Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 237 940
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, може ли за ме насочите къде да следя за намаление за детско колело. Сега разглеждам по разни сайтове и ми се виждат много скъпи за това ще чакам някъде да ги намалят малко.
Благодаря.

Декатлон от 15.11 до 24.11

# 256
  • Beyond the stars
Кога е бил ЧП в Практикер предишни години и колко е намалението? Искам коледна елха.

Края на ноември, имало е години с 20% на всичко и други с определена селекция.

# 257
В Хиполенд също има колелета, на техния черен петък с 25%.

# 258
Благодаря много за помощта за Златна рибка..
А тази бюти карта, напълно необвързваща ли е...

# 259
  • при моите деца .....
Здравейте, може ли за ме насочите къде да следя за намаление за детско колело. Сега разглеждам по разни сайтове и ми се виждат много скъпи за това ще чакам някъде да ги намалят малко.
Благодаря.

Добри ли са колелетата от Декатлон?

# 260
Да с много добро качество са там нещата като цяло

Благодаря.

Добри ли са колелетата от Декатлон?

# 261
Здравейте, промених си паролата в новата платформа на златна рибка, но не мога да се оправя с бюти картата. Изписва, че към този имейл няма генерирана карта. Вече поне 5 пъти опитвах, праща ми имейли с номера на картата, а в профила нищо. Моля, ако някой е успял да помогне.

# 262
Черен петък има в Колев и Колев.

# 263
Здравейте, промених си паролата в новата платформа на златна рибка, но не мога да се оправя с бюти картата. Изписва, че към този имейл няма генерирана карта. Вече поне 5 пъти опитвах, праща ми имейли с номера на картата, а в профила нищо. Моля, ако някой е успял да помогне.
И при мен е така, а имах карта и точки в нея. Сега няма нито карта, нито точките от предишните покупки. Отвориха магазин в близкия мол и ще мина да ги питам дали знаят какво трябва да се направи.

# 264
И при мен е така, а имах карта и точки в нея. Сега няма нито карта, нито точките от предишните покупки. Отвориха магазин в близкия мол и ще мина да ги питам дали знаят какво трябва да се направи.
И аз имах доста точки в картата. Моля да споделите, ако има резултат.

# 265
Може ли някой да пусне офертите на фешъндейс за черен петък, явно съм се опитвала за бюлетин и не съм получила нищо

# 266
Здравейте! Благодаряви за идеите и информацията! Относно фешън дейс имаше преди време един код за постоянно 10 % намаление  (  ISIS ) , някой , ако го има , може ли да ми го прати?

# 267
Аз си намерих почти всички неща преди самия черен петък😂
От хората с опит, имало ли е някога ударна промоция на айфони? Искам да пробвам, че с предстоящите промени в андроид май ще е по-добре да се сменя.
Момичета, много пишете и не мога да ви смогна... Но сега се зачудих какви промени се очакват при Андроид??? 🤔

# 268
  • 🌊
Аз си намерих почти всички неща преди самия черен петък😂
От хората с опит, имало ли е някога ударна промоция на айфони? Искам да пробвам, че с предстоящите промени в андроид май ще е по-добре да се сменя.
Момичета, много пишете и не мога да ви смогна... Но сега се зачудих какви промени се очакват при Андроид??? 🤔
https://9to5google.com/2024/09/11/android-app-sideload-google-play-integrity/
Тръгнали са в посока да не можеш да си зареждаш странични приложения т.е изгубваш контрол над версии, приложения, които не са за страната ти и т.н.
Иронията е, че айфоните, които бяха супер ограничени вече са накарани в Европа да го разрешат
https://support.apple.com/en-gb/117767

Та затова питах за айфони, защото е на път да стане по-неограничения телефон.
---
За Cropp:
Wow, от 31.11 до 3.11 -25% на абсолютно всичко 😲 Пазарувайте за над 45,99 BGN, използвайте кода EXTRA25 и се насладете 💛

# 269
Момичета, които имате проблем с Бюти картата в златна рибка, аз имах същия проблем и се обадих на кол центъра им - свързаха профила с картата ми и сега си я виждам отново както преди. Обадете им се, ще ви помогнат веднага, не са ви загубени точките просто трябва да свържат картата с профила.

Общи условия

Активация на акаунт