Канал TLC - тема 2

• 5 565
  • 103
  •   1
Отговори
# 90
Аз преди 2 седмици попаднах случайно на "Тъмната страна на детската телевизия", направо съм потресен какви неща се случват и в Никелодеон, и в Дисни. Който има MAX може да си пусне епизод 3 на това предаване. Потресаващо. Признанията идват след 20 години когато жертвите на насилие са вече 35 годишни, тогава са били на около 14-15.

# 91
Изненадана съм, че пак започнаха излъчването на "Шест дъщери".

# 92
  • Fairbanks, Alaska
Хубаво е да се повтарят предаванията от време на време. Аз например "6 дъщери" по-рано почти не съм го гледал. В Мах има от сезон 4 нагоре. Пак има изпуснати серии от втори сезон...

Ако можеха и малко да ограничат повторенията на "90 дни до сватбата" в различните версии, че трудно се следят. Примерно да дават по 1 серия на ден, особено събота и неделя.

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 22:47 от Natael-1485

# 93
Някой, който има HBO MAX може ли да каже дали си струва месечния абонамент? Кои предавания на ТЛС има? На английски, български или със субтитри - субтитрите на какъв език са? Всички епизоди и сезони на едно предаване ли има или само част от тях.

# 94
  • Fairbanks, Alaska
Зависи за кое предаване точно питаш. Някои са с всичките си сезони, други има качени по 4-5 сезона. Например Хари Потър-Сладкарски магьосници го нямаше качено докато го излъчваха. Най-последните сезони от предаванията са със субтитри.

# 95
Аз миналото лято си платих 1 месец МАХ, за да мога да изгледам всички сезони на "Добре дошли в Платвил" на ТЛС, "С влак през Аляска" на Дискавъри и последния сезон на "Родители и деца" на НВО, предните ги бях гледал. И успях. Видях, че имаше всички сезони (с всички разклонения) на 90 дни до сватбата. И имаше абсолютно всички предавания на ТЛС, поне стотина. С дублаж. Огромен списък, това е много съдържание. Със сигурност всички, които са в анкетата на тази тема плюс още доста.

# 96
  • Fairbanks, Alaska
От разклоненията на "90 дни до сватбата", едно или две бяха с непълен набор от сезони. "6 дъщери" започва от сезон 4, "Да напуснеш общността на Амишите" също е непълен комплект.

# 97
Много ми се ще да имам физическото време да изгледам всичко, но засега карам по един-два епизода на ден, ако имам време и енергия след работа. Явно ще се абонирам, въпреки че в момента гледам от movieorca и sflix пиратските сайтове на английски. Ако някой има MAX може ли да ми кажете дали има епизод 0 на сезон 2 от 90 Day Fiance, в който показват как двойките от първи сезон (Ръс и Паола, Кирлям и Алън и т.н.) са си развили отношенията. Води се нулев епизод между двата сезона, както и индивидуалните сезони или епизоди на различни двойки като Лорън и Алексей и други. Благодаря предварително!

# 98
  • Fairbanks, Alaska
Ето това са първите епизоди на Сезон 2:

Нулевият епизод го видях в IMDB, но не са го качили.

А за "Дневниците", в Мах са налични сезони 3, 4, 5 и 6. Там са индивидуалните епизоди, за които питаш.

Последна редакция: чт, 05 юни 2025, 23:14 от Natael-1485

# 99
Започва седмият сезон на "Добре дошли в Платвил", първият епизод е във вторник (19 август) 22.00 ч.

# 100
Някой гледа ли новия сезон на "Добре дошли в Платвил"? Взеха доста да си изсмукват от пръстите вече.
Нови гаджета покрай синовете, едната имала профил в Онлифенс, пък сега другите я проучват, хахаха

# 101
Аз гледам. В момента дават около сватбата на Лидия. В пълен шок съм! Това момиче на 21 г ще се жени за мъж, с който не само не е спала, но не е целунала нито веднъж. С какъв акъл не знам....  Все едно не е в 21 век, а в 12. Братята не го харесват, майката се притеснява.

# 102
Какво стана с добре дошли в платвил.тази седмица нямаше епизод

# 103
Тотално изтъпя това предаване. Само празни реплики и изкуствени разговори. Отдавна се изчерпа. Жалко, защото първите сезони бяха интересни.

Общи условия

Активация на акаунт