Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 93

• 55 653
  • 763
  •   1
Отговори
# 405
Аз съм успявала. Пробвай с кошницата в приложението, ще те изпише кои хваща.

Здравейте, може ли да се комбинират отстъпките от талони с този талон за 15% за рожденик?

# 406
В дм касиерката поиска да ми “пипне” телефона, за да не е скрийншот картата ми за дм. Не дадох, защото не искам да ми пипат телефона рандом хора, не ми е приятно, затворих и отворих приложението пред нея и пак “искам да пипна”, почна да става невъзможно и нетърпимо купуването и на паста за зъби и шампоан

# 407
И да е скриншот какво ? Не разбирам какъв им е проблема?така съм предоставяла скриншот на карта на лидъл,метрo,била и е нямало проблем ..

# 408
  • Mediterraneo
В дм касиерката поиска да ми “пипне” телефона, за да не е скрийншот картата ми за дм. Не дадох, защото не искам да ми пипат телефона рандом хора, не ми е приятно, затворих и отворих приложението пред нея и пак “искам да пипна”, почна да става невъзможно и нетърпимо купуването и на паста за зъби и шампоан

Леле, тази нещо много си е повярвала. Аз също не бих си дала телефона, нито пък ще влизам и излизам от приложението, за да доказвам каквото и да е. Има приложения, които не позволяват скрийншот, да си го направят така, не да се циганят.

# 409
Е, дори и скрийншот да е, какво ѝ влиза в работата на касиерката това? Всеки код е еднократен и след маркиране е вече невалиден независимо на скрийншот или от приложението ще бъде. Плюс това не всеки човек ползва мобилен интернет или се доверява на публични мрежи, така че съвсем ок е да си ползва и скрийншот.

# 410
След мен положението беше същото, дамата беше със скрийншот и каза, че е против правилата да се използва чужда карта.. започвам да преосмислям дали пазаруването във всякакви физически магазини.. За справка, работила съм в дм като студентка и всички колежки бяха нормални (долу-горе)

# 411
  • Deutschland
Ние ползваме трима човека една карта за ДМ, моя е и я ползва също мъжа ми и голямата дъщеря. Никакви проблеми.
В България ползваме за Кауфланд скрийншот от картата на брат ми, отново никакви проблеми.
Какво са откачили тия?

# 412
  • Ланкър, планините Овнерог
До сега не са посягали към телефона ми, аз си маркирам.

# 413
Може ли талон за парфюм да се комбиринира с талон за -20% на избран продукт?

# 414
  • Сливен
Ако ги даде през приложението значи става

# 415
Дали се комбинират талони, проверява се в приложението, активирате и добавяте продукт в кошницата.
Относно талон за Парфюмни и тоалетни води 20% и талон за 25% на марка парфюм, не не се комбинират, пробвах в приложението.
Във филиалите, които посещавам никога не е имало драма за скрийншот на QR кода. Сменете магазина, ако имате друг в населеното място или се оплачете в контактната форма в сайта.

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 10:02 от Katniss Everdeen

# 416
  • Deutschland
Снощи се прибрах вкъщи пеш в зверска студ, даже и първия сняг ме заваля 🙂. Докато стигна до нас, ръцете ми вече кървяха, а сърбежа ужасен. Намазах се с всевъзможни кремове, но след 5 минути отново сухота и сърбеж. Не ми се занимава изобщо с личния лекар, защото ще ме прати на тест за алергии, а аз време до Коледа нямам. Нещо за овладяване на положението? Кокосово масло? Или друго да търся довечера по магазините? Имам маска за ръце, но не мога да я сложа, защото работя на компютъра 😭.

# 417
Крем с уреа ми помага на мен. Не мога и аз на работа да стоя намазана, бавно попиват тези кремове, отделно често си мия ръцете. Имам едни ръкавици от Росман, но не съм ги слагала още, мисля вкъщи да ги ползвам или докато спя. Може би ще помогнат за работа на компютър.
Скрит текст:

# 418
Снощи се прибрах вкъщи пеш в зверска студ, даже и първия сняг ме заваля 🙂. Докато стигна до нас, ръцете ми вече кървяха, а сърбежа ужасен. Намазах се с всевъзможни кремове, но след 5 минути отново сухота и сърбеж. Не ми се занимава изобщо с личния лекар, защото ще ме прати на тест за алергии, а аз време до Коледа нямам. Нещо за овладяване на положението? Кокосово масло? Или друго да търся довечера по магазините? Имам маска за ръце, но не мога да я сложа, защото работя на компютъра 😭.
По-добър крем от този не съм ползвала никога. Слага се много малко количество. Струва 1,80 лв от Лидл

# 419
  • София
Да, този веднъж взех да го пробвам. На мен ми идва малко тежък, но за хора със студова алергия и/или прекалено суха кожа, ще бъде идеален.

Общи условия

Активация на акаунт