RYANAIR - 27

• 39 196
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
  • Melmak
Взимате бейсик тарифа и накрая добавяте багажа, който ви трябва за 1 пътник. Не е нужно за всички.

Иначе също подкрепям, аз на последния ни полет бях взела по 1 голям чекиран куфар, защото пътувахме към далечна дестинация от Мадрид. Мъкаааа, влачене на куфари, чекиране на летището рано сутрин на гишето, после чакане на лентата за багаж и изненадааа помлян куфар! Раян ни го счупиха, бяха сигурно 5-6 куфара от полета ни.

# 136
Всеки си преценява какъв багаж му е нужен. Може да искат да пренасят повече течности, в случая се пита как да се купи само един куфар за четиримата, а не дали да си купи чекиран. Аз на предишната страница съм качила скрийншот за приорити, за чекирания е същото- с бутона modify се избира/маха.

# 137
Аз ще пътувам другата седмица и също съм взела чекиран багаж. По удобно ми е да не размятам куфари на борда, макар че съм си патила със счупен куфар преди години.

# 138
Здравейте, с дъщеря ми декември месец пътуваме за състезание,имаме спортна екипировка под формата на карате протектори?Въпроса ми е дали може  да е Приорити или трябва да е чекиран.Виждам ,че екипировка за бойни спортове е особен случай,но това са само ръкавици , протектор за крака и нагръдник.Чудя се какъв багаж да резервирам.

# 139
не би трябвало да има значение, те са прибрани в багажа и никой не ги гледа.
под "спортна екипировка" се разбира ски, дъска за сърф и други подобни големи неща, които не влизат в куфар.

# 140
Раянеър възстановяват полетите София-Пиза от края на март, за целия летен сезон (до края на октомври).

Пускат и полети до Западна Сахара: Мадрид-Дахла и Лансароте-Дахла

# 141
Diziler, има ли някъде линк за  timetables лятното разписание? Не мога да намеря.

# 142
За Пиза ли говорим? Вторник, четвъртък и неделя. Полетите се изпълняват от Malta Air.

Примерен линк за април

# 143
Здравейте, с дъщеря ми декември месец пътуваме за състезание,имаме спортна екипировка под формата на карате протектори?Въпроса ми е дали може  да е Приорити или трябва да е чекиран.Виждам ,че екипировка за бойни спортове е особен случай,но това са само ръкавици , протектор за крака и нагръдник.Чудя се какъв багаж да резервирам.
Няма никакъв проблем да е приорити, протекторите си влизат като размер в ръчния багаж.

# 144
  • София
Здравейте! Утре кацаме на Терминал 2 в София с Райънеър. Моля запознатите да ме ориентират дали има възможност да се мине през безмитния магазин преди да напуснеш летището или минаваш през магазина само при заминаване? 🌸

# 145
https://www.ryanair.com/gb/en/lp/timetable?originIata=PSA&destinationIata=SOF

Благодаря, Дизилер. В линка нещо не излиза, но като задам като вашия- да

Да, винаги купуваме нещо от безмитните на идване в България.

# 146
Sophia L., може и при връщане да минете през безмитен магазин, точно след бившите гишета за проверка, ако мога така да се изразя. Но много отдавна няма кой знае колко изгодни неща там.
Иначе и аз идвах с новината за Пиза, но закъснях Simple Smile. Още преди няколко дни в сайта на Райън добавиха и Пиза към градовете в Италия, до които може да се лети, но не бяха сложили още дати на полетите.

# 147
  • София
Супер, чудесно пътуване си направихме преди години до Пиза. Simple Smile

# 148
Здравейте отново. Благодаря за отговорите. Още един въпрос изникна. Стигнах до запазването на места. Пътуваме аз, съпругът ми и две деца (на 8 и на 12 г.). Избирам място за мен (безплатно), след това за детето на 8г. (безплатно). Всички места избирам между редове Включено, които трябва да са безплатни. Обаче, когато избирам места за съпруга ми и по-голямото дете, местата се таксуват на по 8 евр. А би трябвало да се безплатни. Моля за садействие. Благодаря ви!

# 149
  • София
Защо решихте, че им се полагат безплатни места? Безплатното място е за деца до 11 г.

Общи условия

Активация на акаунт