ОКТОМВРИ почти мина, мама гушка бебче и бременността отмина - тема 10

• 21 561
  • 316
  •   1
Отговори
# 135
Момиче днес се появи нашата дългоочаквана принцеса. Малко мъничка, но и за това преминахме към израждане защото спря да наддава и нямаше смисъл да стои още 5дни до термин.
Честито да ви е жива и здрава малката принцеса,а на теб бързо възстановяване

# 136
  • UK
Честито, момичета!

Сила на тези, които още не са родили. Чакаме новини с нетърпение!
Ние сме добре. Бебето е супер, нощите станаха тегави, но и това ще мине. Много философски съм настроена този път и се наслаждавам наистина на всеки миг.

# 137
Честита Моника, Авокадо! Да е здрава и много щастлива! Flowers Bouquet

Стискам палци и чакам новини от бременните мами. Не знам дали на мен ми се струва, но като да настъпи известно затишие от тях. Бебета на път?

# 138
Честито бебенце, Авокадо!
Да е жива и здрава малката Моника!
А на теб бързо оздравяване.

Не знам какво друго обезболяващо,  за кърмене само парацетамол и профенид...

# 139
Аз се бях отказала да чакам спонтанно раждане, ама току що се събудих и ми изтекоха водите като станах от леглото. Сутринта трябваше да ходя на тонове и да обсъждаме индукция. Ако не започнат контракции до сутринта със сигурност това ще стане, но засега ще пробвам ако успея да спя и ще чакам. Бебето си е избрало датата вече, ще пиша по-късно как е минало всичко, стискайте палци. Hug

# 140
Хайде, Моми, с теб сме! Стискам палци, всичко ще е наред! Чакаме те с бебе! 🤗

Обезболяващо при кърмене може и ибупрофен - в болницата обезболявахме болката от шевовете с комбинация от парацетамол и ибупрофен.

# 141
Честито бебче,Авокадо.Най-вече здраво да е!Моми,и твоят ред дойде.Леко раждане и бързо възстановяване.
Аз от нетърпение не мога да спя.
Ха,от тази вечер ще се моля за сън,но от  сега съм в готовност😃

# 142
Хайде, mommy, чакам те. Аз съм още тук с Преслав, че той е на антибиотик. Стискам палци и те чакаме да се похвалиш. 🥰

# 143
Стискаме палци, mommy! Аз след два часа съм на тонове, най-вероятно пак ще проверят дали това разкритие от 2 см има напредък и предполагам също ще обсъждаме индукция, ако до четвъртък не се появи бебчо.
С таткото се шегуваме, че като чува кака си отвън, още повече не му се излиза, а тя милата няма търпение. При всяко леко стягане на корема или охване, тича да ми носи разни кремове и почва да маже. Ех, ако така ставаше Grinning Онзи ден от нищото се сети да ме пита дали ще викне линейка или ще ме закарат с колата, като тръгна да раждам, мисли за логистиката детето Joy
P. S. На 4 години е тя.

# 144
Авокадо, честитоо момиченце, живи и здрави! 😍😍😍

S'Sev, хитруша е каката хаха.

Mommy, хайдее чакаме бебкоо!

# 145
Лунатичка, прекрасна среща днес с Галинчо и много гушкане вкъщи.

На всички други чакаши мами, не остана.

Skady, ще видиш, че наистина с всеки изминал ден ще си все по-добро. Аз не вярвам на 2-ри и 3-ти ден, дори се бях отчаяла, но се случват нещата къде по-бързо, къде по-бавно. Пробвай със Сулпадеин за обезболяване. На мен ми казаха да редувам него с Профенид, но определено Сулпадеина при мен действаше повече.

На мен веднага след секциото ми сложика ластичен колан и от тогава съм неразделна с него. Може би чисто психолохически ми действа също, че няма да ми се изсипе всичко. Свалям го за по 5-10 мин за душ.

Хубав и бебеносен ден! ☀

# 146
Момичета, ако някоя от вас е раждала в частна болница и по-конкретно в Надежда, казаха ли ви нещо за преглед на бебето от неонатолозите на 7-ми ден и на 30-ти ден? От приятелка, която е раждала в Токуда, знам, че по здравна каса се полага безплатно и там са ѝ казали да доведе бебето на съответните дни. Така ли е и в другите частни болници?

Airgirl, ще проверя и това лекарство, може и до него да опра. Благодаря! Hug

# 147
Във всички болници се полага, пише го в епикризата. Не е задължително. Повечето майки си правят прегледите при избрания педиатър, това в болницата е резервен вариант, при нужда.

Лунатичкее, айде вече да сте неразделни от днес. Simple Smile

Някой знае ли как протича "чистата молитва" след 40 ден на бебето? Дайте повече инфо.

# 148
Във всички болници се полага, пише го в епикризата. Не е задължително. Повечето майки си правят прегледите при избрания педиатър, това в болницата е резервен вариант, при нужда.

Лунатичкее, айде вече да сте неразделни от днес. Simple Smile

Някой знае ли как протича "чистата молитва" след 40 ден на бебето? Дайте повече инфо.
за 40 ден утидохме запазихме час в църквата накараха ни да занесем сладка пита и купичка с мед също така да си вземем свещички,попа пее на майката и на бебето и след това на питата и сложи свеща на питата ,всичко мина за около 10/15 мин някъде.

# 149
Във всички болници се полага, пише го в епикризата. Не е задължително.
Питах ги, не се полага безплатен за бебето  Disappointed

Общи условия

Активация на акаунт