Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 93

• 55 431
  • 763
  •   1
Отговори
# 60
  • Somewhere far away
От скоро имам карта лили. Може ли малко радяснение как точно работят тези точки /цветенца? Как се ползват, имам ли автоматично намаляне от цената капо пазарувам или не. Имам вчера едно пазаруване, пише че имам някакви точки но нищо не ми е свалено от  общата цена. Изобщо не разбирам.

# 61
От скоро имам карта лили. Може ли малко радяснение как точно работят тези точки /цветенца? Как се ползват, имам ли автоматично намаляне от цената капо пазарувам или не. Имам вчера едно пазаруване, пише че имам някакви точки но нищо не ми е свалено от  общата цена. Изобщо не разбирам.
https://www.lillydrogerie.bg/bg/post/novi-obshti-usloviya-za-lilly-club

# 62
Виждали ли сте в дм или Лили лосиони и кремове на S'nonas?

# 63
Някой може ли да сподели за аромата на този лосион как е?

Използвах другия с какао, но искам да разнообразя. За хидратация е страхотен и добре миришеше.

# 64
Много са добри лосионите за тяло на Vaseline, но ароматът не е много траен.

Аз идвам с продукти за околоочния контур  от Лили, които вече ползвам 1 седмица и мога да дам отзив.
Скрит текст:

Пачовете за очи на Victoria Beauty са общо 60 на брой и в момента са намалени в Лили.   Първоначално са доста хлъзгави, свличат се и трябва да се лежи, докато сме с тях. Това е минусът. Иначе освежават околоочната зона и попиват бързо - около 15 минути. Идват с шпатулка, за да не се бърка в кутията, когато се взимат пачове, което ми направи добро впечатление за тази ниска цена.

Околоочният крем L'Oreal Revitalift Laser ми е разочарование и ще го изхвърлям. Този крем прави кир ефект, а козметика, която прави кир ефект за мен е боклук, натъпкан с гадни силикони. Слагам крема на добре измита, чиста и подсушена кожа. Усеща се, че създава филм, а като мина с пръсти и всичко започва да се рони. Това означава, че абслолютно нито една от съставките не се абсорбира от кожата.

И така, сега съм в търсене на околоочен крем. Последно ползвах на Beauty of Joseon с ретинал и бях много доволна, но той е подходящ само за вечерно нанасяне. В един околоочен крем търся хидратация и изчистен състав.

# 65
# 66
Изпуснах темата.
Много са хвалени околоочните на Orjena. Намислила съм да ги пробвам, когато ми свършат запасите

# 67
  • Deutschland
Мерна ми се пост, че в България са пуснали лилавата серия на Балеа. Завиждам ви.

# 68
Червеният околоочен на Orjena поне за мен не е нищо особено. Хидратира и дотам.. Чудя се на този с витамин Ц.

# 69
BoJ околоочен си го ползвам сутрин и вечер, и вече няма да си правя експерименти с други. Вземам си допълнително пачове и така.

Искам да похваля озоряващия серум на Икаров. Много добре ми дойде за захлаждащото сега време. Пише че е за млада кожа, което много ме учуди, защото си е масла и мирише леко на роза и се зачудих дали няма да е тежък. Но явно все пак наистина всичко е направено с мярка, защото кожата ми го изпива и наистина се чувства по-добре след него, пасна веднага с всички други продукти, нанасям само вечер като пред последна стъпка.

https://dm-drogeriemarkt.bg//ikarov-ozaryavasht-i-ovlazhnyavasht … pdsteilen.laufend)

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 14:22 от deska90

# 70
Скрит текст:
Червеният околоочен на Orjena поне за мен не е нищо особено. Хидратира и дотам.. Чудя се на този с витамин Ц.
И аз така. Вчера даже го нанесох на цялото лице. А и забелязвам подпухване под очите сутрин, след като съм го сложила вечерта.

# 71
Мерна ми се пост, че в България са пуснали лилавата серия на Балеа. Завиждам ви.
За тази серия ли  става въпрос

# 72
  • Deutschland
Да. Липсва грижата за коса 3 в 1 на снимката, но да. Тази е.

# 73
Искам да ви покажа как ДМ лъже за състава на козметиката. В приложението на този продукт съдържанието е едно, купувам продукта, вкъщи виждам съдържанието е друго. Възмутена съм е меко казано.

# 74
Тази серия на Balea Mystic oil и аз не успях да я намеря в немския ДМ, ще я потърся сега на място при нас, в българското приложение я няма...
Пишете и-мейл до клиентския център за състава на продукта, може да е неволна грешка и да не са разбрали.

Общи условия

Активация на акаунт