Политиката в България - Епизод седми

• 691 234
  • 23 690
  •   1
Отговори
# 22 935
Не е ли " приключват", а не " приключвай". Една буква, но има огромна разлика. Манол Пейков нарочно ли го прави?
Не е, защото на "арестуваха" е написано с печатно Т, а на "приключвай" да е ръкописно? Съмнява ме някой да пише в едно изречение Т по различни начини.

Не се съмнявай, аз в една дума се е случвало да го пиша различно.

# 22 936
Да, наистина е приключвай. Явно за брифинга. Аз днес нищо не съм гледала.
Обаче май изтриха клипчето, исках да го пусна на мм и не тръгва

# 22 937
  • София
Да, наистина е приключвай. Явно за брифинга. Аз днес нищо не съм гледала.
Обаче май изтриха клипчето, исках да го пусна на мм и не тръгва
В линка от Дневник на предната страница върви видеото.

# 22 938
Не е ли " приключват", а не " приключвай". Една буква, но има огромна разлика. Манол Пейков нарочно ли го прави?
Не е, защото на "арестуваха" е написано с печатно Т, а на "приключвай" да е ръкописно? Съмнява ме някой да пише в едно изречение Т по различни начини.

Още преди месец са надушили, че Боко си играе с институциите и размахва бухалка....
https://www.mignews.info/mutrite-v-ataka-borisov-i-gerb-si-vrash … /#google_vignette
В интерес на истината аз пиша т и печатно и ръкописно.
Но в случая ясно се вижда.

# 22 939
  • Другата България
И това листче ще се забрави бързо като онова интервю преди дни, отношението към жената с микрофона. Blush
Ще се впрегне тролската машина, ще се появи някой друг ТЙ /той обаче нещо зачезна/, и листчето ще потъне в небитието.
Не е като да не сме го виждали.
А е ясно какво се случва - отмъщението за онзи арест продължава.

И все пропускам да кажа, БСП правят показно как се държи коалиционен партньор, който е чакал твърде дълго да стане такъв. Все едно друга партия гледаме, по – скоро не го правим. Blush

# 22 940
Не се забравя, трупа се. Бб и компания да продължават в същия дух. ❤️

# 22 941
  • Другата България
И като се трупа, това какво ще промени?
Знаеш, че риторично питам. Blush

# 22 942
И това листче ще се забрави бързо като онова интервю преди дни, отношението към жената с микрофона. Blush
Ще се впрегне тролската машина, ще се появи някой друг ТЙ /той обаче нещо зачезна/, и листчето ще потъне в небитието.
Не е като да не сме го виждали.
Нито една медия не гледам да отразява това, което би било огромен корупционен скандал във всяка една що-годе нормална държава. Ама за онези двамата, които дават поръчки на Таки и се правят, че не знаят кой е, ореваха света, че били притискани.

# 22 943
И като се трупа, това какво ще промени?
Знаеш, че риторично питам. Blush
Нищо зло не е вечно. Тия баш ще се самоизядат. Защо ББ получи бележка, баш кога беше набрал скорост да се перчи? Защото не знаеше и защото му се каза, кой командва парада. Да си знае.

# 22 944
  • Буркина Фасо
какво пишеше в тази бележка ?

# 22 945
Вярно ли е, че бележката получена от ББ е преди да излезе новината по медиите?
Така, де имал инфо в аванс?

# 22 946
Държавата може да стане частна собственост толкова,колкото огън и вода да се слеят...!

# 22 947
  • София
Сега, даже и Полина Паунова признава, че новината за случващото се във Варна е започнала да циркулира в началото на пресконференцията и е напълно в реда на нещата ПР да напише бележка на вожда какво се случва.
Последно, Коцев нали е отведен за разпит, не е арестуван?

# 22 948
Ами ще станем първенци в ЕС с частна държава. И то, с тяхната " безценна помощ" да ни вкарат политици като КП, вносни, модерни. Това пък ако не е експеримент, не знам кое би било.
Много добре се справиха.

За Коцев, естествено, че има хронология, но нали трябва да се търси сензация.

# 22 949
Сега, даже и Полина Паунова признава, че новината за случващото се във Варна е започнала да циркулира в началото на пресконференцията и е напълно в реда на нещата ПР да напише бележка на вожда какво се случва.
Последно, Коцев нали е отведен за разпит, не е арестуван?
последно, Соня Колтуклиева да каже. Изключително е информирана.
Ами ще станем първенци в ЕС с частна държава. И то, с тяхната " безценна помощ" да ни вкарат политици като КП, вносни, модерни. Това пък ако не е експеримент, не знам кое би било.
Много добре се справиха.

За Коцев, естествено, че има хронология, но нали трябва да се търси сензация.
Това пък какво общо има? Зорлем да замазвате, ама гафът лъсна.  Добре, че КП подаде бележката на Борисов. Смешно е.

Общи условия

Активация на акаунт