Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 228 404
  • 2 364
  •   1
Отговори
# 2 220
  • Melmak
Нааай-после си получих злополучната поръчка от бюти мол!
Те не са виновни, че спиди я загубиха в рамките на едни 500 метра, защото я пренасочих от автомат до офис.

Снощи в бързината пуснах две якенца и две роклета от абаут ю. Предполагам, че ще има и връщане, защото там горе/долу нещата са 50:50, половината все връщам.

# 2 221
За мен 20-30% не са черен петък..
Някой пазарува ли редовно от Андюс да им знае цените. Дали не са увеличени преди черния петък и сега всичко на - 50% или е реално намаление.

# 2 222
ММ редовно пазарува от Андрюс и цените са си такива. Нямат увеличение за черен петък/месец. Хубавото е, че при нужда от корекция, тя не се заплаща, което ти спестява един допълнителен разход.

# 2 223
  • Sofia
А някой знае ли дали и тази година пред Paradise Center ще раздават безплатни елхи в саксия срещу торба с ползвани дрехи? През изминалите години имаше подобни инициативи, но точно за 2023 не мога да кажа, защото бях в чужбина. Simple Smile

# 2 224
Имаше в приложението на мола такива награди, да.
За тази година няма нищо обявено още.

# 2 225
  • Sofia
Благодаря! Аз вече се свързах с мола и ми казаха, че и тази година ще има. Само че освен условието за торба с дрехи, има и друго – трябва да разполагаш с точки от SPOT Bulgaria, ама не разбрах с колко точно.

# 2 226
Комсед и хиполенд, дали скоро ще правят пак някакво намаление?

# 2 227
  • Beyond the stars
Комсед и хиполенд, дали скоро ще правят пак някакво намаление?

Комсед минаха този уикенд пак с 25%, надали повече. Хиполенд само едно правят, нататък - каквото е намалено в брошурите. В Озон може да проверите.

# 2 228
Някой да е виждал хубаво намаление на детски халати за баня ?

# 2 229
Някой да е виждал хубаво намаление на детски халати за баня ?
От месеци се ослушвам за детски халат. Хубаво намаление не намерих. Взех на Дилиос, става Grinning

# 2 230
  • София
Имате ли препоръки за място с изгодни цени на ПЕРДЕТА  с ушиване ?

# 2 231
Ако скромния избор в бриколаж те устройва - имат доста прилични цени и много бързо ушиване ( в рамките на няколко дни)

# 2 232
  • София
Айко също - често имат 20% на пердета и ушиване.

# 2 233
Понеже когато правих, минах и през двата магазина, в айко ми дадоха срок за ушиване 40 дни. Срещу 4-5 на бриколаж. Затова наблягам на срока..

# 2 234
Здравейте, какво ви е мнението за Rowenta X-Force Flex 13.60 Allergy RH9A3?
Питам заради офертата на Кауфланд -50% с купон за 15 точки?

Общи условия

Активация на акаунт