Любители на котки - Тема 200

• 24 600
  • 767
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте!
 Забравих да напиша. Роял Канин имат кампания (безплатен пакет храна за бебенца и 2 пауча) Трябва да се регистрирате в сайта).Може би знаете,но ако някой като мен се грижи за някой котак,ще е от полза.
Идват бързо. Simple Smile

# 121
И аз имам проблем с ревността ...
Копират се и се бият. Той й взима териториите и лежи на краката ми или в нейния кашон - нейни места са. Опитвала съм нарочно да говоря с нея я да знам че е той. Усеща енергията и се храни от нея.

Снощи заспах с него върху краката ми и откраднати 5 минути с нея под завивките. През нощта майка ми станала защото той й тежал на краката а била тя. Него го намерила върху моите крака. Тя уж е моя, той е нейн.

Как се бори ревност? Здрави са, кастрирани, ваксинирани, обезпаразитени. Не вярвам във ароматизатори за сближаване.

# 122
Моето бебе много се гали в котарака. Ама той я пердаши...какви са тези ароматизатори за сближаване? Помагат ли?

# 123
Вести от "добрият Хари " - след няколкократно излизане навън зад блока,сега няма отърване!Стои на вратата и жално и провлачено мяука😔Вчера беше се отдалечил много от детето,едва го е хванала и прибрала.Страх ни е да не избяга,и да не го хванат блоковите кучета.
Може би не трябваше да му показваме,че има и друг свят,освен апартамента. На 6 месеца е вече,кога се разгонват мъжките индивиди?

# 124
  • Между гори и планини
Аз не бих рискувала без каишка. Освен всичко друго което може да го изплаши и да избяга, има и болести и паразити. Научите ли го веднъж да излиза, трудно ще иска в затвора. Аз кастрирам някъде на около 10 месеца, да са слезли лимките, но преди да маркиат. При мъжките урината се променя когато навлязат в полова зрялост. На Чери не се търпеше, въпреки че постоянно чистех. И накрая изкарах тоалетната на балкона. Седмица след кастрацията миризмата мина.

# 125
Мъжките индивиди се разгонват,когато подушат разгонена женска.
С първата котка,която кастрирах/те,моите са само мъжки,защото ми харесва,Сакура е първата женска/,вет ки каза"Те са винаги готови😊" Фин го кастрирах на 9  месеца,макар че за него беше рано Зак го почнах от 12 месеца.Той изобщо не се разгони.Както и Фин,всъщност.Нямам опит с разгонени котки.Сакура беше разгонена и кастрирана,но не беше при мен

# 126
С каишката не ни се получи,а и ние нямаме много време да му настояваме. Но ако иска да излиза,някоя ваканция на децата ще го натиснеме да свикне  с нея.Още следващите дни,които  са почивни за децата,ще се опитаме.

# 127
  • Между гори и планини
Реално и моите момчета не са се разгонвали, защото около тях са били само кастрирани момичета. Но започне ли урината да вони, а лимките са слезли - действайте! Следващата фаза е вирната опашка и препикан диван. А това дори не се пере, вони ужасно! И за да не се стигна до там - клъцни - срежи на около 10 месеца.
Първият котарак на майка ми не беше кастриран. Един ден, отивам на гости с кожено палто с пухена яка ( помните ги преди 20 години). Нещо нямаше място на закачалката, та го оставих легнало. Тръгвам си и нещо много ми вони по пътя, не мога да разбера от къде и какво точно. Докато накрая се усетих , че Томи ми е маркирал яката....🤢

# 128
Леко е разноглед малкия.

# 129
Лъки също е кастриран на 9-10 месеца, че беше почнал да става агресивен и да налита на одеяла и крака. Любопитен факт е, че сега е на 12 години вече и ако види нещо пухено, особено сега есен/зима пухени одеяла, пижами, по цял ден ги клати. Пернишките котки кастрация не ги лови! Grinning

# 130
  • Между гори и планини
А , Чери явно е от Перник. Кастриран, но понякога пред тоалетката ми и чимшира , вдига много старателно опашка и си представя че ги маркира 😜

# 131
Здравейте, да попитам с какви ваксини ваксинирате годишно котките си?
Аз съм доволна от Purevax тривалентна. Първата реваксинация я правя годишно. Втората и последващи реваксинации ги правя през три години.

С коя ваксина?

# 132
Момичета, прибрахме един бебешор от улицата. Слабичък и настинал, ребрата му се напипват. Едното оченце възпалено и жълти сополи от носа. Вече е на антибиотик. Не търси сам храна, но се храним със спринцовка, не плюе. Абе надявам се да оцелее. Все търси някой да го топли и мъркаше снощи. Ето го, още няма име, момченце с мустак и брада като мускетар. Ако някой има желание да го осинови, давам го като оздравее. Simple Smile

# 133
Бих му сложила името Анонимен Simple Smile Щом не плюе, има шансове.

Бамзита, написала съм - Purevax (тривалентна RCP).

# 134
  • София
Сладък Мустачко! Heart Дано се справи с болестта!

И да ви кажа един трик при осиновяването. Чипирайте котето и го запишете на свое име. После давайте за осиновяване. Така ако има проблем с осиновителите може да се отиде в полицията с документите и да се потърси котето. Позната с доста опит ми го каза и тогава си помислих "Чак пък толкова!" Не знам дали си спомняте, но преди около месец споменах за едно малко рижо коте, спасено от магистралата до Бургас. Момчето намери осиновителка, взела го е и е "изчезнала". Нито си вдига телефона, нито изпраща снимки, абсолютно никаква комуникация. А той се е привързал към него. Все пак го отгледа от една шепичка. Просто иска да знае, че е добре.

Общи условия

Активация на акаунт