Канал TLC - тема 2

• 5 579
  • 103
  •   1
Отговори
# 45
Най-много хумор пуска Кени, хахаха.

# 46
Само при мен ли от вчера канала върви на английски? На виваком съм.

# 47
  • Fairbanks, Alaska
Сега проверих и аз-при мен си върви на български. На А1 съм и съм извън България. От приложението им гледам.

# 48
Има опции и на английски, и на български… вижте си language менюто. Там има опции да се смени аудиото и да се добавят/махнат субтитри. Аз предпочитам с оригиналното аудио и субтитри на български.

На Виваком съм и аз.

# 49
Ехоооо! На никого ли не е интересен МНОГОЖЕНЕЦЪТ? Макар многото повторения на излъчвани кадри от  по-предишни епизоди на мен ми е изключително любопитно и го следя с интерес. Уж много синхронни и живеещи в разбирателство и взаимопомощ между всички там четири съпруги и N.........деца изведнъж се оказва, че това е бил един розов облак за нас зрителите, а реалноста е бъкана с проблеми,  неразбирателства и явни противоречия.

# 50
Нямам бг аудио или субтитри. Направо съм бясна трети ден вече...

# 51
Виж бутон LANG на дистанционното. На старата IPTV или на EON си? Или на сателитна на Виваком?
Аз съм на старата интерактивна (на телевизора) и EON на телефона.

“Многоженецът” не го загледах, защото изпуснах първите  сезони и … много серии минаха вече.  
Чакам с нетърпение “Добре дошли в Платвил”.

# 52
Виж бутон LANG на дистанционното. На старата IPTV или на EON си? Или на сателитна на Виваком?
Аз съм на старата интерактивна (на телевизора) и EON на телефона.

“Многоженецът” не го загледах, защото изпуснах първите  сезони и … много серии минаха вече.  

В момента гледам повторение на нов епизод на "Добре дошли в Платвил".
Ти изгледа ли го ?
Оливия опровергава Морая ,за дето я обвини ,че и е откраднала парите от направените песни или нещо такова.
А майка ми е много противн@.

# 53
Не съм гледал. Ама това не беше ли в края на предния сезон, с тия авторски права и кой какво откраднал?
Иначе новият сезон тръгва на 25 ноември от 21.00, доколкото знам.

# 54
“Многоженецът” не го загледах, защото изпуснах първите  сезони и … много серии минаха вече. 
Няма значение, че си пропуснал много серии от Многоженецът. Толкова се проточват коментарите в отделните епизоди, че все едно не си пропуснал много. По 5 серии се обсъжда едно и също нещо, рядко се случва нещо. Ако все пак се случи случка, то тя се обсъжда още 5-6 серии. Все пак трябва да се изредят всичките жени, главният герой, да се обсъдят изказванията им, Кой какво чувствал, защо чувствал, участват и жените, с които вече е разведен, после същото се изговаря още веднъж пред водеща на сериала...

# 55
Не съм гледал. Ама това не беше ли в края на предния сезон, с тия авторски права и кой какво откраднал?
Иначе новият сезон тръгва на 25 ноември от 21.00, доколкото знам.
Ох, нямам представа,не погледнах сезона. Говореха за това какво се е случило след връщането на Итън и Оливия. Морая е оставила бележка и се е изнесла от общото им жилище и блокирала Итън. Тоя я търсел , защото имала да плаща сметки. Отиде при родителите си ,цопна се в една река да се покръсти отново  да приеме вярата.
В последните месеци станала много близка с баща си , бяха на една поляна и ядяха сандвичи седнали в багажника на едната кола. Брат ѝ Майкъл мисля, че беше (модел дето е уж) обмисля да се върне при семейството искал спокойствие. Накрая на епизода изписаха ,че Итън и Оливия се развеждат.

# 56
  • Fairbanks, Alaska
В момента гледам повторение на нов епизод на "Добре дошли в Платвил".
Ти изгледа ли го ?
Оливия опровергава Морая ,за дето я обвини ,че и е откраднала парите от направените песни или нещо такова.
А майка ми е много противн@.
Излъчили са Сезон 5, Епизод 1. Не знам дали и при теб е така, но при мен винаги изписва кой сезон и кой епизод се излъчва.

# 57
Сега пуснах, това е повторение от снощи, а по програма се води Сезон 5, еп. 1.  Все си мислех, че това трябва да е вече Сезон 6. В инфото пише 2024, значи трябва да е новият сезон.  Пише Premiere, значи е ново наистина. В началото повтарят какво е ставало в последните серии, това с авторските права на Морая го дъвчат отново.  Въвеждат зрителите, които сега  улучват това предаване, да знаят за какво иде реч. Ако махнат безкрайните повторения и повтаряне на едни и същи разкази, половината серии трябва да изчезнат Grinning
Странно семейство, единият не си говори с другия, сестрата блокирала брат си на телефона и във всички социални мрежи, майката не си говори с бащата... Вече не може да разбереш кой за какво се кара и кой за какво е сърдит.  Малките деца не може да се виждат с големите си братя и сестри, защото някои от тях са скарани с майката. Едни не искат да влизат в къщата и поставят условие малките да излязат отвън, за да се видят със сестричетата, майката не ги пуска... Откачена история.

# 58
Някой гледа ли “Тъмната страна на детската телевизия” (Никелодеон)?
Снощи за първи път гледах, беше еп. 4, направо съм в потрес от това, което видях.

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 22:46 от diziler

# 59
  • София /Абсурдистан
Някой гледа ли “Тъмната страна на детската телевизия” (Никелодеон)? Снощи за пъти път гледах, беше еп. 4, направо съм в потрес от това, което видях.
Аз това исках да го гледам, но забравих. Кога има епизоди?

Общи условия

Активация на акаунт