RYANAIR - 27

• 39 140
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Някой знае ли кога ще има Cyber Week? От сайта ме подканиха да се абонирам, за да ме известят за това. Не беше ли в края на ноември предишни години?

# 91
Да, към края на ноември

# 92
Здравейте,току що чекирах билети на семейството и обърках датите на раждане на мъжът ми и синът ми.Какво да  правя

# 93
Здравейте,току що чекирах билети на семейството и обърках датите на раждане на мъжът ми и синът ми.Какво да  правя
Пишете им на чата и те ще ви кажат/евентуално ще ги оправят

# 94
  • sf
Нищо. Никой не ги гледа тия дати, освен ако единия не е под 18г.

# 95
Писах в чата,но така и никакво решение не намерих,точно тази опция не ми дава да направя нищо.  Благодаря

# 96
Писах в чата,но така и никакво решение не намерих,точно тази опция не ми дава да направя нищо.  Благодаря
Би трябвало да има в работно време опция за свързване със служител. Отначало е робота, но после трябва да може да се свържете с човек.

# 97
Важното в чата е да си поискате да говорите с човек, иначе нищо смислено няма да направите.
А датата няма нужда да я сменяте, така или иначе не се показва и не се сверява.

# 98
  • sofia
Здравейте,

А мога ли да препродам на друг човек билет, който имам, но съм възпрепятствана да пътувам и смяната на името свързана ли е с някаква такса?

# 99
Здравейте,

А мога ли да препродам на друг човек билет, който имам, но съм възпрепятствана да пътувам и смяната на името свързана ли е с някаква такса?
Да 115 евро е смяна на името , помислете си дали има смисъл.

# 100
  • sofia
Благодаря, наистина няма смисъл. Проблемът е, че не мога да изместя датата за 2 седмици след планираната - не ми дава през приложението. Активни са само датите до деня на връщането, но не и след това. Защо е така?
Здравейте,

Да 115 евро е смяна на името , помислете си дали има смисъл.

# 101
Ами вероятно защото не може отиването да е след датата на връщане. В този смисъл трябва първо да преместите връщането, след като отиването ще е след оригиналното връщане. Ако правилно разбирам какъв е проблема.

# 102
Здравейте, имам закупен билет, но ще се наложи да отпътувам няколко дена по-рано преди закупената дата. Някой променял ли е успешно датата на полета чрез сайта?

# 103
ами да, през сайта си става
ама виж таксите какви са, ако ти е много евтин билета е по-вероятно да е по-изгодно направо да купиш нов

# 104
Здравейте, имаме билети с plus, което включва безплатно чекиране на летището 40мин преди полета, но имам опция и през приложението да се чекирам. Кое е по-добре и каква е разликата?

Общи условия

Активация на акаунт