ОКТОМВРИ почти мина, мама гушка бебче и бременността отмина - тема 10

• 21 553
  • 316
  •   1
Отговори
# 150
Авокадо, честита девойка. Здрава и щастлива да бъде! Бързо възстановяване на теб.
Mommy, чакаме новини от теб. Леко да е раждането.
Лунатичка, винаги да сте тримата. Само прекрасни моменти ви пожелавам.

# 151
Във всички болници се полага, пише го в епикризата. Не е задължително.
Питах ги, не се полага безплатен за бебето  Disappointed

Е, как! Тцтцт

Иначе аз на 14 ден го закарах при педиатърката.
Но мисля да го карам в болницата за доза вит.К. Дано не ме върнат.

# 152
Момичетаааа и нашето бебче се роди преди час и половина, 2900 и 50 см. С таткото сме много щастливи, нямам търпение да ме пусне упойката и да си гушкам момчето. Heart Eyes

Раждането мина много добре, по-добре и по-бързо от колкото очаквах, таткото присъстваше. Ще пиша по-късно с детайли, но си имах спонтанни контракции и родих без нито един шев (за втори път). No Mouth

# 153
Честито,Моми🥰🥰🥰.Здраво и спокойно бебче.
Нашето го изписаха,ама то от другите не мога да го видя.Пия си кафето на първия етаж,те са се настанили на втория и само го тормозят да се будел.

# 154
Ехеееееей Mommy, каква хубава новина, направи го и ти да изглежда песен раждането 👏🏻👏🏻👏🏻💯 Честито да ти е момченцето!

Lunatichka, ти направо си ми любим образ, честно! 🤩

# 155
Момичетаааа и нашето бебче се роди преди час и половина, 2900 и 50 см. С таткото сме много щастливи, нямам търпение да ме пусне упойката и да си гушкам момчето. Heart Eyes

Раждането мина много добре, по-добре и по-бързо от колкото очаквах, таткото присъстваше. Ще пиша по-късно с детайли, но си имах спонтанни контракции и родих без нито един шев (за втори път). No Mouth

Честитооо 😍😍😍😍😍

# 156
Във всички болници се полага, пише го в епикризата. Не е задължително.
Питах ги, не се полага безплатен за бебето  Disappointed
Но на теб се полага такъв в едномесечен срок. Да, но в моя случай при следящата ме в Надежда нямаше свободен час в близките 30 дни, а звънях да го запазя 4-5 дни след като родих. Запазих за около 40 дни по-късно, пък дали има смисъл не знам и дали ще ми го приемат като безплатен също не знам.

# 157
Моми, честито бебче! Да е много здраво и щастливо! Наистина, краткият разказ за раждането звучи идеално, чакам с интерес и по-дългата версия Simple Smile

Лунатичка , най-накрая дойде моментът да сте си всички вкъщи Simple Smile много заедност ви желая!

# 158
Ех, Mommy, докато пожелая успех, то вече се е случило. 😊 Честито, да сте живи и здрави! Както се дърпаше да излиза, така и доста бързо е излезнал.

Лунатичка, радвам се, че сте вече заедно вкъщи.

# 159
Lunatichka92, прибрахте ли се? Днес ще е хаос вкъщи, ще ви посрещат, ще има подаръци Hug
Нас ни изписаха и сега не знам откъде да започна. Седя на дивана, бейби спи гушната в другата си майка, и аз не знам къде се намирам, честно казано. Имаме подаръци, някои от тях свързани с храненето, например уред за притопляне на шишета. Зърната са ми разранени, девойката нападаше като звяр в болницата, и докато отворя протекторите, вече беше късно. Ще дохранваме с АМ, защото нямам сили Joy Дано утре е друго.
Имаме гнездо, май ще го ползваме, още не съм стигнала до нищо. Хора звънят, пишат, пращат пари, а аз не знам какво се случва.
Много е нереално. Може би защото още не се е събудила малката и е тихо вкъщи Thinking

# 160
Честито, Моми!

Бъдете здрави и много щастливи!
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

# 161
Skady не се мъчи, вземи си крем за зърна. Аз съм очарована от Lansinoh. На второто мазане вече не ме болеше изобщо и го харесвам, защото не се мие преди да кърмиш отново.
Честито на mommy и Авокадо

# 162
Честито на новите мами, да са ви здрави рожбите и да бъдете много щастливи заедно!

# 163
Skady не се мъчи, вземи си крем за зърна. Аз съм очарована от Lansinoh. На второто мазане вече не ме болеше изобщо и го харесвам, защото не се мие преди да кърмиш отново.
Честито на mommy и Авокадо
Много ти благодаря за препоръката! Още утре го купувам.

# 164

Честита ви радост да ви е здраво бебчето,на мама пожелавам да се възстанови  бързо.

Общи условия

Активация на акаунт