Термин ДЕКЕМВРИ 2024 ❤ тема 5

• 34 837
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Честито!
Да е жив и здрав!
Бързо възстановяване!

# 571
Сиси честито!Да бъде много здрав и щастлив юнака! Много да ви радва!А на теб бързо възстановяване!

# 572
Dom.anais много сладурски аутфит си подбрала! Чуден е!
Аз нямам още нищичко купено, уж щях да започна ама…
Аз ходих на първа фетална при д-р Марков, защото моето аг се усъмни за Даун и бях луднала. Тя е и много добър специалист по фетална морфология, та при нея ги правих до сега.
Обаче последния път нещо не можа да снима добре младежа, имам точно една хубава негова снимка от д-р Чавеева от периода когато ходех през ден на фетална, та реших да отида на последна в Марковс, да проверят, че всичко е наред и да направят снимки 🤣

sisi11 честита радост! Моето първо дете се роди в същата седмица и беше 2720 гр. Чудни мерки има твоето момче. Как е първоначалната му адаптация? В коя болница и кой град си?

# 573
Сисиии, честита радост!
Малеее, момичета, започнахме да раждаме 😱 Тръпки ме побиват….

# 574
Сиси, честито, да е много здраво момчето и да има много късмет! Роден е на много хубав празник! Blue Heart

# 575
Сиси честита радост ! Бъдете живи и здрави ! Бързо възстановяване ! ❤😍

# 576
Dom.anais и ние взехме такива чорапки и подобно, но светло комплектче за нашето момиче. Чакаме го по Коледа, а мъжът ми обича този празник и се вкара във филма и темата 😄

Честито бебче, живо и здраво и много обичано и щастливо!

# 577
Момичета аз съм в болница преди час ми приеха с 2-3см разкритие и контракции . Не знам какво става , но страшен страх ме обзе не са казали , че на 100% днес или утре ще направим секциото или на дата но все пак ме е страх .

# 578
ELDB, всичко ще бъде наред!С теб сме!♥️

# 579
ELDB, щом имаш контракции и разкритие е по-добре, че си под наблюдение. Няма нищо страшно от секциото! Минава и заминава Simple Smile всичко ще е наред!

# 580
Честито, Сиси! Живо и здраво да расте момчето и да ви радва!

# 581
Благодаря ви момичета имах нужда от тези думи ❤❤❤

# 582
Не се притеснявай, всичко ще е наред Heart

Сисиии честита радост, момиче! Да е жив и здрав. Добре е дошъл!

# 583

Всичко е наред и ще бъде наред. Гуш ❤

# 584

Стискам палци и пращам добра енергия!

Общи условия

Активация на акаунт