Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 93

• 55 624
  • 763
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Взех си основата SOS на Eveline, харесва ми, не слепва и потъмнява, слива се с цвета на миглите.
Дано има ефект и като серум. Да видим.

# 346
Не знам дали има ефект като серум, ама ми направи впечатление, че не ми падат косъмчета като си чистя очите с тампон. Преди сякаш повече косъмчета падаха. Иначе и с него нямам удължаване или сгъстяване... просто спиралата държи без мърдане.

# 347
  • София
Не знам защо на Кико почти нищо не съм ползвала. Все бързам, все подминавам магазина им...
Сега от тяхното намаление си поднових четирицветната им пудра, която ми е един от най-най-любимите гримове.
Дано не са я променили,  че нещо лилавият цвят ми се стори по-различен.

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 14:49 от Льоня

# 348
От ДМ поне една безплатна доставка да пуснат за черния петък.

# 349
Нямат нито безплатна доставка, нито промоции

# 350
  • София
Какво е намалението в Кико, моля?

# 351
Може ли да препоръчате молив за водната линия? Трябва ми нещо, което да е "бетон".
Maybelline Tattoo Liner https://www.dm-drogeriemarkt.bg/maybelline-new-york-ochna-liniya … 600531687205.html
Имам черния и лилавия, слагам ги в горната водна линия сутрин в 7:30, вечер като си свалям грима още са там, хем нося лещи и капвам и капки за овлажняване понякога.

# 352
  • София
Какво е намалението в Кико, моля?
Май -30%, до 02.12.

# 353
  • София
Благодаря, потвърждавам.
Бях до там, но не се диша. И толкова много хора с раници на едно място не бях виждала. Ще кажеш, в джунглата живеят и се търкат едни други в раниците.

# 354
Тази база на Есенс и аз не в харесвам, но на Евелин бялата със зелена капачка е супер.Скоро не съм я купувала, дано не са я спряли.

# 355

Идвам с покупки от Лили, които пробвах и мога да споделя впечатления.

За първи път купувам Yves Rocher, досега не ме привличаше марката. Привлякоха ме с това, че търсех в Лили шампоан без силикони  и сулфати и се оказа, че имат доста разновидности на такива шампоани. Приятно се изненадах, че за разлика от други безсулфатни, шампоанът на Yves Rocher прави хубава пяна. На този етап съм доволна. Спрейчето им за разплитане на коса също е много приятно и не съдържа силикони. Ползвам го всеки ден за краищата на косата ми, понеже със застудяването рязко започнаха да ми се заплитат сухите краища на косата.

От много време исках да пробвам скрабовете на Агива и видях, че са пуснали с коледен аромат. Ароматът е много приятен, докато се ползва ексфолиантът, но за съжаление не се задържа и секунда на кожата. Самият ексфолиант ми идва слабичък, доскоро ползвах на "Сапунена работилница" и ми харесваше последващата хидратация, която оставяше. Този на Агива нещо не ме впечатлява.

За коледно настроение в банята взех и този душ-гел на Велнеа пак с уютен аромат. Мирише на Tobacco Vanille 1:1, но отново изобщо не се задържа като аромат на кожата.

# 356
Аз пък започнах да ползвам само скрабовете на Агива. При мен ексфолират много добре. Последно си взех с ябълка и канела.

# 357
  • Бургас
Шампоана на Балеа с черешата пасна идеално на косата ми. Доволна съм. Ще си взема още 1-2, преди да е изчезнал.

# 358
  • София
Шампоана на Балеа с черешата пасна идеално на косата ми. Доволна съм. Ще си взема още 1-2, преди да е изчезнал.

Не съм видяла, че имат и шампоан.

# 359
  • Бургас
В някой от предните ми постове,го има на снимката.

Общи условия

Активация на акаунт