Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 228 347
  • 2 364
  •   1
Отговори
# 2 235
Има ли чакащи Зора...
Писах им, като не бях обърнала внимание на срока за доставка в такива "мащабни промоционални дни ", както се тук една съфорумка ми каза, че бил обявен 10-15 дни..
Същото ми отговориха и те.
В петък стават 15 РАБОТНИ дни,  пък ще видим..
Не е платена,  но е желана,  лична моя 🥰
И бих се радвала много ако ми я доставят 😊
Но така за информация, дали има и други като мен, чакащи  ...

# 2 236
Здравейте, какво ви е мнението за Rowenta X-Force Flex 13.60 Allergy RH9A3?
Питам заради офертата на Кауфланд -50% с купон за 15 точки?
И аз питам същото от две седмици, но явно никой не пробвал.
Може би ще взема, поне връщането ще е лесно.

# 2 237
  • Сф
Аз ей тази бях взела от Технополис за 538лв преди 2 седмици. Не ми хареса и я продадох на комшийката. Тежка ми идваше, лампичката й не беше силна, контейнера прекалено лесно се откачаше, не може да стои изправена сама, а само на станцията,  четката й нещо много дрънчеше по ламината, сякаш е счупено. За тези пари очаквах повече. Иначе навсякъде много я хвалят, само аз не я харесвам явно Simple Smile

https://www.technopolis.bg/bg/Vertikalni-prahosmukachki/Mnogofun … hISTVANE/p/835661

# 2 238
Аз ей тази бях взела от Технополис за 538лв преди 2 седмици. Не ми хареса и я продадох на комшийката. Тежка ми идваше, лампичката й не беше силна, контейнера прекалено лесно се откачаше, не може да стои изправена сама, а само на станцията,  четката й нещо много дрънчеше по ламината, сякаш е счупено. За тези пари очаквах повече. Иначе навсякъде много я хвалят, само аз не я харесвам явно Simple Smile

https://www.technopolis.bg/bg/Vertikalni-prahosmukachki/Mnogofun … hISTVANE/p/835661
А приставката можеше ли да се сваля и само с тръбата да се минава примерно зад легло/ракла?

# 2 239
Да се отчета и аз, взех малко неща от хм с 20%остъпка,но нищо впечатляващо basic работи. От sportdepot, sportvision маратонки, но пак с малко намаление и едни боти ат обувки бг тук май ме излъгаха с намаленията.
Най-доволна съм от намалението в комсед и арлен, другите не струваха! Но не съм дебнела козметика. Там май имаше оферти навсякъде, но просто финансите приключиха..
Иначе ми се искаше някое хубаво палто, но с вълна,а не полиестърни боклуци.

# 2 240
sportdepot поръчката ми не е мръднала в фешън дейс също. Вече се и изнервих, да си бях взела от физически магазини...

# 2 241
Ако някой се притеснява да поръчва от Нотино или байбест Дайсън еърстрейт, в Озон са на цени 1049/1079 различните цветове.

# 2 242
  • Сф
Delia, да, сългата тръба се сваля и можеш да сложиш различни накрайници. В ютуб има видеа, разгледай ги

Основната разлика в моделите и батерията.

# 2 243
  • Някъде по Дунава
sportdepot поръчката ми не е мръднала в фешън дейс също. Вече се и изнервих, да си бях взела от физически магазини...
При мен пък са много бързи от Спорт депот, само че поръчка от няколко артикула идва на три пъти. В петък получих един суичър за детето, в неделя поръчах същия по - голям и вчера дойде и той. Така ще сравним и ще оставим единия.

# 2 244
  • София, Манастирски ливади
Има ли чакащи Зора...
Писах им, като не бях обърнала внимание на срока за доставка в такива "мащабни промоционални дни ", както се тук една съфорумка ми каза, че бил обявен 10-15 дни..
Същото ми отговориха и те.
В петък стават 15 РАБОТНИ дни,  пък ще видим..
Не е платена,  но е желана,  лична моя 🥰
И бих се радвала много ако ми я доставят 😊
Но така за информация, дали има и други като мен, чакащи  ...

И аз чакам от 17. 11.24. За петък са ми определили доставка. Обадете им се на *3030 и по номера на поръчката ще ви дадат информация. През контактната форма също отговрят. Такова чудо не ми се беше случвало до сега Confused

# 2 245
Емаг..от 15.11. имам поръчки и нищо! Писах си с тях със Сеймдей говорих..Мистерия! няма ми ги, щели да дойдат..
Онези таблетки на фери поръчах на 22.11. четох тук, че сте си ги получили..и тях ги няма. Съвет, моля.

# 2 246
Най-вероятно са ги загубили.. Всичките ми поръчки от 15.11 дойдоха, вече идват и поръчки от миналата седмица. Освен да чакате или да им пишете да анулират поръчката и да върнат парите, ако е платена.

# 2 247
  • София
От 17.11 още я няма от ЕМАГ, стои като регистрирана поръчка. Поръчах това, което исках, подобно айде, от Озон. Дойде за един ден. Онази, ако случайно дойде, просто няма да я взема. И догодина никакви експерименти с тях.

# 2 248
  • Пловдив
Аз пък съм (отново) доволна от Емаг.
Поръчаните на 15.11. смартафон и сокоизтисквачка дойдоха още през следващата седмица в кутия на Изибокс.
След това поръчах термометър и ютия - също ги получих на 4-тия или 5-тия ден.
Дойде и смартфона от Istyle ... Mалко по-бавно от Емаг, но пак в обещания 7-дневен срок.

# 2 249
  • София
Не всички имаме този късмет. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт