Термин ДЕКЕМВРИ 2024 ❤ тема 5

• 34 817
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Аз имам само 56 номер - кое купувано, кое давано. Мисля, че само едни ританки 48 имаме, ама те са като за кукла. Толкова мънички.

# 601
  • Пловдив
Аз взех 48, но с моите две момичета мисля, че ще ми трябват първите две-три седмици.
ELDB, така като те няма, вярвам, че темата ще се увеличи с още едно бебче ❤

# 602
И аз взех 56, че даже и 62 😀
ELDB стискам палци 🤗❤

Аз днес бях при акушерката, с която ще раждам-за сметка на предните “заспали” записи, този беше чудесен. Не засече никаква контракция, нито чувствителност на матката. От както бях с вируса се усещам по-отпусната и отново мога да се движа без стягане и напрежение. Може би защото свалих 2-3 кг. Знам ли и аз…. 😀

# 603
Аз имам наследени разни по 50 см, но те се носят наистина дни и то ако детето се роди мъничко. Моето се роди 52 см и израстна първите много бързо.
Мисля че 56 си е най-сигурно.

# 604
ELDB, мисля те. Дано всичко е наред!

# 605
Благодаря ви отново за подкрепата ! Ами цял ден днес мина в тонове и в ще раждаш / няма да раждаш . Днес малката мадама ни измъчи с тези тонове просто не спира за секунда . Хубаво , че едната акушерка много разбрана 20мин седя да държи тя апарата за тонове зада може поне един запис да има и така за сега си остава насрочената дата , но не знам утре какво ще е . Вече иначе съм спокойна опитвам се с страха си да се боря . Благодаря ви дами ❤🙏🏻

# 606
  • Пловдив
През цялото време ли ще оставаш в болницата под наблюдение ?

# 607
През цялото време ли ще оставаш в болницата под наблюдение ?
Ами за сега казаха ако утре тоновете са добре си отивам , но да си почивам и че вика ва 13ти на преглед и после направо на 19ти да раждам .

# 608
Здравейте, момичета! Как сте днес? Аз пък да помрънкам - много трудно заспах снощи, въртя се наляво, надясно, трудно все едно не мога да дишам и си усещам пулса учестен (той и без това нормално е в порядъка на 80 ударя в минута). Притеснено ми е сякаш… Утре съм на тоново отново.

ELDB, как си днес, а тоновете харесаха ли ги днес?

# 609
Аз не мога да се оплача от сън… 10 часа съм спала, ама сега всичко ми е схванато и трябва да се разтягам, за да стана от леглото😀
Започвам последната работна седмица, не съм спирала и за ден, никога не съм била болничен в живота си( изкл. отпуските) и ми е толкова странно чувството 😂😂😂че от 19.11 няма да отварям лаптопа. Добре, че ще си имам занимавка да пера и подреждам.

# 610
Добро утро,
Аз съм спала като пън с две ставания само за пиш. Последно време бебето не е чак толкова активно. Последните 4 седмици не съм качила нито грам (не, че се оплаквам), ноооо се надявам бебончо да расте.
tedi_ivanovaa пулса ти е чудесен. Нормално е между 80-86 при жените. Не се тревожи. Даже като за бременна си “бавна” 😀😀 Моя е около 90-100 понякога. Не му се връзвай 😌

# 611
Теди ами не още съм в болницата сутринта правихме , тя пак много се въртя сега съм на системи и после пак тонове и ако са добре ще ме пуснат , но днес съм доста по - спокойна . Относно пулса ти е добре ако се чувстваш притеснена и преди лягане го чувстваш учестен пий един чай от мента и ще те отпусне .❤

# 612
Благодаря, момичета. На моменти прекалявам май с въглехидратите и това също ми се отразява, заради тая пуста ИР.

ElDB, спокойствието е ключово. Не остана! Кураж, с теб сме! 🍀🙏🏼

# 613
И нашите дрешки са 56 размер. Имам подготвени и от следващият размер за да не се занимавам когато се роди.
Не спах и аз понеже бяхме извън града заради семейно събиране и се чуваше много в къщата.
Чувствам се странно, все едно усещам как се тормози организма ми и му е трудно. И от снощи го усещам бебето по различен начин да мърда.

# 614
Аз съм още в 33 седмица, а понякога ритниците са ми доста болезнени.
И аз заложих основно на 56 размер + малко 50 размер. Със сигурност някои дрешки ще са умалени, други по-големи, така че очаквам всяка седмица да й стават различни дрехи.
Яко се раздадох на намалението на Хиполенд и остава само количката. Свели сме списъка до 2, но не искам да поръчвам нищо преди мъжът ми да ги види. Каза, че ще прикляка, за да прецени дали на мен ще са ми удобни. Simple Smile
Подготвила съм и комплекта за изписване, но силно се надявам да не ми трябва в близките 5 седмица до плановото секцио.

Тия дни се случва да се притеснявам дали ще устискам до датата. Може би затова тази седмица така ударно поръчвах необходимите неща.

Общи условия

Активация на акаунт