Отговори
# 300
Аз на клипчето виждам само един да се кикоти и този човек не е Мерт. 😃

# 301
  • Яко в Матрицата...
Благодаря за всичко споделено Heart Изненадаха ме с това ранно пускане на фрага, още не съм го чула Joy

Мисля, че много внимание отделяме на Пакил. Тя иска точно това. Да, нас не ни чете, но чете възмутените фенове  в Х и Инста. Няма нужда да ѝ се дава това, към което се стреми най-много - внимание... Каквото и да прави, феновете няма да я заобичат. Близостта, която показва с Мерт, най-много още повече да отблъсне публиката.

# 302
Аз на клипчето виждам само един да се кикоти и този човек не е Мерт. 😃
На мен ми се струва, че докато камерата е насочена към нея и играе, Мерт се опитва да се въздържи да не се разсмее или може и да се смеел направо. Видяхме го и в последния епизод, Гюлчин като крещеше на масата, как Мерт и още няколко се разсмяха буквално в кадър.😂 А като трябва да си сериозен, а някой да ти се смее насреща...и теб те разсмива, и ти почваш да се смееш. Гьозде и тя до него не влиза в кадъра на сцената (от клипа сега), но и тя се смее.

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 17:09 от bellie_ellie

# 303
Пакил е наета от ОГМ  за взаимодействие , както и самата и героиня Тя не изгражда никакъв герой  Не знаем нищо за нея Няма история  . За 5 серии има 5 различни роли в живота на ГГ  Ту е Пелин , ту е Султан , ту е майка , а и адвокат и разведена Grinning Обаче от началото на сериала болката на всички е Ферит Слабото място на фандома И затова и е залепена за  Мерт от самото начало .
Защо Джем никога нямаше задкулисни снимки с Афра Защо не разрешиха на феновете да ги снимат Това е разликата от реал и сериал Grinning

Сейран се върна сгодена с Акин при Ферит , сега е женена още за мухата , но ОГМ ги интересува само взаимодействието на Ферит , което ще им осигури Пакил Grinning

Ето тук е обяснено добре за Дияр
https://x.com/aaaa12332546992/status/1849428667484557585

# 304
Продължавам да си мисля,че деде ще е ключа за Диярията.Гледах отново сцените в хотела,тоя път по внимателно.Тя видя пръстена,но въпреки всичко направи опит отново да "изгони" Ферит.Искаше да провери до колко е "скъсана каишката".И след като той не си тръгна продължи да манипулира,като започна да го "бие" на чувство за вина.Приказките и,че Синан е прав,че те живеят с призраците от миналото и т.н. и най-накрая,бъди честен.И той беше много честен.Каза и,че ако Синан докосне Сейран,ще полудее.Дори я попита дали иска това да чуе.Тя много добре го разбра,но чу това което искаше да чуе.Тя си е абсолютно наясно,за разлика от Синан,че нищо между Сейфер не е приключило,но ще успее да се справи докато държи здраво "каишката". Тази каишка започна да "изтънява".И мисля,че деде ще я скъса окончателно.Да видим.

# 305
  • София
Аз имам малко по-различно мнение, ясно е, че тази търси взаимодействие. Но е ясно и че рейтинг 3 беше заради нея. Освен това, чат пат я коментират в Х, но моите наблюдения са, че Буче беше много по-коментирана. Фендома си знае вече, мълчи, доколкото е възможно. Например аз не й гледам сторитата, защото съм я блокирала и ми е като спирачка това нещо. Виждам, че някой споменава в Х нещо за нейно стори и не мога да го намеря. Никой не го качва.
Снимките на Афра и Мерт зад кадър имат много по-голямо взаимодействие, но ги крият 5 човека охрана, когато са на общ сет. Сцените на Пакил в болницата са били без охрана, рускинята си написа, много мили били, само да пазели тишина и някакви такива, затова изтече цялата нейна сцена.
Има още поне 5 клипа зад кадър, Мерт не си говори с нея на тях, но на този тя скача да му се лигавчи, всеки сам си прави изводите. Тази жена е на моята възраст, а аз съм доста широкоскроен човек, ами не го одобрявам.
Афра я направиха на луда заради снимките в мола. Тя дори пусна стори, на което така въртеше телефона, че Джем да не се види. Не им разбирам договори ли са, какво е, но Афра много по-добре се опитва да си гледа интереса.

