Приятели с привилегии

• 3 880
  • 51
  •   1
Отговори
# 30
  • Най-сетне у дома
Централният въпрос (поне за мен) е какво у Вас Ви кара да избирате точно насилника и злоупотребяващия. От всички нормални и читави мъже, с които е заобиколено едно 22-годишно момиче. Какво следва да се направи е ясно - триене и блокиране, изваждане от живота и дай Боже бързо възстановяване от тормоза и унижението. Искрено се надявам да не бъркате контрола и обсесивната ревност с любов. Но ако не си отговорите на въпроса, какво Ви движи да избирате точно този типаж, следващият ще бъде същият. И това би било тъжно и страшно. Успех.

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 09:14 от Saule

# 31
  • София
Аз такова отношение няма да търпя и гаджета да сме (че дори да сме женени, макар че едва ли ще стигна до такава стъпка с подобен индивид) и моментално ще го зарежа, камо-ли, ако пък сме просто секс-партньори.
Защо позволяваш това? Хубаво, млада си, на 22, ама нямаш ли самочувствие и самоуважение?

# 32
Той си е “резервирал” да може да си хойка а тя да не може. Егати тариката, а ти стоиш…
Моля ти се я се осъзнай.

Няма как това нещо да се случи. Може да съм наивна заради възрастта, ама проста не съм.

# 33
Това е човек несигурен в себе си, манипулативен, с опити за свръх контрол над другия.
И в конфигурация редовна връзка, и в такава "приятели с бенефити" това не е ок. Нездраво е.
Макар че за него няма да е така и ще излива с кофата празнодумия, че е загрижен за теб, че се притеснява къде си и какво правиш, пука му за теб и подобни щуротии, замазвайки тормоза.
Казваш няколко пъти, че това не е ок и да спре.
Обикновено не спират.
Блокираш и разкарваш тормозителя.

# 34
Здравейте! От един месец имам отношения с мъж, но без ангажимент. Това е негово решение, а не мое. Въпреки че всеки ден ми повтаря как не го интересуват сериозните отношения, как нямал чувства към мен и знае какво иска и това е просто секс, след това започва да се държи все едно сме във връзка - разпитва ме за всичко, държи ми сметка за неща, които не го касаят, забранява ми, ревнува... Когато го попитам защо дава объркани сигнали, той отрича и пак започва този кръг... Не знам как да подходя с този човек. Моля за съвет, дами!

По-важния въпрос е ти дали имаш чувства към него.
Ако не- спокойно може да го отрежеш, все пак си на 22 не пропилявай други шансове заради човек който не е дорасъл достатъчно.
Секс се намира навсякъде.. била съм в подобна на твоята ситуация . Имах “връзка” с привилегии с мъж само за секс. През останалото време се държахме все едно сме заедно, без да знае никой друг. Развих чувства към него и заради точно това държание самата аз си втълпих че имаме връзка , а накрая се оказа, че на него не му пука грам и с лекота прекрати взаимоотношенията ни.
Рядко отношения който са само интимни прерастват в по-сериозни.
Най добре го разкарай и не позволявай да те обърка

# 35
  • София
Между другото, много мъже бягат като им поставиш въпроса ребром:
Ние какви сме точно?
В сериозна връзка ли сме или се виждаме само за секса?
Ако се виждаме само за секса, си има правила - пишем, когато можем и се виждаме, когато можем, но през останалото време всеки се занимава с живота си и не се меси на другия.

