RYANAIR - 27

• 39 070
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте! Имам закупени от сайта на Райън 4 двупосочни билета за София-Барселона-София, като сега ми се налага да променя датата на полета за връщането. Системата не ми дава тази опция, т.е.полето за смяна на полет в профила ми е неактивно. Цял ден опитвам, но безуспешно. Някой да има представа на какво се дължи? Дали на това, че полета е двупосочен? Моля за съвет.
Да не сте чекирани вече? А другите опции за промяна на резервация (например добавяне на багаж) активни ли са?
Не се занимавай с бота, искай да се свържеш с агент.
Не сме чекирани, не съм вземала места предварително...абсолютно всякакви други опции са активни, без опцията Промяна на полет..не проумявам

# 691
  • Пловдив
Знам, че е относително, ама все пак Simple Smile ... дали има шанс за по-ниски цени за Барселона 1-4 март?

# 692
Ще е чудо при празничен дълъг уикенд.

# 693
И аз не мисля, че ще паднат има само месец до тогава.

# 694
  • Melmak
Не мисля, че ще паднат.

# 695
Особено ако включва и дата на национален празник на една от двете държави (изходящата или входящата), кауза пердута

# 696
  • София
Здравейте!
За първи път ще пътувам с Ryanair тази година, но ще бъде с туристическа агенция. Бих искала да ви попитам, знаете ли дали ще може да платя за багажа си (ако реша да доплащам за допълнителен) на място, на летището за двете посоки?
Ще имаме и прекачване, но още не се знае къде.

# 697
Може да се доплати за багаж, но ще е доста скъпо. Защо не говорите с агенцията те да го доплатят при резервацията?

# 698
виж сега, човек като плаща на тур. агенция, трябва и тя да свърши някаква работа нали?
иначе, може да се плати за всичко допълнително, само и само да разберат, че искате да давате пари никой няма да откаже. На място на летището е най-скъпо.
Ако има прекачване, се плаща за всяка отсечка, тоест поне 2 пъти на отиване и 2 пъти на връщане

# 699
  • на село
А с номера на резервацията не може ли да си купите сами багаж?

# 700
ако агенцията даде номера на резервацията може

# 701
Ще пътувам с Райън от Германия до София. И после искам да взема автобус до Пловдив. Може ли моля насоки от летището до автобуса? Благодаря предварително!

# 702
  • Пловдив
Ще пътувам с Райън от Германия до София. И после искам да взема автобус до Пловдив. Може ли моля насоки от летището до автобуса? Благодаря предварително!
С метрото до Централна гара/автогара. Сменяте на Сердика. От централната автогара тръгват автобусите за Пловдив.

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 19:12 от Lara1

# 703
  • София
Смяна на Сердика и слизате на централна гара.

# 704
Какво значи смяна на Сердика? Друг номер метро?

Общи условия

Активация на акаунт