"Дневникът 4" - да отслабнем всички заедно

• 18 079
  • 405
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Just`a`girl Важно е участието  Laughing Що се отнася до резултатите ще се подкрепяме - нали за това сме тук  Peace Ето аз вече седмица не съм мръднала грам , ама не се предавам  Naughty

EMANOELITA Честит рожден ден! Желая ти всичко най-хубаво!   bouquet

# 241
Честит рожден ден Еманоелита! Много здраве, щастие и усмивки!
и Честит празник на всички!

# 242
  • Стара Загора
 Hug Hug за всички

ПРЕДИ ГОДИНИ НА ТОЗИ ДЕН СЕ Е РОДИЛО ЕДНО КРАСИВО МОМИЧЕНЦЕ, КОЕТО И ДО ДЕН ДНЕШЕН ПРАВИ СВЕТА ПО-ДОБЪР! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЕМАНОЕЛИТА! ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ,ЗАЩОТО ТОВА Е НАЙ-ВАЖНОТО!ЖЕЛАЯ ТИ И МНОГО КЪСМЕТ,ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ.

А ЗА ВАС МИЛИ ДАМИ....ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
ЖЕНАТА Е ИКОНА СВЯТА
С ВЪЗДИШКА ПРОЛЕТНА РИСУВАНА
ДОШЛА Е КРОТКО НА ЗЕМЯТА
ДА БЪДЕ КАТО В ХРАМ ЧЕСТИТА!!!!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!

# 243
Здравейте и от мен момиченца кокиченца.
Първо Честит 8ми март на всички жени. Продължавайте да сте все така женствени и любеобвилни   bouquet

Честит рожден ден и на Еманолитка. Много здраве на теб и на хората, които обичаш.   bouquet  Heart Eyes

Сега искам да питам piddochia как му беше името на този българския чай (диуритичния)

Втори искам да напиша какво ми отговориха от студио Релакс отност теста:
здравйте!

Хубаво е тестът да се направи около 4 пъти в годината зада се разбере постоянната толерантност на храните. Но от първото изследване и определяне на хранителния режим ще имате доста добър ефект.

С най-добри пожелания
СТУДИО РЕЛАКС

Мисля в най-скоро време да го направя този тест. Мисля, че си заслужава ако наистина дава добри резултати. А пък и ако се прави на 3 месеца не излиза чак толкова скъпо. Поне човек ще знае с какво да се храни и с какво да внимава повече. Както каза Mina за нейната приятелка дето пълнеела от ябълки. Ами ако и ние пълнеем от ябълки ?! Или пълнеем от зелена салата например ? А си мислим, че я караме диетично......  Tired

# 244
Еманоелита, честит рожден ден. Бъди винаги здрава, красива и обичана жена. Много щастие за теб и цялото ти семейство!

# 245
Много ме е яд ! Кантара не мърда , а имам да свалям толкова много . Ужким нищо ми няма , правих си изследвания . Дали след толкова години сваляне и качване метаболизма ми не е стигнал 0 - та !?! Много е депресиращо - да седиш гладен и на следващия ден да се качиш с надежда на кантара и нищо .
Сутринта след поредното тръшкане , майка ми обяви , че диетите ми не били достатъчно строги ... Аз броя калории , не превишавам 1300 - 1400 и пак не свалям . Не мога да си представя да падна под тези калории ... ще умра от глад .
Не знам какво да предприема вече .
Днес ще си хапвам , празник е , а и без това не свалям - нямам никаква мотивация да съм на диета .
Утре продължавам ! Ако свалям с това темпо , не ми се мисли ... до края на дните ми на диета !

# 246
  • София
ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ
http://kartichki-bg.com/data/media/24/6194114.jpg
    Това ви пожелавам за цялата година

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 247
Давам си мерките за табличката!
97- 74- 104, бедро 63, прасец 39, кг 66, ръка 29 - Shocked!!!
Не знам дали ще имам време в събота да ги дам, така че Мирандичка записвай ме Wink

# 248
Най- големия майтап бе, че тя пълнее от ябълки  newsm78
Естествено и от разни други неща, но за ябълките щях да падна  #Crazy
И аз имам същия проблем с ябълките като хапна ,дори само 1 и започва да ме гони страшен глад  #2gunfire Преди няколко години опитвах да отслабна с ябълков пектин и ефекта беше нулев,а моята колежка вместо да отслабне напълня от него  #Crazy
Асинка,честито за достигнатата цифра на кантара,определено имаш повод да се гордееш с себе си   bouquet
Water fairy,щом метаболизмът се е забавил намери начин отново да го активираш.Трениращите фитнес например в рамките на една или две седмици си определят един ден ,в който хапват умерено неща забранени в диеттата им и така го стимулират.Или пък вземи билки ,които дапълнително повишават обмяната.С две думи- направи някаква промяна,за да излезе от инертното състояние до което го е довело еднообразието в хранителното ти меню.
За оформяне на талията четох в едно списание ,че Ирен Онтева го е постигнала с въртене на обръч,защото не ме можела да тренира фитнес в първите месеци след секциото.
Честит празник на всички!
Моето пожелание към вас е :"Не се оставяйте ежедневието да ви завладее,но винаги отделяйте време и за себе си"
Успех  Hug

Последна редакция: чт, 08 мар 2007, 15:10 от bori7

# 249
Здравейте.Честит празник на всички празнуващи  bouquet много здраве и успехи. сега за NUTRON теста-майка ми си го прави преди 2 месеца,така че ако имате въпроси-бих отговорила.видях линковете на sisin4e и много искам да ми направят теста.имам паричките,но нямам 18 ако това има някакво значение  newsm78 иначе за днес го карам добре-на обяд 2 яйца ,1 домат и 1 краст. а сега 1 ябълка.

# 250
Здравейте.Честит празник на всички празнуващи  bouquet много здраве и успехи. сега за NUTRON теста-майка ми си го прави преди 2 месеца,така че ако имате въпроси-бих отговорила.видях линковете на sisin4e и много искам да ми направят теста.имам паричките,но нямам 18 ако това има някакво значение  newsm78 иначе за днес го карам добре-на обяд 2 яйца ,1 домат и 1 краст. а сега 1 ябълка.

Тя кой тест си направи ? Този от 80те лв или от 1500 ?
Резултатите добри ли са ?
Мисля, че за годините не е проблем  Naughty

# 251
този от 1600 лв се казва NUTRON .тя него си го прави.по-скоро за прочистване и здравословно хранене,защото искаше да свали само 5 кг,но реши че това е хубав подарък за 40-тия рожден ден.добри са резултатите,но има доста нетествани храни,които с времето се разбират-иначе така като гледаш списъците си мислиш че всичко има вътре.на нея на първо място от забранените храни е -магданоз  Joy много се смях тогава защото всичко и е позволено-брашно,хляб,шоколад,картофи-всичко.направо не можах да повярвам.има само 10-тина храни в червения списък.
щом няма проблем с годините-когато решиш да отидеш ми кажи и на мен моля те.

# 252
sisin4e   чаят се казва биободи на биопрограма е , купих си  го от Билла, там където стоят другите чайове

# 253
Честит празник!

На скоро родих и ще Ви помоля за някаква диета, че много килограми качих.
Само да отбележа, че не мога да правя упражнения - родих секцио.
предварително Благодаря!

# 254
sisin4e   чаят се казва биободи на биопрограма е , купих си  го от Билла, там където стоят другите чайове
Благодаря ти много   bouquet  Ще потърся в някоя аптека. Нали не се привиква към него ? Смисъл да не ми свикне корема и да трябва да го пия вечно  newsm78

lunichkaСигурно ще е скоро. В момента имам събрани някакви парички ама не знам на кое да дам приоритет - дали на някоя дрешка или на теста. Май ще е на теста защото съм се зарекла докато не достигна идеалното за мен тегло да не купувам дрехи  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт