Политиката в България - Епизод седми

• 684 602
  • 23 690
  •   1
Отговори
# 21 645
Нана, ти поне от избор на партии с твоите убеждения не можеш да се оплачеш.
Аз също ще продължа да съм жълтопаветник.
Кои са моите партии?
Аз твърдо "не подкрепям никой" и много искам този вот да има значение, а не да бъде пренебрегван и формализиран.

# 21 646
Кое е тъпо във въпроса ми.
Питам има ли още някой да им вярва.
Очевидно да. Но отговори от сорта на ...докато са против бб, е смешен, не е тъп.
С кого ще управляват, като всички ги разбраха що за стока са. И тук не питам за ДБ, те са отделна работа.
Аз ще гласувам за ПП, не съм гласоподавател на ДБ, но обстоятелствата го налагат.

# 21 647
Кое е тъпо във въпроса ми.
Питам има ли още някой да им вярва.
Очевидно да. Но отговори от сорта на ...докато са против бб, е смешен, не е тъп.
С кого ще управляват, като всички ги разбраха що за стока са. И тук не питам за ДБ, те са отделна работа.
Аз ще гласувам за ПП, не съм гласоподавател на ДБ, но обстоятелствата го налагат.

И на мен на теория ПП са ми най-близки, но пък практиката е доста разочароваща. Имам чувството, че десните партии непрекъснато се роят, но няма ни една нормална европейска лява партия. А встрани от дясното и лявото няма грам практическо желание отникъде нито за максимално задушаване на сивата икономика, нито за прогресивно облагане /което върви с първото/.  Всичко е корупция - повече или по-малко.

# 21 648
"Повдигнаха обвинения на Никола Барбутов и още трима души.
Барбутов ще бъде оставен в ареста до 72 часа и срещу него ще бъде внесено искане в СГС за постоянен арест"

https://bntnews.bg/news/povdignaha-obvineniya-na-nikola-barbutov … 04sjNXO6D70AvpTUg

Адвокатът: "На моя клиент Никола Барбутов бяха повдигнати две обвинения. Еднoтo е за участие в ОПГ с още един мъж и една жена и за второ престъпление - предлагане на подкуп."

# 21 649
Кирчо призовава ББ да си подаде оставката. Че той ББ ако искаше да носи отговорност отдавна да е в затвора, или да се е скрил от общественото внимание.

Нещо крият сладурите от ПП, но да видим. Това рязко мятане на оставки и поемане на отговорност мирише на отчаян опит да се предотвратят повече разкрития.

# 21 650
С каква страст медиите се нахвърлят в/у КПетков - като хищна черна пантера са... А той застана сам и чувам/гледам е отговарял на всички въпроси. Той е казал - аз ги подкрепих тия хора с корупцията и ето, поемам отговорност, отивам си. Докато Бойко нищо никога не призна, даже на другия ден не ги познаваше. Скоро каза, че като му трябвало на Желязков мнозинство, да си го намери, защото той е премиер и вс. останало. При всичките му гафове на Петков, смятам, че гнусна атака е всичко срещу него... И ми остава симпатичен!

# 21 651
  • Пловдив
.

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 16:25 от marzeliva

# 21 652
Кирил Петков, който сега се изкарва изненадан от това кои фирми финансират партията през НПО-то на споменатия Евгени А... нали... И кметовете на Люлин и Младост виновни, че не отишли при партията да ѝ кажат, че фирмите наливат пари от обществени поръчки в... партията...

# 21 653
ББ за толкова години не е искал оставка на партиен лидер на друга партия.

Те слушкат и се отчитат.

Тези очевадно не го правят. И вече е ясно, че се е включила цялата машина подчинена на Кой, да ги отстрани.

# 21 654
С каква страст медиите се нахвърлят в/у КПетков
Никой не му се нахвърля. Просто една част от избирателите е леко в небрано лозе.
Той лично не е направил нищо по казуса освен, че се е доверил на едни хора. Не вярвам да е чак толкова заблуден, че да е пряко свързан с далаверата. Маха се от партията става един безпартиен и ... Киро Президент.
Записът е интересен

# 21 655
  • София
Според мен Петков правилно се отказа. Тука оправия няма. Даже очаквам още много от ПП-ДБ да си подадат оставките. Явно наистина трябва да се направи някакъв политически модел на оксиморона, който да включва характера на бай Ганьо и вижданията и разбиранията на Алеко Костадинов в едно.
От една страна чрез сеира да забавлява българската маса, а със знанията и политическата си визия, да изкара тая държава от пропастта. Стамболов, сиреч.

# 21 656
  • Пловдив
ББ за толкова години не е искал оставка на партиен лидер на друга партия.

Те слушкат и се отчитат.

Тези очевадно не го правят. И вече е ясно, че се е включила цялата машина подчинена на Кой, да ги отстрани.

Тоест щом на ББ му е поискана оставката, значи не слуша.

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 18:34 от marzeliva

# 21 657
КП пак е избързал, доколкото чета.
Никаква жертва не е, всички се криеха зад него, а му беше къс фитила, и който го бъзне, той пали джапанките.
И сега пак е избързал. Даже ми дожаля за него. Другите се снишили и чакат да мине бурята.

# 21 658
Според мен Петков правилно се отказа. Тука оправия няма. Даже очаквам още много от ПП-ДБ да си подадат оставките. Явно наистина трябва да се направи някакъв политически модел на оксиморона, който да включва характера на бай Ганьо и вижданията и разбиранията на Алеко Костадинов в едно.
От една страна чрез сеира да забавлява българската маса, а със знанията и политическата си визия, да изкара тая държава от пропастта. Стамболов, сиреч.
напълно съгласна.

# 21 659
КП пак е избързал, доколкото чета.
Никаква жертва не е, всички се криеха зад него, а му беше къс фитила, и който го бъзне, той пали джапанките.
И сега пак е избързал. Даже ми дожаля за него. Другите се снишили и чакат да мине бурята.

Кой се е снишил?
Киро не е избързал.
Той закъсня. Много закъсня.
Той така и не схвана мисленето на масовият електорат и колко са далеко от него.

Не разбра и че неговото говорене бива разбрано от толкова малко хора, че само джиПка и тонове прегръдки с лели и паланки могат да му донесът успех.

Това му неразбиране и постоянното му оправдаване: " Ама вижте".... не стават за ръководител на партия.

Общи условия

Активация на акаунт