Политиката в България - Епизод седми

• 690 986
  • 23 690
  •   1
Отговори
# 23 325
Бърди, уважавам мнението ти, но според мен кмета на Варна сам си се е издънил, и то супер яко, чак се е олял.

Отделно извън изнудването за пари, жената с кетъринг бизнеса са я заплашвали директно, което не виждам абсолютно никаква причина тя да го измисли и излъже. Така че аз лично й вярвам на тази жена.

# 23 326
С какво точно се е олял? Няма никакви доказателства, пари не са намерени (както подхвърлиха в колата на Иванчева)?

Жената не е заплашвана. Толкова е плоско всичко, този модел е разпознаваем. По подсказан начин тя си даде сигнала. Казано и е точно какво да каже даже. Имам малко опит в това, макар по съвсем друга линия, но вътрешен човек ми е давал указания как точно да си напиша жалбата по конкретен проблем, за да внуши нещо.
Та с какво е заплащшвана жената? Казано и е-ей ся ше видиш поръчка през крив макарон, хахахаха, егати заплахата.

Искаш ли да ти кажа аз каква и е причината на тази жена. Обадили са и се правилните хора, на които 15 години е била на хранилка. И са и наредили да участва в този компромат. Тя им е длъжна, държат я с компромати на свой ред, или са обещали, че като го махнат този-поръчките са си пак нейни, тя да помогне с махането му. Елементарно е бе хора....

# 23 327
С какво точно се е олял? Няма никакви доказателства, пари не са намерени (както подхвърлиха в колата на Иванчева)?
Има писаници в трибуквените и записи на будни граждани 😂

# 23 328
Бърди, уважавам мнението ти, но според мен кмета на Варна сам си се е издънил, и то супер яко, чак се е олял.

Отделно извън изнудването за пари, жената с кетъринг бизнеса са я заплашвали директно, което не виждам абсолютно никаква причина тя да го измисли и излъже. Така че аз лично й вярвам на тази жена.
Тази жена се е борила със зъби и нокти за бизнеса си. Обжалвала е в КЗК - отхвърлено. Обжалвала е във ВАС - отхвърлено. Дори и тогава тя не се отчайва, а звъни за помощ на приятел. Евала на такава българка!
Евала и на Коцев, че е имал смелост да рекетира и заплашва гаджето на бившия началник на Първо РУ – София и по-късно директор на ОД МВР – Добрич, Никола Панчев.
Смелчага!

Последна редакция: пт, 11 юли 2025, 17:12 от Гарганела

# 23 329
Ще е важно каква мярка за неотклонение ще му вземат. Ако има срс- та, са си надлежни доказателства.

# 23 330
Друго са му били думите на Борисов
Ти пък, да не ти се надява човек. Да започнеш да вярваш на Борисов какво говори.
Гласуваха Въздържал се. Пеевски не ги е поръчал иначе щяха да гласуват за.
Накратко, не виждам как ги пазят тези имунитети. Герб стои и гледа как си ги мерят опозициите.
Показвам как се е "оправдал" ББ.

Тази жена се е борила със зъби и нокти за бизнеса си. Обжалвала е в КЗК - отхвърлено. Обжалвала е във ВАС - отхвърлено. Дори и тогава тя не се отчайва, а звъни за помощ на приятел. Евала на такава българка!
Stuck Out Tongue
Като истински и съвестен партньор на Община Варна, бори се докрай за либето и пачката за буламачи..

Ще е важно каква мярка за неотклонение ще му вземат. Ако има срс- та, са си надлежни доказателства.
Въпросът е Варна няма ли си прокуратура и съд за да се занимава с варненския кмет?

# 23 331
Няма да се учудя, ако тази е участвала с конкретни реплики към него, така че да звучат все едно правят опит за подкуп. Ама то какво да подкупват, като искат да я разкарат.....Просто мафиотски прийоми, толкова съшити, че направо се учудвам,ч е възрастен идвивид, живял и свидетел на мутренските похвати в национален ефир, се лови така лесно.
После се чудим кой гласува за тиквата и шиши...Sad

# 23 332
Значи да й искат подкуп, и то огромен, но тя трябва да си мълчи. Защото...? Много ясно, че ще се оплаче.

# 23 333
  • Другата България
Скрит текст:
Цитат
Както казва Глуховски: "Ако тогава вместо 40 000 човека, бяха излезли 400 000 човека на протести, може би нещата щяха да се променят. Но не стана. И превзеха държавата."

Ако се чудите как Орбан съсипа унгарското общество - по същия начин.
Ако се чудите как Тръмп съсипва САЩ - по същия начин.
Ако се чудите как Путин продължава да досъсипва феодална Русия - по същия начин.

От нас си зависи дали някой ден ще живеем в нормална държава, само от нас.
Въобще не съм съгласна с Аламанов. Кои сме тези "нас", от които зависи? Горните режими нямат сваляне. Нашите са тръгнали по същия път. Свалянето може да стане по естествен път след изчерпване след 30-40 години, след ненавременна смърт или отвън. Няма друго спасение при овладяна държава, с овладени правораздавателни институции.
Скрит текст:
Не че е задължително да се живее лошо. Живееш си, слушкаш си, свиркаш си, почивчици, ресторантчета, не обръщаш внимание на "глупости". Недай си боже да ти се наложи да изпаднеш зад борда по някаква причина, да имаш нужда от защита и грижа на институция. Тогава ще осетиш цялата красота на ситуацията.
Скоро четох в Реддит турци, които разказваха колко голямо е неодобрението към Ердоган дори и от негови бивши избиратели. Но те не виждат никакъв механизъм той да падне от власт. Няма такъв механизъм. Всичко, което би работило отдавна е премахнато, унищожено. Путин също добре се погрижи. Тръмп се опитва - да видим докъде ще го докара. Вучич, Орбан... няма сваляне.
Това е слабост на демокрацията, усетена още по времето на Хитлер. Идва човекът, издигнат чрез демократични институции, унищожава ги и няма сваляне после.
Няма как да съм по-съгласна.
Затова и вчера казах това,
Цитат
Добре казано.
Но неизпълнимо.
Защото алтернатива няма.
За тази част от обществото, която не иска да бъде мачкана.
и отново го казвам. Няма алтернатива, защото този режим няма сваляне. В тази връзка е и предходния ми пост, за вотовете на недоверие. Всичко, което би работило да - отдавна го няма, институциите са овладени, съд, прокуратура, МВР....каквото се сетиш - всичко. Чешем си клавиатурите, едно и също с години, хора сменят политически пристрастия по различни причини и с различни приоритети, но истината си остава една – механизъм България да НЕ се управлява от ББ и ДП няма, поне за момента, а и в близките години. Радев не може да е алтернатива, дори и да направи проект и да се опита да консолидира някакъв протестен вот.

# 23 334
Значи да й искат подкуп, и то огромен, но тя трябва да си мълчи. Защото...? Много ясно, че ще се оплаче.
И що се оплаква година след като й е искан...
Сетила се да се оплаче на КЗК и на ВАС...ама за подкупа забравила

# 23 335

Няма как да не се оплаче, Не заради хипотетичния искан подкуп, а щото са я изгонили като мръсно коте.

# 23 336
Точно за него се е оплакала преди 8 месеца, доколкото четох.

фаастък, в голяма заблуда си. Хората с успешни бизнеси никой и отникъде не ги гони.

# 23 337
Ама вижте на Пламенка мъжа кой е. Чуйте го тоя запис. Изтече.

Няма срс.

# 23 338
А какво значение има кой е мъжът й в случая?

# 23 339
Точно такова, каквото имат писаниците в трибуквените, случайно в кавички изтеклите записи. Точно толкова. 16 години на хранилката на ГЕРБ и сега запрашвана, рекетирана. Поне я чуйте нея в сутрешните блокове. Рекетираната.

Държавата на Калинките и Пламенките.

Общи условия

Активация на акаунт