Термин ДЕКЕМВРИ 2024 ❤ тема 5

• 34 821
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Сиси, честито бебче. Да ти е живо и здраво.
ELDB, секциото не е страшно. Щом си под наблюдение, всичко ще бъде наред.

# 586
ELDB, късмет! 🍀
Всичко ще е наред! 🙏🏻

# 587
  • Пловдив
ELDB, успех! Чакаме да се похвалиш 🍀

# 588
ELDB, стискаме палци, ще се справиш! ❤️

# 589
Сиси, честито бебче! Здраво, щастливо и благословено да е! Бързо възстановяване на теб! ♥

ЕLDB, стискам палци! Ще стане най-доброто за теб и бебето! 🍀

Dom.anais, много сладурско меченце. От къде е закупено?

Страхотни нещица сте купили за бебешорите! Много близко ми се струва вече всичко, още по-реално!

Някой питаше за Б12. От вчера пия вит Б12 Анкерман.

# 590
Момичета изключително много ви благодаря за подкрепата ! ❤❤❤
Сега мина и моят лекар няма да е днес ще се опитаме до 19ти да избутаме 😍🙏🏻 отново много ви благодаря ❤

# 591
ELDB успех, щом си в болница сигурно ще е по-лесно да задържите положението.
Аз седмица и половина лежах вкъщи и нещо се успокоих, вчера две леки разходки направих и дали това не задейства нещата.

Но по-скоро си беше решил младежа, все пак от сутринта се чудих на контракциите. Аз го мислех дали Никулден няма да изчака, той си избра Архангел Михаил Grinning

Тъкмо показвахте дрешки за изписване, аз на излизане от вкъщи с багажа се сдухах, че част от моето екипче не е пристигнало още. Бях поръчала доста основи неща от Амазон и си ги чакам някога, одеалце за изписване, чаршафи, пелени. И бам - днес сутринта куриера звъни Grinning Но откъм дрехи съм приготвила един ромпър две други комплектчета, две шапки и оставих на мъжа ми да избира и да глади Grinning

За раждането, наистина мина много бързо, в 19 рязко започнаха контракции като контракции с болка и все по на често, започнаха да изтичат води. До към 8 бях в болницата, докато ме прегледат, дадоха ми да попълвам хиляда документа, добре че едната докторка вика айде не в кабинета, а направо в родилната зала да ги попълваш. По средата на документите вече положението стана нетърпимо, бързо събраха екипа, два три напъна и в 20:45 се роди бебенцето.

Казват че има леки забавяния в някои показатели на адаптацията, но не се налага кувиоз или такава по-специална грижа. За сега само ме плашат, че не може само да суче, да додавам и АМ. То милото само спи още, няма сила ни за гърда ни за шише. В Токуда съм, отпреди знам, че никак не са подкрепа за кърменето и сега се убеждавам. Дано не ми го прецакат с 4-5 дни шише.

Иначе аз нямах време за упойка, но не мога да кажа, че ме е боляло повече от преди с упойка. Даже от първото ми раждане най-лошия спомен беше самото поставяне на упойката. Но това си зависи де. Два три шева имам. Поносимо е положението. И за клизма нямаше време та и този страх ми се сбъдна, като изключим, че не си дочаках часовете за кола маска и маникюр/педикюр дето обсъждаме по-рано Joy не че някой се впечатли, те хората са свикнали да гледат какви ли не гледки..
Та така, това е май Blush сега вече ще се моля да не ни задържат в болница и час по-скоро да сме си вкъщи. Чакам си следобед и първата среща с баткото. Много ми е интересна неговата реакция и се чудя до колко ли осъзнава какво се случи. Милия снощи въпреки целия си ентусиазъм и разбиране ме изпрати с думите "Мамо, а ти кога ще се върнеш". Странно е като не сме се разделяли за толкова време, добре че поне пускат посетители на свиждане.

# 592
  • Пловдив
Сиси, звучи като лесно раждане. Дано всички да минат така!
А какво име избрахте?

# 593
С глас се смея 😀 клизма, маникюр, педикюр 😀😀😀 виж, заслижават си тия пропусли с цената на бързо ряждане - аз съм напълно "за".
Ако можеш започвай да стимулираш с помпа, ако детвто няма сили да суче, за да имаш нужното произяодство. Шишето за няколко дни него няма да разглези. Цитирам ти Хедра, защото й задавяй точни тези въпроси: "ако няма бебе, трябвя помпа".
Успех на срещата с баткото днес!

# 594
Влизам с нова информация сега доктора ме каза че не му харесва записа от тоновете и че в 14ч пак нов ще направим и ако пак не му хареса ще раждам днес

# 595
ELDB, в коя болница си?
Всичко ще е наред, бъди спокойна 🍀 Чакаме те с хубави новини ❤

# 596
Сиси, настоявай си за кърменето и нв се връзвай. Колко му е голямо стомахчето на бебето, че да не може да го напълни с коластра?

ELDB - стискаме палци.

# 597
Селана гр.Пловдив ❤

# 598
Вис Виталис имат 20% намаление на всичко, ще се разоря Grinning Ако някой е купувал дрешки от сайта им, имам въпрос - гледам, че имат размер за новородени, но е 48, което е малко. Следващият им е 1-2 м. - 56 см. Дали този 48 размер е всъщност уголемен, или 56 размер е умален?

# 599
48 е за недоносени. Най-малкият е. Отговаря си. За сина ми първият месец от там купих, защото нищо не му ставаше от това, което имах. То обаче и за дължина, той се роди 47 см. Според мен ако бебето си върви добре ( моето изоставаше) вероятността да ти трябва 48 номер е минимална

Общи условия

Активация на акаунт