Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 93

• 55 529
  • 763
  •   1
Отговори
# 615
Търся много добра матираща прозрачна пудра.
Преди имах на Катрис, но я спряха, сега съм с Алверде, търся нещо по-добро и с по- дълготраен мат. Т-зоната ми е проблемна.

# 616
Момичета, излезе ми една нова (за мен) серия на John Frieda, имате ли впечатления?
https://shop.lillydrogerie.bg/john-frieda-profiller-upl-tnjavasc … sam-250-ml-542613

# 617
Здравейте, някой съживявал ли е очна линия с писец?
Aз! Първо да кажа, че винаги я държа надолу, писецът да е в туш. Като вземе да позасъхва, с клещи вадя писеца и го обръщам наобратно. От другата страна си е същия. Доста им удължавам живота по този начин. Гледах трика в някакви хитринки Wink.

Тази очна линия уж писец се оказа с косъмчета, а не с флумастеров писец, не можах изобщо да я отскубна, а камо ли да я обърна от другия край. Някакви други идеи имате ли за съживяване.

# 618
  • Deutschland
Не съм ползвала тази серия на Джон Фрида , тук я има отдавна. Серията му за блондинки е топ, дали я има още не знам. Както и един продукт за коса на марката, водещ се под името 10 в 1 frizz нещо си.
Искам да ви кажа за един крем, който е блаженство за суха и уморена кожа. Хидратира прекрасно и й придава сатенен вид. Цената в сайтовете и в Германия и в България е потресаваща за марка като Revolution, но аз го намерих на 2,99 € в магазина за паралелен внос.

# 619
Фрау ти ме уби ...ето това се казва попадение Браво !!

# 620
Момичета, давам мнение за лосиона за тяло на Балеа с бадем. Всичко е както преди да изчезне - попива бързо, не оставя мазен филм, хидратира добре и има приятен аромат.

# 621
# 622
Търся много добра матираща прозрачна пудра.
Преди имах на Катрис, но я спряха, сега съм с Алверде, търся нещо по-добро и с по- дълготраен мат. Т-зоната ми е проблемна.
Силно препоръчвам тази. Страхотна е! От кутията на Amorebox за септември е. Поръчах си я онзи ден за 19.99лв намалена. Вчера пробвах тази пудра и аз съм с мазна кожа на Т-зоната, но това ми издържа цял ден. Много е добра, иначе ако не е в кутията за мен е скъпа 48лв е пудрата онлайн из сайтовете.

# 623
Прекалено е скъпа, а кутията е вече изчерпана,. Благодаря все пак.
Ще очаквам и други предложения.

# 624
За матираща прозрачна пудра, аз съм доволна от тези две:
Скрит текст:

# 625
  • Deutschland

Тук има подобен сет, но не знам дали са пълноразмерни продукти. В събота ще разбера и ще взема още. В предвид цената от 1, 99 за сет, сигурно са минита.

https://www.instagram.com/reel/DDuR4HxMYC9/?igsh=d2JmZDZkOHM4cGV6

# 626
  • София
мога да препоръчам тази на Есенс. Лятото на 35 градуса обикалях по цял ден на екскурзия и се прибирах без грам да лъщя. Ползвам я всеки ден и съм страшно доволна.

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/essence-fiksirashta-kompaktna-pu … 250587735543.html

# 627
  • Пловдив
При мен не е ефективна показаната пудра на Есенс. И аз не съм намерила някоя, която да издържи повече от няколко часа. Затова гледам винаги да имам под ръка матиращи листчета за коригиране на лъщенето.

# 628
мога да препоръчам тази на Есенс. Лятото на 35 градуса обикалях по цял ден на екскурзия и се прибирах без грам да лъщя. Ползвам я всеки ден и съм страшно доволна.

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/essence-fiksirashta-kompaktna-pu … 250587735543.html

Тази я имам, бях забравила Grinning И от нея лъсвам и то доста бързо.

# 629
За съжаление за маираща не мога да помогна кой знае колко, но на Бел имат една матирща бяла. Бях я имала преди и малко по-матирана от необходимото ми дойде, така че може да е пробваш, май имат и тестери.

Общи условия

Активация на акаунт