Според мен сюжетът върви към това

https://x.com/tsi_ala/status/1849458511530393889

"Също както Сейран напусна Синан, след като видя истинските му намерения, които задействаха най-ужасните й страхове: насилници и собственически мъже, Ферит също ще си тръгне, след като се задейства най-лошият му страх да не бъде манипулиран и експлоатиран против волята му."

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 18:15 от MysteryG

# 306
Мистери , сцените с и Ферит  не се гледат и затова сега я сложиха при Сейфер в Ялъто Grinning

# 307
Момичета,всички работим и имаме колеги.Да,шегуваме се,смеем се с тях,но поне аз никога не съм си позволявала да се мятам на врата на колега,а вярвайте,че съм работила и сама само с мъже.Ходили сме на събирания,на банкети и т.н.и дори не съм си позволявала да танцувам с някого от тях.За няколко часа сценично време с Мерт,тая си позволява да се държи така,едва ли не седна в скута му,не искам и да си помислям ако му беше партньорка от две години както е Афра.Сигурно до сега щеше да е наистина разведена.Има една приказка,която аз много уважавам:"Не си вади оная работа,там където работиш".Между другото продължавам да ги "чеша" на съобщения.Ако искат да четат.Докато не ме блокират няма да спра.

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 18:38 от mimi 65

# 308
  • София
Мистери , сцените с и Ферит  не се гледат и затова сега я сложиха при Сейфер в Ялъто Grinning

Абсолютен факт! Вчера май сложих снимка от YouTube.

Аз заради това съм на път да се откажа за утре, тя е в почти всички сцени на СейФер, ако се съди по фрага.

Извинявам се наистина, но тази ми е ужасно непоносима, много повече от всички останали, взети заедно.

# 309
Милинката Сейро,сигурно гледа така защото Дияр идва на вечерята и и сяда на мястото. Confused

# 310
Според мен въобще не ѝ пука на Сейран, къде е седнала на Феро леля му! 😂😂😂

# 311
  • Яко в Матрицата...
Дирен е бил питан за клюките за финал на сериала. Казал е, че някой ден сериалът ще свърши, но засега няма индикации да е преди края на сезона. И се учудил откъде излизат такива инсинуации 🤣 Не чете явно кака Бирсенка 🤣

# 312
  • София
Дирен е бил питан за клюките за финал на сериала. Казал е, че някой ден сериалът ще свърши, но засега няма индикации да е преди края на сезона. И се учудил откъде излизат такива инсинуации 🤣 Не чете явно кака Бирсенка 🤣

Благодаря за точния превод, Рени Flowers Hibiscus

# 313
  • Ямбол
Еве благодаря за превода и озета ❤️.
Бел благодаря ти за снимките ❤️.
Фрага е интересен.Ще видим какво ни очаква.Дано само Аби не удоши Халис като го види 🤣. Но според мен ще се помирят,ще има някакво обяснение за родителите му.Смисъл би трябвало де.Но нещо ме гложди,защо все си мисля,че майка му накрая ще се окаже Ифакат 🤔😁.Пък Този Синан само услуга ще направи на Ферит като продължава с опитите да нарани нашето момиче.Така Сейранче сладуранче ще си бъде до Феритче за да си я пази. ❤️‍🔥 Лелята ще сумти,ще се тръшка,ще реве и накрая деди  ще каже "не" и хайде пътя дим да я няма.😊.Ся хубаво Есмето и Кязъмчо ще се женят.Ама това бебе братче много не на място идва в цялата картинка.Сейран и Суна,ако имат деца ще растат с тяхното братче или сестриче.Освен ако не пометне нещо нали годинките и са напреднали.🤨
Чакам играта на деди дано да изиграе важна роля в развитието на събитията във фамилия Корхан.Хайде бакалъм.🤗

# 314

Абсолютен факт! Вчера май сложих снимка от YouTube.

Аз заради това съм на път да се откажа за утре, тя е в почти всички сцени на СейФер, ако се съди по фрага.

Извинявам се наистина, но тази ми е ужасно непоносима, много повече от всички останали, взети заедно.
Утре съм решила да засека по минути сцените на Пекин с Феро,Сейран и Феро и общите сцени където е и кака.Да видим цифрите какво ще кажат.

Общи условия

Активация на акаунт