Любители на котки - Тема 200

• 24 935
  • 767
  •   1
Отговори
# 420
  • Между гори и планини
Шарлот , котаракът на майка ми смес между Мейн Кун и Норвежка горска, огромен, много красив и доста агресивен. Обичаше само нея, но и нейните ръце бяха винаги издрани. Въобще нямам спомен да е мъркал, тръгваш да галиш и директор получаваш нокти или зъби. Мразеше да идват чужди хора и се криеше, я всички искаха да видят тази красота. Преди 30 години такива породи нямаше известни. И той не беше кастриран и според мен част от агресията беше в това. За първи и последен път го чух да мърка когато вече беше много, много стар. Лежеше на припек на неговото любимо място и дори се радваше да бъде погален.

# 421
  • на брега на морето
Доня Дафина наистина си много грижовна котешка мама Heart

Въпросът с повишена трудност е - къде ще спи детето на свекървата 😂😂😂

# 422
  • София

Вече е хладно и идва при нас. Беше много приятно вчера.

# 423
  • София
Последните 20+ години все табита съм гледала. Имах и един рижко за година. Но и той беше раиран.

Цветовете на Дейзи са хубави. Розово носле и розови лапички Joy

# 424
Като дете все табита имахме и после и Бела ми беше таби. Ама не сме ги избирали, те ни намираха.
Лио целенасочено го купих сив, точно такъв клепоушко исках. Втората котка държах да е черна. Ако не ме беше страх от дефекти пак щях да тъся черен британец. Джуджо си го харесах по обява и го взех само защото е черен. Ако беше и женска щеше да е идеален  Grinning

# 425

Есенният Феро Heart

# 426
Търся дом на Арчо Мускетарчо, с партизанското име Прасчо, защото е ужасно лаком и вече прилича на кюфте. Прекрасно коте е и се надявам да си намери неговите хора. На линия съм, ако някой го иска.

# 427
Феро наистина се върти от кеф ;*

Аз цял ден чакам звън от Др Коко, сутринта му занесохме Хели. Преди малко звънна. Simple Smile Направили са няколко операции, бъбреци и още, но щом са завършили със шиене на крак и ги е хапала след това Grinning вярвам всичко е наред. Нямам търпение да я вземем след малко и да чуем инструкциите! Heartbeat

# 428
Стискам палци за Хели!

# 429
Ей сега дойде една съседка и ме помоли да пусна тази красота по групите за подаряване:

Водя преговори с мъжО да си я взема. 😅 Много е красива! Стискайте палци. А как и дали ще се разберат с Минито, не знам.

# 430
И защо е подаряват тази красота?

# 431
Детето е с алергия. Това ми беше казано на мен, а какво и що е, не знам.

# 432
  • Между гори и планини
Оле, какъв е този сив плюшен бонбон! Дано мъжът се съгласи. У нас моят вдига рамене и казва - само да си щастлива.
Стискам палци за бързо възстановяване на Хели? В крайна сметка освен крачето, какво друго е имало? Всичко това като травма от катастрофа ли е?

# 433
Милата Хели, диагноза - най-вероятно е била силно ритана Cry черва, бъбреци са били доста разместени и накъсани на места ... Даже доктора попита - Наистина ли е можела да се храни? казахме - Да. Важното е че успя да я оправи и заши и крачето Simple Smile
Ще се дооправя Wink Половината без козинка, но по-красива ще порастне. Поне най-накрая го попитах на колко месеца е Grinning - 4!!

А сивата красота на Anyyyone - да има късмет мъжо да каже НЕ!!!!!!

# 434
  • София
Детето е с алергия. Това ми беше казано на мен, а какво и що е, не знам.
Моята дъщеря е с доказана алергия от повече от 1 г., но сърце не ми даде да се разделя с котката🥹Една идея по- добре е, но през 2,3 месеца и давам да пие противоалергично, надявам се да го израсте един ден! Рискувам знам, но за сега ще мъчим още, а времето ще покаже…

Общи условия

Активация на акаунт