Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 235 836
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 1 740
В Хм днес намалението е минус 25% над 65 лв за козметика, чорапи, бельо, пижами, обувки. Валидно е до 23:59 ч.

# 1 741
Трябва да поръчам скъп, поне за мен геймърски лаптоп. Имам марка и параметри. Кой сайт да гледам?

Трите основни които гледам/ползвам  - laptop.bg, ardes, jar computers
За първите - не съм имала проблеми с тях никога, вторите бонуса им е физическите магазини (и сервиз), където може да обараш стоката (височина на клавиатура, текстура на пластмасата), третия доста често има по-добри цени

# 1 742
  • Melmak
Нямам търпение за barecare вече и аз.

Нещо в спиди объркаха пратката ми от бюти мол след препращане от спидимат на офис. Сега господ я знае тая пратка къде е!

# 1 743
Barecare изпуснах, ще има ново намаление ли ?

# 1 744
Моята дойде вчера от Barecare.
Аз търся ЧП за мебели .
Ще се върна да чета назад темата ,че доста я изтървах ..

# 1 745
  • Варна
В Айко има 18% за мебели, но май е до днес.

# 1 746
Трябва да поръчам скъп, поне за мен геймърски лаптоп. Имам марка и параметри. Кой сайт да гледам?

За първите - не съм имала проблеми с тях никога, вторите бонуса им е физическите магазини (и сервиз), където може да обараш стоката (височина на клавиатура, текстура на пластмасата), третия доста често има по-добри цени

Във физическите магазини на Жар компютърс има консултанти, които ще покажат най-доброто съотношение цена/качество. Те имат и много добри седмични промоции.

# 1 747
  • Melmak
Barecare изпуснах, ще има ново намаление ли ?

Имаше, но те често пускат по 20-30%. Следете Милена Стефанова, тя работи с тях и винаги обявява като има кампании.

# 1 748

Благодаря, колебая се между ардес, лаптоп и пик. Цените са еднакви.

# 1 749
Някой може ли да ми препоръча прахосмукачка за пепел (от камина, печка)?
Ние пробвахме някаква спеза камини от хипермаркетите за около 70 лв , но не бяхме доволни. Сега сме с Керхер , но не мога да уточня модела, и е супер.  Много лесно се чисти и е много мощна. Само дето е обемна.

# 1 750
Аз направих поръчка от BareCare първия ден на намалението към 8 , на следващия ден си взех пратката от Спиди. Този път са сложи доста хубави подаръци ,сумата ми беше за ниво 4 и подаръка е околоочен серум на Farmstay . Иначе и втора поръчка пуснах в Петък и все още се обработва.

# 1 751
Евтина сатенена пижама - от четвъртък в Лидл -17.99.

# 1 752
Евтина сатенена пижама - от четвъртък в Лидл -17.99.

Аз търсех за подарък и сутринта поръчах от НМ с 25% намаление, получи се доста добра цена. Съфорумка ми ги препоръча.

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 19:22 от maq-mi

# 1 753
  • Sofia
Благодаря, колебая се между ардес, лаптоп и пик. Цените са еднакви.

От Ardes си взех настоящия лаптоп – нямам никакви забележки, само че имай предвид че сервизният им център е много зле (от личен опит мога да го потвърдя, но се намират и достатъчно мнения в Internet). Ако има някакъв проблем с лаптопа, обаче, той, така или иначе, може да не ходи точно там, а в друг оторизиран сервиз.
От PIC също сме вземали лаптоп – и там всичко беше наред. Даже по спомен ни направиха отстъпка в цената, защото им пратих e-mail да питам дали има някакво намаление за първа поръчка. Simple Smile Това беше по Ковидно време, обаче.

# 1 754
  • София
какъв беше кода за Пирин хил +5% /освен тези в сайта и маг-на  -15%/?

Общи условия

Активация на акаунт