# 36
Между другото, много мъже бягат като им поставиш въпроса ребром:
Ние какви сме точно?
В сериозна връзка ли сме или се виждаме само за секса?
Ако се виждаме само за секса, си има правила - пишем, когато можем и се виждаме, когато можем, но през останалото време всеки се занимава с живота си и не се меси на другия.
Да, именно
Авторке постави му ясна граница която да се  спазва

# 37
Той си е “резервирал” да може да си хойка а тя да не може. Егати тариката, а ти стоиш…
Моля ти се я се осъзнай.

Няма как това нещо да се случи. Може да съм наивна заради възрастта, ама проста не съм.
Но го търпиш, нали?
Че и се оправдаваш как той бил решил Joy

# 38
Защо някоя жена би си причинила нещо такова?! 
И защо би си губила времето с такъв екземпляр?!

# 39
Приятел с привилегии, казваш. И какви по-точно са ти привилегиите, че нещо не разбрах.
Той без ангажимент, но ти да имаш ангажимент - това ли е?
Чудя ти се как ти се занимава изобщо с такъв.

# 40
Беж краченца да бягаме!

# 41
По-важния въпрос е ти дали имаш чувства към него.
Ако не- спокойно може да го отрежеш
Скрит текст:
, все пак си на 22 не пропилявай други шансове заради човек който не е дорасъл достатъчно.
Секс се намира навсякъде.. била съм в подобна на твоята ситуация . Имах “връзка” с привилегии с мъж само за секс. През останалото време се държахме все едно сме заедно, без да знае никой друг. Развих чувства към него и заради точно това държание самата аз си втълпих че имаме връзка , а накрая се оказа, че на него не му пука грам и с лекота прекрати взаимоотношенията ни.
Рядко отношения който са само интимни прерастват в по-сериозни.
Най добре го разкарай и не позволявай да те обърка
Дали тя има чувства изобщо не е най-важният въпрос. За съжаление много жени стоят в ей такива отношения, защото имали чувства, любовта ще спаси света, влюбената жена можела да преодолеее всичко, дрън, дрън, та пляс.
Най-важният въпрос е как се държи мъжът с мен, уважава ли ме, показва ли ме на света, гордее ли се с мен, иска ли връзка с мен, държи ли се с мен, както бих искала да се държат с дъщеря ми, обича ли ме, милва ли ме, харесва ли ме като човек, добре ли си прекарвам с него или стоя на тръни, умен ли е, работлив ли е, има ли стабилна работа, приятелите му боклуци ли са, взима ли наркотици.
Той не изпълнява и половината точки, аз ще се чудя дали имам чувства. Трепетите минават и заминават. Времето, достойнството и менталното здраве са безценни.

# 42
  • По света и у нас
Приятел с привилегии, казваш. И какви по-точно са ти привилегиите, че нещо не разбрах.
Той без ангажимент, но ти да имаш ангажимент - това ли е?
Чудя ти се как ти се занимава изобщо с такъв.
Точно, той си мисли може да има привилегии върху нея, тя е зашеметена още - искала е връзка но сега се чуди какво и се случва защото той и е казал че ще си хойка. Лош старт за започване на връзка, добър старт за прекратяване на такава.

# 43
Централният въпрос (поне за мен) е какво у Вас Ви кара да избирате точно насилника и злоупотребяващия. От всички нормални и читави мъже, с които е заобиколено едно 22-годишно момиче.
Виждал съм го с очите си. Супер на мацка на 20 и няколко с безброй ухажори, някои от тях с години влачещи се след нея. Никой не беше достатъчно добър за нея и накрая с най големия боклук, при тва разведен, грозен, третиращ я точно по начина,който авторката описва. Май не изкараха много, после ми се оплакваше и на мен кви неща и е сервирал. Ми не знам кво да кажа, женските критерии за подбор понякога наистина са ми били непонятни

# 44
  • Варна
Според мен, този човек изисква от себе си да постави нещата по този начин: да е само секс, но той не може да контролира това си желание и ревността си. Най-вероятно има стари връзки, където е ревнувал и обсебвал. Поставил си е задача да не го прави, но не може. И най-вероятно са му изневерявали, откъдето идва и недоверие в отсрещната страна.
Така или иначе авторката не може да се ограничи да му "помага" да се справи с психичните му отклонения. Трябва му психолог.

Общи условия

Активация на акаунт