Политиката в България - Епизод седми

• 684 766
  • 23 690
  •   1
Отговори
# 21 660
Хвърлянето на оставка след нещо подобно, е най нормален акт в белите държави. Само че ние толкова сме изкривили мисленето си, че отново търсим конспирации и някакви скрити тайни.

# 21 661
  • София
Можеше да вземе урок от можача и да каже "Аз тия хора не ги познавам. Честен кръст, в Бога се кръстя, тия сефте ги чувам и виждам" и да си плюе в пазвата. Може би само това щеше да му осигури 3% повече за следващите избори. Bowtie

# 21 662
Пак ще го напиша - ПП си карат по герберски. Вече кой харесва тяхната корупция, кой - другата, няма значение. Все е корупция.

# 21 663
  • София
Сериозно, по герберски??? Кога точно герберският лидер си е подавал оставка при съмнения за корупция на хора от партията му, че нещо не мога да се сетя.
По герберски карали, божеее.

# 21 664
Сериозно, по герберски??? Кога точно герберският лидер си е подавал оставка при съмнения за корупция на хора от партията му, че нещо не мога да се сетя.
По герберски карали, божеее.

И корупцията в София престана да съществува, нали? Лена повече няма да прави така?

# 21 665
Лена какво е направила?

# 21 666
ПП ДБ корупцията е много лоша, защото и това не могат да правят като хората. От свидетелства на клиенти и прочие знам, че кметовете им са много лакоми и нагли.
Какво са направили, което да се запомни откакто са в активната политика двете партии ПП и ДБ, да не е скандално и да е успешно.

Не ми липсва Хр. Иванов, няма да ми липсва и К. Петков.

За тези, които подкрепят ПП, партията остава в сигурни ръце.
"Продължаваме Промяната" се оглавява от умни и можещи хора. Асен Василев беше един от най-умните хора в "Харвард" - а там са най-добрите в света. Акад. Денков е в топ 1% от всички учени по ранкинга на "Станфорд". Тези хора са богатство и на тях оставям ръководството на партията". - страницата във "Фейсбук" на "Продължаваме промяната".

# 21 667
ПП ДБ корупцията е много лоша, защото и това не могат да правят като хората. От свидетелства на клиенти и прочие знам, че кметовете им са много лакоми и нагли.
Какво са направили, което да се запомни откакто са в активната политика двете партии ПП и ДБ, да не е скандално и да е успешно.

Не ми липсва Хр. Иванов, няма да ми липсва и К. Петков.

За тези, които подкрепят ПП, партията остава в сигурни ръце.
"Продължаваме Промяната" се оглавява от умни и можещи хора. Асен Василев беше един от най-умните хора в "Харвард" - а там са най-добрите в света. Акад. Денков е в топ 1% от всички учени по ранкинга на "Станфорд". Тези хора са богатство и на тях оставям ръководството на партията". - страницата във "Фейсбук" на "Продължаваме промяната".
Може да не съм гласоподавател на ПП и да не съм съгласна с левите им виждания, но не мога да отрека, че пенсионерите живеят една идея по-достойно именно заради тях.
Добре изгониха и руските агенти, не им стигна времето за Митрофанова. Насочиха се и към енергетиката и пътищата, обаче Слави Трифонов се просна във фейса с “Македонияяяя” и свали правителството, под аплодисментите на ББ и ДП.

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 01:15 от AriaNovaKaq

# 21 668
Може да не съм гласоподавател на ПП и да не съм съгласна с левите им виждания, но не мога да отрека, че пенсионерите живеят една идея по-достойно именно заради тях.
"През последните дни мнозина кандидати за изборите започнаха да си приписват заслуги, които нямат. Като участник в предходното управление съм наблюдавал неподсредствено част от процесите. Претенцията, че някой има заслуга за повишаване на пенсиите, за въвеждането на безплатни детски градини, за увеличаването на минималната заплата и ваучерите за храна на работниците, за данъчните облекчения за млади семейства с деца, трябва да отговаря поне базово на истината", пише Калоян Методиев.
https://www.standartnews.com/balgariya-politika/naprezhenie-bsp- … siite-502093.html

Има предостатъчно информация по тези въпроси, това първо ми попадна.

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 23:46 от Не се сърди, човече

# 21 669
БСП и Нинова можеха да настояват за промени в социалната политика и преди 2022 год., но не бяха подкрепяни за нищо. Факт е, че социалните промени бяха реализирани точно при ПП.

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 23:36 от Не се сърди, човече

# 21 670
Оф, тамън се бях притеснила къде забегна Нинова и каква е тази звезда, Калоян Методиев, на който май днес му е най-продуктивният ден в кариерата му на политолог, а то нова партия имало. Пак съм изостанала.

# 21 671
  • Разпиляна във въображението
При ПП с кого? Самостоятелно ли? Те доста идеи си крадват, но нито са първите, нито последните. Сигурно и за безплатните учебници си го преписват, но не е тяхно.

Сега пък кадър на ДСБ забъркана с болнични /мразя обновяването на фейсбук, което избутва за секунди новините/

Методиев ми е от политиците тип "мазен". Брррр. Нещо както ми е Лорер.  

Прокуратурата отново се задейства избирателно. Де така да беше дейна през годините щяхме да сме ехееееееййййй... по-напред.

# 21 672
Оф, тамън се бях притеснила къде забегна Нинова и каква е тази звезда, Калоян Методиев, на който май днес му е най-продуктивният ден в кариерата му на политолог, а то нова партия имало. Пак съм изостанала.
Става дума за времето на правителството Петков, няма общо с днешната партия на Нинова, нито пък с кариерата на Методиев.

# 21 673

Прокуратурата отново се задейства избирателно. Де така да беше дейна през годините щяхме да сме ехееееееййййй... по-напред.
е точно по тая причина, нищо не може да ме убеди, че случващото се не е скроена шапка.  Очаквах показания да изтекат, но то запис. Кой го направи? Тоя, дето никой за нищо не го нанатиска. Чак ББ като гледа тая корупция... аха лошо да му стане. 😏

# 21 674
  • Разпиляна във въображението
То само този случай да е. Колко записи излязоха, снимки, показания, доказателства и накрая нищо. Без съдебната власт нищо не може да стане, нищо.

Общи условия

Активация на акаунт