Термин ДЕКЕМВРИ 2024 ❤ тема 5

• 34 766
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Кое са кръглите връзки?
Мен ужасно ме боли таза, срамната кост докато се раздвижа направо ме съсипва. Днес нещо осуках ли се какво стана... под корема точно, отдясно жила ли е не знам, не спира да боли и там. Да не забравям и ребрата. Днес рита само където боли...
Поддържат матката, в долната част на корема са и от разтягането болката започва да се излъчва към вътрешната страна на бедрата и особено се засилва при промяна на позицията Confused

# 106
Лятна буря същите пробождания са и при мен от вчера, на същото място само че отдясно. Свързвам го,  че се завъртях по рязко и тогава стана така. После си ме болеше като се раздвижа. Сега след като се наспах съм по добре. ММ даже вика да не е апендицит. Викам абе да, само това остава...
Олеееее в ноемврийската тема май започна бебевалежа ☺️ Аз днес влизам в 34г.с. Имам точно 4 седмици до секциото, ако не реши госпожицата да излиза по рано. Започвам сериозно с пране и други подготовки. Даже мисля чантата за родилното да е готова, защото като гледам... вчера-оня ден една майка в ноември родила в 34г.с. с изтекли води, както си му е реда😱

# 107
Е то след 30 г.с. по всяко време горе долу може да се случи.

Харесах си прах за пране Simple Smile))

# 108
А, не така!
Аз преди 38-ма не раждам 😀
Не съм готова най-вече психически, другото лесно... 😀
На кой прах се спря?

Е то след 30 г.с. по всяко време горе долу може да се случи.

Харесах си прах за пране Simple Smile))

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 09:16 от Icyyyyyy

# 109
Тиера Верде или фрош бейби. За сега взех фрош, но ще пробвам и тиера.

Айси, пожелавам ти дс си седи там на топло и хубаво. Мен много не бута психически всичко и постоянно се боря със страхове, за това нямам против и по рано да дойде.

# 110
На мен ми се е схванало д-то и бедрото тая нощ 🫣 Даже не мога да направя нещо за раздвижване.

Сестра ми роди в 30-та седмица, племенничката ми е жива и здрава и всичко е наред. Мъниците са по-силни отколкото подозираме.

# 111
И ти ли си с термин 12.12? И аз днес влизам в 34 Simple Smile Ама чак на 04.11 ще разбера ще мога ли нормално да раждам или ще препоръчат секцио… 21.11 не е лоша дата ( но аз за мене бих искала друга, че тогава майка ми има рд и предпочитам всеки човек от семейството да си има своя си празник) Simple Smile Плюс това ми се иска бебето да е стрелец като баща си Simple Smile)) 
Лятна буря същите пробождания са и при мен от вчера, на същото място само че отдясно. Свързвам го,  че се завъртях по рязко и тогава стана така. После си ме болеше като се раздвижа. Сега след като се наспах съм по добре. ММ даже вика да не е апендицит. Викам абе да, само това остава...
Олеееее в ноемврийската тема май започна бебевалежа ☺ Аз днес влизам в 34г.с. Имам точно 4 седмици до секциото, ако не реши госпожицата да излиза по рано. Започвам сериозно с пране и други подготовки. Даже мисля чантата за родилното да е готова, защото като гледам... вчера-оня ден една майка в ноември родила в 34г.с. с изтекли води, както си му е реда😱

# 112
  • Пловдив
С тази 30-та седмица, да взема поне един сак да си купя, че не искам да ходя с черния на мъжа ми😂 Не съм готова и аз психически толкова рано още.

# 113
Няма, ще държим! Grinning Ние с нищичко не сме готови още, една част от нещата ще ни ги дадат чак след около 2 седмици, другите тепърва ще купуваме. Направо хем ми е лежерно, хем на моменти поглеждам апартамента и се панирам как трябва да подхващаме нещата.
Лятна буря, ти сак нямаш, а аз нощница или пижама не притежавам, спя по гащи. Ще съм атракция в болницата, ако не си взема някаква скоро Grinning

# 114
Аааа, и аз съм същата 😀 имам само списък кой какяо ще.давя и една мончешка стая,пълна с играчки за 5,6 годишно момче. А, и количка на тавана...
Нощници, превръзки няма братче, рано е 😀
Дух, и аз планирам да взема на Фрош, харесвам препаратите им! Ти не се давайа на тревогите,малко остана (наистина) в крайна сметка!
После започва next level купонът 😁

Няма, ще държим! Grinning Ние с нищичко не сме готови още, една част от нещата ще ни ги дадат чак след около 2 седмици, другите тепърва ще купуваме. Направо хем ми е лежерно, хем на моменти поглеждам апартамента и се панирам как трябва да подхващаме нещата.
Лятна буря, ти сак нямаш, а аз нощница или пижама не притежавам, спя по гащи. Ще съм атракция в болницата, ако не си взема някаква скоро Grinning

# 115
Хелоу, момичета. Тук е мрачно и влажно. Мен ме е треснала треска за “гнездене”. Само лъскам, пера и гладя. Побърках се 😀😀 Мъжо ме изведе днес на разходка и малко да разведря. Имам страшен рефлукс. Пих какво ли не, сега съм на Квамател. Имам контракции, вече по-болезнени понякога. Реално съм 32 гс, но по узд и бебе съм 34. Много ме шубе от раждането 🤓 а ми е за трети път. Появи ми се проблем с ходенето до вц и сутрините са мъка. Днес ще ходя на консултация и да видим младежа колко и пораснал. Стегнала
Съм една 35 литрова раница от 28 седмица; от как ме наплашиха с преждевременно раждане и само добавям. Нямам нощници, не намирам и подходящи, ще се ражда по цици явно 😁😁
После ще дам отчет ❤ Прекрасен денн

# 116
И аз съм като вас. До никъде.

Обаче коремът ми наистина се е променил. Приемам най логично то и безболезнено обяснение, че бебето си е променило позицията и за това не е толкова голям. Освен това го усещам както е началото, като трепкане на пеперуда ниско долу, а не онзи по силни ритници

# 117
Даже не съм питала какво трябва в болницата. 🤷‍♀️

Днес влизам в 33 г.с. Смело предполагам, че и аз скоро трябва да стягам някакъв багаж, защото се самонавих, че ще родя по-рано. Отделно нито съм прала, нито гладя, нито гнездя...нищо. Пълна летаргия ме обзе.

Дух, и аз ако не ме рита в ребрата през останалата част от деня я усещам повече като пърхане. Явно мезонета вече й е тесен. Не знам.

Майка ми само ме плаши с това раждане. Не съм търпяла на болка, как съм щяла да раждам....ми нямам много избор. Много боляло, само ме предупреждавала. Голяма подкрепа. 😀 Говори така сякаш имам някакъв избор и като ме заболи мога да се прибера. Боли, не боли, ще се ражда.

# 118
  • Пловдив
На мен в болницата ще ми дадат нощници, но пишеше да си взема еднократни бикини, каквото и да значи това 😂 , кърпа, джапанки, козметика и грим за изписването. Имам чувството, че имам много време ( в 27+ 4), но с две никога не знаеш и колко рано ще те изненадат.
Нищо не съм прала, нито чистила. Вкъщи си е нормалното състояние, което е далеч от някой подреден дом. Живея с идеята, че имам поне още месец и половина до раждането, пък ще видим.

# 119
Лятна Буря, в ДМ има еднократни бикини.

Общи условия

Активация на акаунт