Любители на котки - Тема 200

• 24 950
  • 767
  •   1
Отговори
# 345
Да ви покажа как се пие кафе у дома 😁 Джулиъс е страшна лепка, точно такава котка исках.

# 346
Сутрин пием кафе в леглото. ММ с Арчо на гърдите, бабката до бедрото му, а кучката е до мен. По принцип всяка сутрин сме така, сега просто и Арчо в допълнение. Този ще стане страхотен котарак, много хъс има в него. Май и бели ще прави, хич не слуша. Дано някой го вземе с това оченце, че ми е малко притеснено.

# 347
  • Между гори и планини
Мама днес е болна, от снощи има проблем със стомаха. Вечерта Чери ѝ стиска ръката за кураж, сега Лео се грижи за нея. Легнал е точно където я боли и мърка ли мърка. Понякога се погалва в носа ѝ и близва ту брадичка, ту буза.

# 348
  • София
С такъв доктор няма начин да не се оправиш бързо, Доня! 😻

Блеко се моли на гардероба (там съм скрила пакетите, че майка ми му дава на корем, ама Блеки знае къде са и сигурно я е завел вече 😁) за суха храна....

Скрит текст:
❤️

Много е разочарован...

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 18:21 от AnyHr

# 349

Порасналият Феро Heart

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 08:50 от smilinglady

# 350
  • София
Оникс ѝ принадлежи по паспорт. Щяла и Дейзи да вземе. И беше сърдита като писах в здравната ѝ книжка за собственик сина ми Joy

# 351
Е как да не го споделя! Тръгвам да търся Арамис, отварям вратата и кво да видя... това Joy синът лежи по корем, а Арчо отгоре му

# 352
  • София
Да ти се качат на главата - буквално и преносно Joy

След това отиде да лови на Рижко опашката. Joy

# 353
Много ви се радвам - на всички детскоградинци. Благодаря за снимките. Таня, очовечихте го Турбото. Ване, всички реагирахме на Поми, но мускетарчето си заработва къща Simple Smile

# 354
Някои са в първа класа ( как се спи така с врата на 90 градуса… любимо място и поза, ама Кото не се събирам)

А каките споделено кушет!

За ММ е останало седящо място Simple Smile на дивана!

# 355
Усетиха ли мацаните земетресението? Тера настръхна, аз усетих движение и миг след това се люшна полилеят. На висок етаж сме.

# 356
  • Между гори и планини
Къде е имало земетресение? И кога? Аз днес цял ден спя на почивки и в планината нищо не се усети, всички спят, само Лео подскача.

# 357
В Северна Гърция, 5.5 степен. Вие сте на ниско. По високите етажи се усети - кратко, но силно. Да минава неразположението, Доня, да подскочиш като Лео!

# 358
С всеки следващ пост на Ване ми е все по - трудно да си прехапвам езика. Това ми е мечта - човешки деца, куче и котки. Пълна къща и пълно сърце ... От етапа котки не мога да отлепя.

Радвам се че Малката лисичка даде данък. Ех ...

Таня, първата снимка на Гери ме уплаши - крачето изглежда плешиво. На втората се вижда че не е. Явно телефон и светлина в стаята правят една и съща снимка различна.

Да си покажа декорацията за Хелоуин че беше професионален празник на черните котки.

А пък каква тоалетна хартия си купих:

Останаха 3 ролки тоалетна хартия в плика. Сложих ги в тоалетната. Кокорчо се завря в плика. Той много обича найлонови пликове, подаръчни торбички от хартия. Да се скрие вътре се радва. На хартиените като излезе си точи ноктите. Но много обича да се носи в тях.
Сложих го в опаковката на тоалетната хартия, обиколих стаите. Обявих на домашните че тая тоалетна хартия не е хубава и ще я хвърлям. Те се смеят, той им мига в отговор.
Той се кефи да го люлея напред назад. Опитах да го завъртя над главата си като гюле но годините си казаха думата и седнах без време.
Не знам защо обича да е във въздуха. Явно се мисли за прилеп.

П.П.
На последната снимка сякаш щъркел носи бебе ...

# 359

Общи условия

Активация на акаунт