Политиката в България - Епизод седми

• 684 830
  • 23 690
  •   1
Отговори
# 21 675
Не разбирам какъв е проблема, народа нагледно си показа, че си иска корупцията, краденето и Бойко. Държавата че е дупка не е проблем, чужбина винаги е опция, а можем покрай корупцията и ние да намажем нещо.

# 21 676
Не разбирам какъв е проблема, народа нагледно си показа, че си иска корупцията, краденето и Бойко. Държавата че е дупка не е проблем, чужбина винаги е опция, а можем покрай корупцията и ние да намажем нещо.
Народът си иска корупцията, народът подкрепя русофилството, ще рече човек, че народът има друг избор и най-вече бяга от хубавото.

# 21 677
Хубавото е в София и в чужбина

# 21 678
  • София
По-малко от 12 часа отне на демократичната общност да опита да превърне дефекта в ефект и да извърти нещата така, че доблестният Кирчо едва ли не подава оставка в знак на геройство и като емблема на борбата с корупцията.
Никакво неудобство и срам нямат, до вчера дружки с ББ и  ДП, омазали се в схеми и доказали, че целта им е единствено “Стани да седна” и накрая - бели и добри рицари.
И отново има хора, които ще им повярват. Rolling Eyes
А междувременно знакова фигура на ДБ забъркана в търговия с болнични листове: https://www.facebook.com/share/1ApepUmoFw/?mibextid=wwXIfr
Отвратително, но сигурно пак е хибридка срещу тях, не се съмнявам.

# 21 679
Бре, фалшиви болнични за 150-200 лева, че и заловен за фалшиви свидетелства за шофьорска книжка…:D

При мен медицинското за шофьорска е рутинно издаване на документ, евала, че някой минава щателен медицински преглед. Тоест, не ги е карал да диктуват букви от залепения с тиксо лист на стената ли? Grinning

# 21 680
Хора на ПП минават в другия лагер. Или стават 'независими'.
Питам се аз - кога в такава ситуация ще започнат въобще да напускат поста, който заемат? Те са избрани, защото са се явили от дадена политическа формация. Напускаш я...ок...хайде вън. Парламент, кметство... Вън. Да я явят отново и да спечелят от новата си позиция.

Чудя се Терзиев до кога ще го бъде....

# 21 681
  • София
Не виждам от какво следва да й е неудобно на демократичната общост. Ръководители, които се осират, подават оставки - Христо Иванов, сега Кирчо. Когато видя това да се случва в друга партия, която и да е партия, ще си помисля дали да се срамувам. Засега виждам само повод да си затвърдя позицията.

# 21 682
Великомъченик Кирил. Направо да го канонизират. То драма, то патос, то саможертва, то чудо беше вчерашния му брифинг. Като гръмна скандала, с Асен се направиха на неразбрали и чак, като се пусна записа Кирил реши да се прави на многострадалната Геновева.

# 21 683
  • София
На мен ми е ясно, че не можете да оцените колко фундаментално нещо се случи вчера, защото мразитв Кирчо и ПП. И аз го мразя Кирчо, впрочем и отдавна исках да се махне. Само че не мога да не оценя, че това  което ппдб правят, в никоя друга партия го няма. Ми радвам се, че поемат отговорност, що да не им се радвам. Дано полепне малко и по другите, ама надали.

# 21 684
Първо пробваха да окалят напусналите кметове, обвиниха ги в каквото се сетиха, не е като веднага да са заели някаква критична позиция срещу корупцията вътре в партията си.

Вчера имаше един изтрит коментар, мисля на Смарти, че промяната в тактиката на ПП е с цел да се предотвратят нови изтичания на записи. Най-вероятно е така.
Онзи силно драматичен ефект на самотния Кирил Петков пред 10 микрофона в БТА, който просълзи електората, явно е бил добре изчислен от медийния им отдел.

# 21 685
  • Разпиляна във въображението
А какво стана с онази сграда между Василев и Лорер? Всичко е ок, нали?

Да очакваме ли още оставки на хората, които са подредили листите в градовете, където хора напускат ПП? Защото това е причината Петков да напусне.

Чудя се накъде ще поеме ППДБ. Хем ДБ в момента ще претърпят щети, хем ако не са с ПП ще паднат може би и след Възраждане. 

# 21 686
Христо Иванов, сега Кирчо.
Иванов беше лаладжия, Петков също. Това е общото между двамата. Оставка не решава проблемите, а по-скоро ги задълбочава. Хората които са в дадена партия за да си въртят далаверите на вдигнат левъл ще си останат.
Ама да си затвърждаваш позицията при условие, че са взели властта в София по инерцията на "Корупцияяя" и просто са се наместили на подходящите места, това не го разбирам.
Просто Киро го играе малко автоматичен предпазител, да не отече цялата му партийка.

# 21 687
Не виждам от какво следва да й е неудобно на демократичната общост. Ръководители, които се осират, подават оставки - Христо Иванов, сега Кирчо. Когато видя това да се случва в друга партия, която и да е партия, ще си помисля дали да се срамувам. Засега виждам само повод да си затвърдя позицията.
Принципно е така, когато виждаш, че не допринасяш за каузата, в която вярваш и за която се бориш и усилията ти не дават очаквания резултат, оставката е правилен ход, освобождаваш позицията на друг, надявайки се да е по добър от теб и по успешен.
От друга страна обаче, когато си изс.... голямо лай...о, оставката си е чиста проба бягство, без да се интересуваш кой ще го порине. Това не е поемане на отговорност,  ХИ направи точно това.

# 21 688
На мен ми е ясно, че не можете да оцените колко фундаментално нещо се случи вчера, защото мразитв Кирчо и ПП. И аз го мразя Кирчо, впрочем и отдавна исках да се махне. Само че не мога да не оценя, че това  което ппдб правят, в никоя друга партия го няма. Ми радвам се, че поемат отговорност, що да не им се радвам. Дано полепне малко и по другите, ама надали.
+100, както се казва.
Киро определено няма да ми липсва. Но не помня друг партиен лидер да е подал оставка. Въпреки скандалите. Патос, матос, натиск - подаде я. За разлика от други. Ако не беше подал - ма защо не подаде. Като подаде - пак лош.
Съгласна съм с коментара по-горе, че след като напускаш партията, е редно да освобдиш и поста, който заемаш, защото си там заради тази партия. Коментирали сме го това и по повод депутатите, които след избори се отказват и на тяхно място влизат други или пък стават независими.

ДБ и ПП си остават единствена алтернатива и за мен, въпреки недостатъците си. Винаги съм гласувала в този спектър, ще продължа. Другият вариант е просто да не ходя на избори, но го смятам за неправилно и нередно.

# 21 689
Малко да ви доведа и във Варна, Терзиев беше разпънат на кръст за Моча, сега гробна тишина по случай продажбата на парцели от паметника на българо-съветската дружба, а Андрияна Андреева (ГЕРБ) мълчи…:D

Общи условия

Активация на акаунт