само сутрин, а после по цял ден и цяла вечер дават игрални, ситуационни комедии, нещо като БТВ комеди, но за пубертети. Teen sitcoms. Сцените са като тези от "Стъпка по стъпка", децата на Патрик Дъфи... дето говореха само глупости, но в случая.. пълно със сексуални препратки. Същите тези пубери стават супери известни, защото тези тийн сериали ги гледат всички на тяхната възраст в САЩ. И трудно ходят без охрана на у-ще и където и да било. А след като завършат, повечето се захващат с наркотици и така.. "Блясъкът на славата".

# 63
Следя сагата на семейство плат от началото. Изгледах и поредния епизод. Дали отношенията в американските семействата са като при тях? Странни са...

# 64
Едва ли, това е някаква малка извадка. Има религиозни семейства, малки общности, които живеят в дивата провинция.  Повечето американци са  най-вече консуматори.  Нормално е да правят предаване за по-странните случаи, иначе няма да е интересно.
И аз изгледах всичко от "Добре дошли в Платвил", харесва ми тази поредица. Само драматизирането ми идва в повече.  Какво пък толкова се обиди майка на сина си, че не му говори 5 сезона... Или пък сега.. Итън и Оливия, какво толкова не могат да разделят? Голяма драма, голямо нещо... А всъщност никой не повишава тон и не се карат. Но на синфроните едни тъжни физиономии, поплакват си.. И от какво?

# 65
Може би пропускат прекалено много и ни показват само крайния резултат, който изглежда странен без това, което го е причинило.

# 66
Аз гледам "Малки хора, свят голям". В този сезон показват само Зак и Тори (едно от четирите деца). Преди се включваше и Джеръми със жена си Одри. Кадрите са от 2022 . Мат Ролоф продава една част от семейната ферма. Предложи цена на Зак ,но на него му се стори висока и със жена му си закупиха къща по на север и прекъснаха почти всякакъв контакт с фермата и Мат.

# 67
Кога са го давали това? Хахаха... Шъ припадна Grinning

# 68
  • София /Абсурдистан
Лелеее на тази не и трябва дамска чанта, има си деколте за целта хаха Simple Smile))

# 69
По 7.5 кг тежала всяка. Като добавим цялото й наднормено тегло, не знам какво й се случва с гърба, кръста и изобщо каква тежест носят краката й.
В YouTube канала на ТЛС  са качили 9 пълни епизода на "Невероятните спестовници".
https://www.youtube.com/watch?v=Hxr2NqlGX_4&list=PLNLtnQJe6yfRYb … hY2SD1v84P2mPQMx_
Успях да изгледам първия... това са откачалки, хора. Не е възможно. Дали не е по сценарий всичко или наистина има такива, дето уринират в бутилка, за да не пуснат водата или си чистят зъбите с един и същи конец и си мият зъбите цялото семейство с една и съща четка за зъби? И не изплакват водата от ваната и се къпе цялото семейство в мръсната вода от предишния?  А дето готвят с котешки консерви, понеже били с 30 цента по-евтини от другите? Припадам, честно Grinning Grinning Grinning

# 70
В канала на ТЛС в тубата са качили нови клипове на Амишите, 6 дъщери, Странна любов, Екстремно купонтиране, Сестри над нормата, Невероятните спестовници и Попаднах в болница, заради Дядо Коледа

https://www.youtube.com/@TLC.Bulgaria/videos

# 71
  • София /Абсурдистан
Е, то е ясно, че пишман спестовниците са откачалки. Нормален човек няма да го направи.

# 72
"Добре дошли в Платвил" е пълна боза този сезон. Абсолютно излишен, изсмукан от пръстите сезон. Снощи вече даваха еп.7, а реално нищо не се е случило от първия сезон. 5 сезона гледаме скарани майка и син, снаха и свекърва, сега пък гледаме скарани майка и баща (бивши съпрузи, не си говорят) и на рождения ден на Лидия се чудят къде да застанат по време на празненството, така че да не си говорят един с друг.  7-8 деца народили, а самите те не си говорят, страхотен пример дават! Но.. мнението ми е, че всичко идва от майката. Рибата се вмирисва откъм главата.

# 73
Някой гледа ли поредицата за Ник Картър от Бекстрийт Бойс? В събота от 22 ч. го дават, един епизод гледах... ама този бил сериен изнасилвач явно. Три жени се оплакват от него, но случките с тях са били преди 20 години. И феновете на групата ги нападат, че го правят за пари... как така са се сетили след 20 години, а не е имало проблем между 2003 и 2017, когато се сещат до проговорят и да дават показания. Но самият брат на Ник ...Аарън, също потвърждава, че той е такъв, и наркоман, и изнасилвач, и безкрупулен човек. Обръща се против него.

# 74
  • София
Излизат ми клипчета във фейса за ултрапестеливци...дават ли го още това предаване

Общи условия

Активация на акаунт