Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 93

• 55 630
  • 763
  •   1
Отговори
# 360
  • Deutschland
Имат и сух шампоан и обикновен. Карз, зареждай че май е лимитирана серия.

# 361
Чакайте да ви инфлуенсна, че приятелката ми ме зариби и вкъщи от вчера е уау. Мъж ми само ходи по мен и се възхищава на аромата... 😆
Ей този душ гел на Balea ми е супер любим и си мечтаех за парфюм с този аромат. Та приятелката ми си купила този Lush и ми го похвали като каза, че мирише на млечни маслени бисквитки и лимон. Купила 30 мл и веднага после още 100, смятайте! 😆 И така по описанието, без да знам как ще ми мирише на мен и как ще го усещам, думнах направо 100 мл и е супееер! 🤩 Много прекрасен, лимонов коледен аромат! Много траен!
Скрит текст:

# 362
  • Бургас
Оооо,този душ гел и на мен ми е любим! Винаги имам от него! 😍

# 363
  • Deutschland
Аз душ гела го нямам в момента, но кремчето за ръце ми е под ръка винаги.
И този не е лош душ гел

# 364
Нещо се преситих на кокос аз... Но лимони с ванилия никога няма да ми омръзнат!

# 365
  • Бургас
И този също!
Обожавам ванилия,лимон,кокос и мускус!

Нещо с мускус да ми предложите,че аз не съм засичала? 🤔 Преди години Ейвън имаха една пяна за вана с мускус - умирах за нея! Душ гела им с пъпеш, също!

# 366
  • Deutschland
Бетина Барти имат лосион с мускус, но не знам има ли при вас. Парфюм също имат. На майка ми съм вземала вариант с ванилия, казва че са много трайни. На моята кожа мускуса избива в пот и едва се понасям.

# 367
С мускус обожавам серията на Tesori d'Oriente Muschio Bianco, използвам и омекотителя. The body shop също имат такава серия, ползвала съм само тоалетната вода обаче, но не ми хареса.
За себе си открих добро съчетание на този дезодорант и парфюма на Ариана Гранде:

# 368
В Лили пак има много добри неща от корейската козметика на промоция, ако утре успея ще взема някои неща.

Коя беше течната маска на Глис, която харесвате всички, че не съм си я записала.

# 369
  • Deutschland
Черната 7 секундна. Сега проверих при нас онлайн, че нали в неделя нищо не работи. Само черната се продава в ДМ, няма нито червена, нито синя.

# 370
  • София
Базата за сенки на Артдеко хубава ли е? И бързо ли изсъхва, дали ще издържи година, примерно?

# 371
Да, преди тази, която ползвам сега, ползвах тяхната база. За година не знам, малко е бурканчето и може и да изсъхне, ако не свърши преди това.

# 372
  • София
С мазен клепач съм и много я харесвам. Имам предвид тази в черното бурканче. Ако я държиш с "дупето" нагоре, изсъхва много по-бавно.

# 373
Има коледен календар в ДМ. Днес ми се падна -15% на продукти на Балеа.

# 374
  • България
Има коледен календар в ДМ. Днес ми се падна -15% на продукти на Балеа.

И на мен, валиден до 8.12.

Общи условия

Активация на акаунт