Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 235 413
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 2 220
Имаше в приложението на мола такива награди, да.
За тази година няма нищо обявено още.

# 2 221
  • Sofia
Благодаря! Аз вече се свързах с мола и ми казаха, че и тази година ще има. Само че освен условието за торба с дрехи, има и друго – трябва да разполагаш с точки от SPOT Bulgaria, ама не разбрах с колко точно.

# 2 222
Комсед и хиполенд, дали скоро ще правят пак някакво намаление?

# 2 223
  • Beyond the stars
Комсед и хиполенд, дали скоро ще правят пак някакво намаление?

Комсед минаха този уикенд пак с 25%, надали повече. Хиполенд само едно правят, нататък - каквото е намалено в брошурите. В Озон може да проверите.

# 2 224
Някой да е виждал хубаво намаление на детски халати за баня ?

# 2 225
Някой да е виждал хубаво намаление на детски халати за баня ?
От месеци се ослушвам за детски халат. Хубаво намаление не намерих. Взех на Дилиос, става Grinning

# 2 226
  • София
Имате ли препоръки за място с изгодни цени на ПЕРДЕТА  с ушиване ?

# 2 227
Ако скромния избор в бриколаж те устройва - имат доста прилични цени и много бързо ушиване ( в рамките на няколко дни)

# 2 228
  • София
Айко също - често имат 20% на пердета и ушиване.

# 2 229
Понеже когато правих, минах и през двата магазина, в айко ми дадоха срок за ушиване 40 дни. Срещу 4-5 на бриколаж. Затова наблягам на срока..

# 2 230
Здравейте, какво ви е мнението за Rowenta X-Force Flex 13.60 Allergy RH9A3?
Питам заради офертата на Кауфланд -50% с купон за 15 точки?

# 2 231
Има ли чакащи Зора...
Писах им, като не бях обърнала внимание на срока за доставка в такива "мащабни промоционални дни ", както се тук една съфорумка ми каза, че бил обявен 10-15 дни..
Същото ми отговориха и те.
В петък стават 15 РАБОТНИ дни,  пък ще видим..
Не е платена,  но е желана,  лична моя 🥰
И бих се радвала много ако ми я доставят 😊
Но така за информация, дали има и други като мен, чакащи  ...

# 2 232
Здравейте, какво ви е мнението за Rowenta X-Force Flex 13.60 Allergy RH9A3?
Питам заради офертата на Кауфланд -50% с купон за 15 точки?
И аз питам същото от две седмици, но явно никой не пробвал.
Може би ще взема, поне връщането ще е лесно.

# 2 233
  • Сф
Аз ей тази бях взела от Технополис за 538лв преди 2 седмици. Не ми хареса и я продадох на комшийката. Тежка ми идваше, лампичката й не беше силна, контейнера прекалено лесно се откачаше, не може да стои изправена сама, а само на станцията,  четката й нещо много дрънчеше по ламината, сякаш е счупено. За тези пари очаквах повече. Иначе навсякъде много я хвалят, само аз не я харесвам явно Simple Smile

https://www.technopolis.bg/bg/Vertikalni-prahosmukachki/Mnogofun … hISTVANE/p/835661

# 2 234
Аз ей тази бях взела от Технополис за 538лв преди 2 седмици. Не ми хареса и я продадох на комшийката. Тежка ми идваше, лампичката й не беше силна, контейнера прекалено лесно се откачаше, не може да стои изправена сама, а само на станцията,  четката й нещо много дрънчеше по ламината, сякаш е счупено. За тези пари очаквах повече. Иначе навсякъде много я хвалят, само аз не я харесвам явно Simple Smile

https://www.technopolis.bg/bg/Vertikalni-prahosmukachki/Mnogofun … hISTVANE/p/835661
А приставката можеше ли да се сваля и само с тръбата да се минава примерно зад легло/ракла?

Общи условия

Активация на акаунт