RYANAIR - 27

• 39 109
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
С Евроинс може да се сключи застраховка "Отмяна на пътуване" и по-късно. Пиша от опит.

Аз дойдох с тъп въпрос. Предстои ми да купувам билети и мнооооого държа не просто да седя до прозореца, ами и да мога да гледам през него и да не виждам крилото на самолета. Та, някой с опит може ли да ми препоръча ред/ове, на които е сигурно, че има гледка през илюминатора? Моля ви! Не летя често, а последните два пъти гледах точно крилото и умрях от яд. Благодаря предварително!

Коригирам, за да направя важно уточнение - не ме интересува седалките да са пред или зад крилата. Интересува ме следното - тъй като Райън е лоукост, са сложени допълнителни редове седалки (от което идва и малкото пространство между редовете) и така на някои редове има само част от илюминатор. Аз искам да знам които са редовете, на които има "пълен" илюминатор, такъв, който да е само за този ред и да може да се вижда както трябва.

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 14:25 от Acid_Burn

# 601
емии то на плана на самолета се вижда къде започва крилото, от аварийните изходи назад. Последните няколко реда също имат гледка. Най-сигурно е преди аварийните изходи, но там са по-скъпи.

# 602
Да, това го видях. Само че в low-cost компаниите се слагат допълнителни редове (оттам и теснотията) и така има редове, които са без илюминатор или само с част от него. А аз искам да знам на кои редове има "съвпадение" между седалките и илюминаторите.

# 603
e чак толкова не знам да има данни някъде
има един сайт seatguru.com за особеностите на местата, ама чак такива подробности май няма
то пак се вижда, ама трябва да се наведеш напред/назад
сега видях, че има и такива подробности, ама само за един-два реда, виж там

# 604
  • София
Седалките по-напред за около 15 евро са пред крилото и се вижда през прозореца. Тези по средата за около 8 евро за до крилото.

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 15:34 от denizara

# 605
На най-предните седалки се вижда добра гледка, както и на най-последните има "съвпадение" с илюминатора.

# 606
  • Melmak
Разбирам ви какво имате предвид, дори да не сте около крилата, пак има седалки, които не са точно на илюминатора. Мисля, че по-скъпите места отпред са с по-добра гледка.

Също се сетих, че преди време летяхме с раян до Братислава. Полетът беше много рано сутринта и се виждаше изгрева.

Това е снимка от място 22, отворих си историята в профила ми в раян. Беше точно на крилото, но срещу илюминатора. Спомних си, защото момчето на седалката до нас ме молеше да му правя снимки за инста. 😁

# 607
Последно преди месец и нещо летях с райънеър, бях на 29ти ред след крилата и се виждаше добре през илюминатора.

# 608
Хечи, divet, много ви благодаря!

# 609
А имаше и ред без прозорци, ама не помня кой и дали всички самолети имат.

# 610
Открих ето това:

# 611

Снимки от 26 ред

# 612
  • София
Моля за извинение, но ще задам едно бързо въпросче тук, поради липса на друга тема.
Имаме пътувания с Луфтханза и Австрийските авиолинии. Билетите ни са с два багажа - салонен плюс малка чанта. Видях, че се предлагат запазени места, но бяха скъпи и като че ли само за определени места с допълнително място за краката. Дали имаме шанс без запазени места да сме един до друг? Пътувала съм с едната компания и преди, но имахме запазени места тогава.

# 613
  • София
Последно преди месец и нещо летях с райънеър, бях на 29ти ред след крилата и се виждаше добре през илюминатора.

Точно. ММ винаги иска да му купя ред 29 заради илюминатора.

# 614
  • София
Моля за извинение, но ще задам едно бързо въпросче тук, поради липса на друга тема.
Имаме пътувания с Луфтханза и Австрийските авиолинии. Билетите ни са с два багажа - салонен плюс малка чанта. Видях, че се предлагат запазени места, но бяха скъпи и като че ли само за определени места с допълнително място за краката. Дали имаме шанс без запазени места да сме един до друг? Пътувала съм с едната компания и преди, но имахме запазени места тогава.

Ние сме пътували с Луфтханза и тогава ни сложиха един до друг, за разлика от Уиз еър, които ни разделиха. При чекирането ни дадоха опция да си изберем места, но нямаше смисъл - за Луфтханза. Дали е редовно или случайно, не мога да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт