Политиката в България - Епизод седми

• 691 312
  • 23 690
  •   1
Отговори
# 23 010
Да, и аз това казвам, но според мен има доказателства за злоупотреби и натиск. Иначе тази акция нямаше да я има. Нека видим какво ще стане.

# 23 011
Собственичката на фирмата се занимава с бизнес от 35 години. Може да я има прегърната с който и да е политик някъде в миналото. Напълно й вярвам, че са я натискали за пари и подкупи. Което е супер отврартително и ако има виновни, се надявам да ги разкрият и накажат.
Да, бе... печели откакто Борисов е на власт поръчки безпроблемно... Съвпадение нали ? Wink
Сега и КЗК и ВАС вземат решение в полза на Община Варна, но 1.5 млн как да ги изпуснеш.

Подочувам какво ресто е връщала Терапията за да я "избират", такива ласкави неща се носят по нейн адрес...вече,чее..

# 23 012
Да, и аз това казвам, но според мен има доказателства за злоупотреби и натиск. Иначе тази акция нямаше да я има. Нека видим какво ще стане.
Къде са тия доказателства?

# 23 013
Нека изчакаме и видим. Аз просто не вярвам, че по 1 сигнал на която и да е бизнес дама, без нищо друго, ще се спретнат такива акции. Времето ще покаже.

# 23 014
Да, нали, сякаш досега не са висяли хора с месеци по арестите. Накрая присъди няма, разбира се. Поредното активно мероприятие. Сигурно предстои ново осъждане на държавата в Страсбург.

# 23 015
  • София
Много интересно. То и на децата стана ясно, че са показни акции. Боко си го каза в прав текст. По този повод на нищо не бих повярвала.

# 23 016
Нека изчакаме и видим. Аз просто не вярвам, че по 1 сигнал на която и да е бизнес дама, без нищо друго, ще се спретнат такива акции. Времето ще покаже.
А аз от няколко дни вярвам на всичко вече. Акциите ще спихнат като тази при Нексо, ще останат само  имиджови щети, ама то това на му стига на няКОЙ. Това с жената и децата на кмета пресоли манджата отвсякъде, ще претърсват дрешките на бебето, ега ти дебилите без извинение.

# 23 017
Темата е да си кажем мнението. След това, което се случи в София, не виждам защо във Варна да няма напълно сходни истории. Подкупи и искане на пари по един и същи начин - за проекти с евро пари - защо да го няма? Има го, и още как.  Но аз не съм нито политик, нито пък проверяващ. Ще изчакаме да видим.

# 23 018
А защо трябва да чакаме? Колко още време да чакаме за 8-те джуджета, за Ковачки? Какво е Вашето мнение по тези въпроси?

# 23 019
Темата е да си кажем мнението. След това, което се случи в София, не виждам защо във Варна да няма напълно сходни истории. Подкупи и искане на пари по един и същи начин - за проекти с евро пари - защо да го няма? Има го, и още как.  Но аз не съм нито политик, нито пък проверяващ. Ще изчакаме да видим.
Е то може и у вас да има крадени пари, съгласна ли си да ти поразбъркат хубавичко посред нощ къщата, щото ....всичко е възможно в тоя свят. Така да ти събудят децата и да им претърсват пелените, и да даваш фактура за ютията, която си купила преди седем години, за да докажеш че не си я откраднала? На чужд гръб и сто тояги са малко.

# 23 020

Той този сигнал реално не е от бизнес дамата. Наредено и е да подаде такъв. Тя също е маша в ръцете на октопода.
Класическо сготвяне, класическа постановка е това.

# 23 021
Извинявай, но темата далеч не е за мен.  

Когато проверяват някого, много ясно, че няма да е приятно за жена му и децата. Вярно ли са взели ютията?

Аз не вярвам кметове на Люлин, Младост, бизнес дамата и още други хора всички да лъжат вкупом. Все нещо вярно има и нека се провери какво е то.

# 23 022

Точно заради всичко, което се случва, вече не вярвам нито на прокуратура, нито на съд, нито на други овладени органи.

# 23 023
Е то може и у вас да има крадени пари, съгласна ли си да ти поразбъркат хубавичко посред нощ къщата, щото ....всичко е възможно в тоя свят. Така да ти събудят децата и да им претърсват пелените, и да даваш фактура за ютията, която си купила преди седем години, за да докажеш че не си я откраднала? На чужд гръб и сто тояги са малко.

Като направиха това със Севда и Борисов, всички бяхте във възторг - сега защо се възмущавате? Или, само, когато става въпрос за тях е ОК, но за други - не.

# 23 024
Айде, изтекоха и показания. Някой изненадан?

Общи условия

Активация на акаунт