Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 228 401
  • 2 364
  •   1
Отговори
# 2 250
Здравейте. Линк към сайт за качествени раници (не туристически, а ежедневни)? Не че се надявам още да са в промоция, но ми се иска да го следя, една любима даде фира и искам да си взема нова. Благодаря предварително.

PS. Търсачката не работи, дава някакви грешки.

# 2 251
  • Melmak
На 30.11 поръчах сешоар от Рибката, днес имам мейл, че се извиняват за забавянето, но артикулът не е наличен и ще дойде със закъснение.

# 2 252
  • София
Здравейте. Някой беше дал линк към сайт за раници в промоция (не туристически, а ежедневни). Не че се надявам още да са в промоция, но ми се иска да го следя, една любима даде фира и искам да си взема нова. Благодаря предварително.

Аз досега си поръчвах от емаг, просто само там намирах моделите, които ми харесват и отговарят на предтавата ми за спортно-елегантен стил. След като поръчах 2, видях, че в ТЕМУ ги има на половин цена. Та... не знам.

# 2 253
За раница ежедневна - от 1 година нося всеки ден една раница поръчана от Мис Каприз, не очаквах да ми хареса толкова , все още е като нова.

# 2 254
Някой знае ли от кога ще има Коледен каталог на Хиполенд? Досега трябваше да има май. По спомени от минали години.

# 2 255
  • Beyond the stars
За раници и дамски чанти последните години ползвам предимно Parfois и съм много доволна съотношение качество/цена/дизайн.

# 2 256
sportdepot поръчката ми не е мръднала в фешън дейс също. Вече се и изнервих, да си бях взела от физически магазини...

Аз имам поръчана и платена пратка на ФД от 24.11. Вчера им звънях, не били налични продуктите още ги чакали, но не се знае кога ще дойдат. Изключително съм разочарована. Дано когато дойдат поне да си заслужава чакането.

# 2 257
Затова, пиша го във всяка тема за Black friday, в български онлайн магазин не плащам нищо предварително.

# 2 258
  • вкъщи
За колко време идват поръчките от Ганг?Много поръчки съм имала оттам, но сега ни вест ни кост.

# 2 259
  • Sofia
Затова, пиша го във всяка тема за Black friday, в български онлайн магазин не плащам нищо предварително.

В някои няма как да не платиш стоката предварително.

# 2 260
За колко време идват поръчките от Ганг?Много поръчки съм имала оттам, но сега ни вест ни кост.
3 дни, но получих преди ЧП.

# 2 261

В някои няма как да не платиш стоката предварително.

Ако пращаш до офис/автомат. Избираш доставка до адрес и после пренасочваш.

# 2 262
Хора, поръчах от Озон еърстрейт на 1079 и вчера Даниела Рупецова /собственик на моден бранд/ качила един сайт, от където си поръчала нов цвят дайсън. Питах я дали е сигурен сайта и каза, че да .. там е на 989 и много се чудя дали да не откажа озона .. не знам.
Скрит текст:
Ето и сайта, чували ли сте го?
https://vipmobileshop.com/c/black-friday/?fbclid=PAY2xjawG-Kl1le … d9E5FTBXcztPOCkYQ

# 2 263
  • Вила Великула
Krystall, сайта изглежда съвсем читав. Винаги гледам дали има информация за фирмата, която стои зад него. Тук виждам коректно цялата информация с име на фирма, адрес, телефон, работно време и т.н. Зад продуктите не стои фантом.

# 2 264
Имам супер специфичен въпрос - избързахме и капарирахме в събота (30.11) 4в1 количка Cybex Balios S Lux в Рая Тойс- за Черен Петък бяха обявили, че този сет има 25% намаление от редовната цена (беше нещо около 2500) и го резервирахме за цена 1,929лв. Вчера ни звъннаха, че всички части вече са налични и да минем да си я доплатим. Днес мъжът ми си отваря сайта отново и същия сет са пуснали, че всъщност редовната му цена е 1,929 лв, а той в профила си има 5% намаление от нея (1829лв) Отиде до магазина да попита дали ще ни върнат разликата, но се оправдаха, че в момента актуализират сайта и че тези 5% всъщност ги няма и че наистина това си е била редовната цена. За съжаление, нямам скрийншот, който показва намалението за черен петък 🥲 Ако някой случайно си го е скрийншотнал, би ли ми споделил? И също, как бихте постъпили в случая?
Тъкмо супер много се развълнувахме, че си я избрахме и сега е някакво с горчив привкус, че сме прецакани.

Общи условия

Активация на акаунт