Любители на котки - Тема 200

• 24 595
  • 767
  •   1
Отговори
# 90
Имало нова тема Simple Smile
Искам да попитам - знаете ли къде мога да намеря на телефона някакво летящо топче например. За малко коте, което проявява голям интерес към техниката.

# 91
  • на брега на морето
Ще сваря месо, дреболии, морков и картоф (или тиква, ориз)
Без картоф заради соланина.

# 92

Оливър❤

# 93

Феро и Сивака Animal Paw PrintsHeartRevolving Hearts

# 94
  • София
Баща ми не обича котки по принцип. Още преди 15 години, когато предстоеше да се роди синът ми, започна да предлага Бъго да спи на балкона, дори предлагал на ММ китеник, зимата да застелем едно сандъче. По този повод ММсе шегуваше (разбира се, тайно от тъста си): "Да видиш как Бъго зимата ще мамутяса", т.е. заради студа ще му поникне козина като на мамут Simple Smile
Сега баща ми пак започна да дудне по повод котарака на дъщеря ми - да сме го взимали у нас. Аз не съм против, ако ме помолят, обаче те са си решили да имат котьо и той трябва да свикне с бебето. Доста е енергичен, макар че определено се е кротнала, откакто го кастрираха. Но още избягват да ги събират в едно помещение. Когато съм там и бебка спи, се заемам да анимирам животното, просто полудява при вида на пера.
Споделете който е имал опит в такава ситуация. Утре или през уикенда ще ходя и ще пусна някоя снимка на Лъки Шашавия

# 95
Поми как установихте автоимунното заболяване и проблема със зъбите? Питам, защото нали и Пуфи е с извадени зъби. Останаха и само предните и кучешките. Вет лекарите споменаха, че подуването на венеца може да се влияе и от това, че има останали зъби и да помислим дали да не ги извадим всички.
Той е осиновен на около два месеца като е втора котка. Все лежеше на пода като парцал.
 Една сутрин майка ми го вижда как яде гранули и вие. Отваря му устата и вижда кръв. От едната страна при събирането на челюстите имало алена кръв, от другата - синьо - черно месо. Поне три доктора обиколихме. То не бяха хапчета през устата, мазило колкото нокътя ми за около 100 лв. Повярвяхме на последната докторка - Стефка Георгиева, Свети Антим в София. Ти май си варненка?

Трудно беше решението и с майка ми много ревахме. Колко пари дадохме, колко доктори, колко мъки с хапчета и мазане ... Вече се бяхме отчаяли и се съгласихме.
Питахме докторката как ще яде без зъби? Каза паучове. Зъбите в апартамент - защитена среда не им трябват. Те са за природата - храна, размножаване, бягство.

Извадихме ги. Сега на всеки преглед докторката първо зъбите му гледа - вече две години. И все казва: Я, какъв хубав фейс/усмивка имаш!

Яде и гранулите на сестра си. Предпочита ги пред пауч. Прави беля след беля. Много я гони и бие. Докторката казва Вече не го боли и е силен.

Е ...
Почти не издава звук. Със зъбите мълчеше и гледаше жално. С очи и език на тялото всичко си казва. Без зъби понякога издава гърлен звук, нещо като Маооо ...
Сестра му е гласовита и за двамата но е дива.

Ако имаше как да дойдеш при нашата докторката в София ... Не знам дали има начин по интернет да се свържеш с нея ...

Или да ти препоръчат добър зъбар от Варна .... 

Щом яде и е жизнено значи проблем няма.

# 96
  • Между гори и планини
Какво очакват да направи котката на бебето? Да го изяде? Да му се метне и да го издере? Ако животното се чувства обичано и спокойно, не е нервно, аз бих постепенно го запознала с бебето. Колко клипчета има на котки гушкащи бебета и спящи заедно.

# 97
Ох, Доня ...

На мен ми е мечта мое човешко бебе (
там ми куцат нещата, но не ми се говори), двете котки и куче в апартамент. Аз искрено се възхищавам на всички с човешко бебе и кучета/котки или и трите накуп. Слушала съм ...

За борба за територии кучето/котката ще изяде или ухапе детето ...
Може детето да е алергично ...
Ако животинката ухапе детето животното е агресивно или детето ще умре от инфекция ...
А котките и кучетата колко скрити инфекции и болести носят ...

Как ме е яд че не пишат майките на бебета човешки и на котки и кучета ...

# 98
  • Между гори и планини
Бебе баш не съм имала с котка. Малкия син беше на 4. Много се радваше на Кети, галеше я, решеше и после я гонеше из апартамента, защото умираше от смях как ѝ се клати дебелият корем и бяга с късите крачка. За това тя се научи да го избягва. Но когато съм се карала на детето, винаги е идвала и захапвала леко или крака ми, или ръката. Сякаш да го защити. Кети, която ме обожаваше. А малкият който има всякакви други алергии, към котки слава богу няма.

# 99
Днес завърших строежа по зимната къща за Мими Simple Smile . Но май не е доволна от размера й ... Cry

# 100
Докладвам. Мишето е обрала гурмето, "бурканите" стоят. От зор е изяла сухата храна, а и на нея не й е фен. Joy Ще блажат кутраците, освен ако и те не ми откажат. Накрая ще си ги ям аз. Кеф ми пиле, кеф ми говеждо със сърца. Joy
Днес запалихме парното и Мишето се е настанила на прозореца, а краката й стърчат над радиатора.

# 101
  • София
Cuckoo, каква ситуация - котка/котарак и бебе?

Хари ми спеше на големият бременен корем Joy
След това изобщо не беше фен на бебето. Торо, котаракът, който спасихме, се радваше повече на бебето и се въргаляха на спалнята. Под надзор.
На Хари му трябваха няколко години да ми прости 9дневното отсъствие и да приеме сина му за негов човек.

Торо спеше в багажника на бебешката количка и дори един ден успях да го изкарам, но стигнахме само до 1ия етаж с асансьора. Врещя страшно, та се връщах да го прибирам.

# 102
Добре,аз наистина имам проблем със Закари.Не знам какво му стана,но вече и докато съм до тях напада Сакура.Днес се прибирам и я заварвам качена нависоко.Седя почти 20 мин там,не ми позволи да я сваля,слезе сама,когато поиска тоалетна.Явно Зак не може да се промуши горе и тя се чувства сигурна там.
Преди малко тя седна у мен и Зак щеше да я убие с поглед.Мисля да му взема каишка,не знам какво се случва с него.

# 103
Ауу, много лошо гледа  Flushed Ревност?

# 104
Да,.Само да усети,че Сакура е около мен и пристига веднагаа Ако извикам Сакура,тоя е дошъл преди нея

Общи условия

Активация на акаунт